- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.701
Aynen bnmkide tecil ettirip 2 sene daha gitmeyebilrdi ama dediki bi an önce işe başlamam lazm askerlik işime engel olucak para biriktirmem hayatımı kurmam lazım bnde haklısın dogru düşünüyosun dedm cünkü malum askerligini yapmamş insana ne kadar maas veriyolar yapana ne kadar veriyolar biliyorz yani
Herşey gelecegimiz için oyüzden bizede dişimizi sıkmak destek olmak düşüyo
Günaydın kızlar nasılsınız
Bn iyiyim pozitifligim sizede saçılsın
Sen nasılsın canım
Herkese Günaydııııınnn
Güzel ve sorunsuz bir hafta diliyorum hepinize
İnş yasada bu hafta cıkarda rahatlarız
Asker yarenlerii Günaydın herkese
Ben 93/1 topiğine yazdım buraya da yazıyım dedim. Genel olarak ikilemde olanlar var çünkü. Ben de onlardan biriyim. Ne kadar ama pekmez dur hemen kendini kaptırma desem de olmuyo yavaşta kapılmaya başladım sanırım
"Benim sevdiceğim Genelkurmay Başkanlığında asker.
Verdiği bilgiler çok iç açıcı herkesle paylaşıyım dedimm. Üst devrelerle özellikle
Komutanları geçen gün toplantı yapmış. Paşa gelmiş askerlere hayırlı olsun demiş. Bugün iştima mıdır içtima mıdır ne zıkkımsa artık o uzun sürmüş. Komutanları 92/3ten izne çıkmayı düşünen varsa gitmesin, bayramda sizi göndermeye çalışıyoruz demiş.
Ve 92/4lerin de tezkere hazırlıkları başlamış yavaştan.
İnanıp inanmamak size kalmış tabi. Siz de haklısınız sonuç olarak. Anneler gününde yıkılanlardan biri olarak ben de ihtimal vermemeye çalışıyorum ama her gün yeni bi' şey öğreniyorum askerimden Böyle olunca da umutlar artıyo tabi
Ş:96
Daha panodan azaltamıyorum malesef "
Kızlar diger topicte böyle bi yazı okudum cok cok cok sevindm
Bende gördümmm bu yazıyı. Bende şafaktan düşmeye çekniyorum işte :44:
Aynen bnde senn gibiyim ya olmazsa diye hala içimde bi korku var acıkcası :26:
Evett düşürmek kolayda eklemeek amann tanrım düşünmek bile istemiyorummm. Neyse canım bu hafta zaten kesinleşir diye umuyorum hep birlkte düşürcez inşallahh
Evett düşürmek kolayda eklemeek amann tanrım düşünmek bile istemiyorummm. Neyse canım bu hafta zaten kesinleşir diye umuyorum hep birlkte düşürcez inşallahh
Aman kızlara ağzınızdan yel alsın. Ne olur bi an önce düşsün. Dün akşam askerimle düğün planlarımızı bile yaptık
İnş inş bu hafta belli olsun ya izine geldiklerinde daha iyi moral olur :26:
Aman kızlara ağzınızdan yel alsın. Ne olur bi an önce düşsün. Dün akşam askerimle düğün planlarımızı bile yaptık
Aa sizin izne de az kaldı dmii. Ne güzel ya inş brlikte kutlarsınız artıkkk
Masallah nazar degmesin sizeBi sag saglim gelsinlerde herşey sırasıyla olur inş
Aa sizin izne de az kaldı dmii. Ne güzel ya inş brlikte kutlarsınız artıkkk
Maşallah maşallah nazar değmesin inşallah. :) yaa orası öyle de askerden gelir gelmez düğün planlıyor askerimde o yüzden canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?