93/3 asker yolu bekleyenler

Valla elimizden geldiği kadar destek oluyoruz inş bu sabrın sonu güzell olur :112:

Herkese Günaydııııınnn
Güzel ve sorunsuz bir hafta diliyorum hepinize
İnş yasada bu hafta cıkarda rahatlarız

günaydın millet
ayrı geçireceğimiz son haftaya girdik.
bayramı sabırsızlıkla bekliyorummmmm :)
umarım bu hafta ışık hızıyla geçer!

Asker yarenlerii Günaydın herkese

Ben 93/1 topiğine yazdım buraya da yazıyım dedim. Genel olarak ikilemde olanlar var çünkü. Ben de onlardan biriyim. Ne kadar ama pekmez dur hemen kendini kaptırma desem de olmuyo yavaşta kapılmaya başladım sanırım

"Benim sevdiceğim Genelkurmay Başkanlığında asker.

Verdiği bilgiler çok iç açıcı herkesle paylaşıyım dedimm. Üst devrelerle özellikle

Komutanları geçen gün toplantı yapmış. Paşa gelmiş askerlere hayırlı olsun demiş. Bugün iştima mıdır içtima mıdır ne zıkkımsa artık o uzun sürmüş. Komutanları 92/3ten izne çıkmayı düşünen varsa gitmesin, bayramda sizi göndermeye çalışıyoruz demiş.

Ve 92/4lerin de tezkere hazırlıkları başlamış yavaştan.

İnanıp inanmamak size kalmış tabi. Siz de haklısınız sonuç olarak. Anneler gününde yıkılanlardan biri olarak ben de ihtimal vermemeye çalışıyorum ama her gün yeni bi' şey öğreniyorum askerimden Böyle olunca da umutlar artıyo tabi

Ş:96

Daha panodan azaltamıyorum malesef "

Kızlar diger topicte böyle bi yazı okudum cok cok cok sevindm

Bende gördümmm bu yazıyı. Bende şafaktan düşmeye çekniyorum işte :44:

Evett düşürmek kolayda eklemeek amann tanrım düşünmek bile istemiyorummm. Neyse canım bu hafta zaten kesinleşir diye umuyorum hep birlkte düşürcez inşallahh

Aman kızlara ağzınızdan yel alsın. Ne olur bi an önce düşsün. Dün akşam askerimle düğün planlarımızı bile yaptık

Evett düşürmek kolayda eklemeek amann tanrım düşünmek bile istemiyorummm. Neyse canım bu hafta zaten kesinleşir diye umuyorum hep birlkte düşürcez inşallahh

İnş inş bu hafta belli olsun ya izine geldiklerinde daha iyi moral olur :26:

Aman kızlara ağzınızdan yel alsın. Ne olur bi an önce düşsün. Dün akşam askerimle düğün planlarımızı bile yaptık

Masallah nazar degmesin size Bi sag saglim gelsinlerde herşey sırasıyla olur inş

Maşallah maşallah nazar değmesin inşallah. :) yaa orası öyle de askerden gelir gelmez düğün planlıyor askerimde o yüzden canım :)

Askerde yeterince özlem cektim gelincede cekmiyim diyodur sennki ozamn
Benmkine kalsa oda hemen evlencek ama diyo önce sna layık herşeyi hazırlamam birikim yapmam lazm oyüzden bizim daha 3 4 sene var evlilige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…