- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.061
şu plakalara düşsek benim keyfim yerine gelecek ama sabırsızlanıyorum resmen düşemedikçe
Hande sanırım ismin :44: Nasılsın Hande
Allaha şükür rahat canım benimki zaten şöför ama denetleme zamanı eğitimleri çok ağırdı kilometrelerce koşu yapıyodular zordu şuan iyi.ama tek sorun sıkı oldukları için telefon kullanamıyoruz biz :/ama bunada alıştım.inşallah seninkide rahat biyere düşer usta birliğinde
adaşımsın
evet canm mesajlarda gordum adının hande oldugunu adasızz :))
dünyanın en güzel ismi
Selam kızlar sonunda haftasonu nu getrdik yaaa bitmicek snmştım
Bi hafta daha bitmk üzere
ınsan ıster ıstemez tedırgın oluyo ama guvendıgımı hatırlamam lazım ıste :) sennkı nerde yapıyo askerlıgını
sıkma canını gecıcek bunların hepsı ahh su komutanlar neden ezıyet yaparlar kı
Eylul ekim gibi diyo benmki ama bakalim ne zmn olck bilmiym sizin tarihte belli olmusss:))
Gecen hafta gttm tam 94/2ler teslim oldugu gün:) yazık hepsi nasildi yaa kiyamam bilmedigi bi yere gidiyor masum masumdu hepsi
Allah seni kırkağaca bagli bakır kasabasindan ama artik mahlle oldu orasi kirkagacli oldm bnde:)
ha ne biliyim ya kırkağacıda unuttum artık gitmeyeli 5 sene olmuştur
En yakın zamanda goruruz insallah ikimizde sevdiceklerimizi:) biz gidiyoruz surekli gecen is icin gttm iste bu arada o da olmadi yaa bosu boşuna gttim oraya. Askerleri görünce bnde tuhaf oldm onceden hic bisey hissetmezdm ama başa gelince anliyor insan
En yakın zamanda goruruz insallah ikimizde sevdiceklerimizi:) biz gidiyoruz surekli gecen is icin gttm iste bu arada o da olmadi yaa bosu boşuna gttim oraya. Askerleri görünce bnde tuhaf oldm onceden hic bisey hissetmezdm ama başa gelince anliyor insan
herkes sevigilisiyle geziyo nasıl kıskanıyorum onları var ya o yokken sigaraya başladım o sevmediği için barakmıştım 2 sene önce şimdi dayanamadım tekrar başladım onsuzluk sigarayla çekiliyor braz daha çekilir hale geliyor daha haberi yok içtiğimi duysa çok kzııcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?