- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.681
İnsallah ya siz bianda 300lere ben 200lere düşücem bundan güzel duygumu var yaaaa. Bide geniş kapsamlı düşnürsem eğer sevdiceğm yıl dönümümzde ve doğum günümde yanımda olucakkkkkkkkkkkkkkkk
Benimki yıl dönümümüzü kaçıracak ama doğum günümden kısa bir süre evvel yanıma gelecek ki bu sene doğum günümden bir gün önce teslim olmuştu. Bana bu sene gelen hediyeyle önümüzdeki sene arasındaki farka bakın, bırak kesinleşmeyi haber ilk yayınlandığında çıkıp balkona avaz avaz bağırabilirdim yani, o derecedeyim
Ne güzelllSag saglim gelsinde birlikte kutlamayı nasip etsin allah inş
Bnmki yıl dönümümüzde yanımda olamicak ama olsun bizde gelince bi yıl dönümü daha yaparız nolck yeterki gelsin
Ne güzell ya valla en büyük hediyemiz gelmeleri olucakkkk
Aynen öyle canım yaa ahh bir gelseler başka bir şey istemiyorum yani önümüzdeki bir 10 sene
Valla bende önümüzde ki 10 yıl boyunca bu askerliğin yarattığı stresi unutamıcam
Valla bende önümüzde ki 10 yıl boyunca bu askerliğin yarattığı stresi unutamıcam
O Allah'ın emri zaten, tuttuğum günlüğü bir baştan sona okuyayım dedim göz yaşlarına boğuldum sanki yazan ben değilmişim, ne yazdığımı bilmiyormuşum gibi. Ve o an anladım, saçları bembeyaz, buruş buruş bir nine olduğum zaman bile biri askerlikten söz etse dahi gözlerime hakim olamayacağım
Ay yok walla ben hemen unutucam yeni bi defter acıcam hayatta
Hatta daha özlem dolu daha bi baglı olucak daha güzel
Kesinlikle. Bir yakınımız geldi geçen gün. Ben bahsettim böyle böyle diye. Oda nisanlısını yani şimdi ki eşini beklemiş 18 ay. Bi anlatıyo balkonda beklerdim belki gelir diye gözümü yollardan ayırmazdım diyo. Tabi ozamanlar telefonla bile görüşemiyoru görüşşeskte kısa kısa ve haftadan haftaya konusurduk filan diyo kadın ama resmen ağladı bunları anlatırken. Bi an şanslı olduğumuzu düşündüm ama bi yanımda cız etti bende böyle hatırlayıp ağlayrak anlatıcak mıyım herkese diye
Valla ben emin değilim unutabiliceğimden herşeyi unuturum da bu özlemin acısını unutmamm
O Allah'ın emri zaten, tuttuğum günlüğü bir baştan sona okuyayım dedim göz yaşlarına boğuldum sanki yazan ben değilmişim, ne yazdığımı bilmiyormuşum gibi. Ve o an anladım, saçları bembeyaz, buruş buruş bir nine olduğum zaman bile biri askerlikten söz etse dahi gözlerime hakim olamayacağım
Özlemin acısı hep içimde olucak tabiki ama sevgilim yanımda olduktan snra hafiflicek zamanla ve ucup gitcek
Cok pozitifim bugün niyeyse ya bna bşy olmş :26:
Valla topiğinn pollyyannası olduun senOlsun canım böyle olmak iyidiir bosver :)
Ya napiyim kendimi böyle motive ediyorum yoksa içim kararır yaniAglamayı hiç sevmem ama bi okdrda sulu gözümdür
Umutsuzluga hiç kapılmadm geçicek gecicek diyorum hep bide sizlerlede konusmk iyi geliyo bna
Aynen öyle canım aynı pskoljiyi yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz. Ah senin tam tersinim herşeyde karamsarım herşeyde sulu gözüm geçen gün erzuruma gidyorum dedi neden ne için olduğunu anlamadan ağlamay basladım ama nasıl ağlamak neden gidiyosun niye seni gönderiyolar diye hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yazık garibim lütfen bi dur anlatiyim ondan sonra ağla diyo alıstı artık sulu gözlülüğüme
Benm bi günüm bi günümü tutmaz genelde pozitifimdir ama bi gün bi bakarsın herkesten negatif olurum
Sennki özlemdende öyle oluyodur bn bide şimdi nasılsa görücem diye rahatlıgı var sanırım onun ondan pek aglamıyorm artk.Sen görmüyorm flnde dedn ya 1 aydır ondan ne olsa aglıyosundur
Psikolojimiz bozuldu resmen neye ne tepki vericegimiz belli olmuyo cok iyi anlıyorm seni
Evet canım acemideyken de görüceğim gün yakın olduğu için pek üzülmüyordum. Ama tam 76 gündür ilk defa bugün camda gördümSeni üzmek istemem ama asıl ustaya geçtiğinde baslıcak özlem.. Hem uğurladığın anda :/ Öyle zor geliyo ki bırakasın gelmiyo biz 10da bindirdik 7de bulustuk sbaah gözümü açar açmaz basladım ağlamaya. O an anladım askerliğin zorluğunu
Tahmin ediyorm ztn bnde öyle olucam ama şimdiden ileriki üzüntülerimi düşünüp sevgilimide mutsuz etmek istemiyorm işte cünkü o hep senn yüzün gülsün yeterki gerisi önemli degl der bn gülünce oda mutlu oluyo yoksa onunda bni bırakması zor olcak aglarsam fln bnde ona kıyamıyorm işte oyüzden düşünmemeye çalışıyorm
Evet bu askerlik mecbur yapılıcak kaçışı yok. Onlar bizi biz onları düşünüyoruz
Ya ztn onlarda bizi düşündügü için bi an önce askerligi yapıp gelmk istiyolar işte
Kesinlikleee. Bana hep öyle diyo ben senin için geldim askere bi an önce çıksın aradan hayatımızı kuralım diye geldim filan diyo haklılarda aslında tecil ettirebilrler ne biliyim uzatabilrler askere gitme süresini. Ay bak simdi yine askım kabardıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?