- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.041
Haha benım annemler evlendıgınde sadece 1 tane tencerelerı varmıs dusunHosgeldın bu arada nasılsın yerlestırdınız mı evı nasıl oldu
ya kaç gündür yokum hala 250yi görememişim delircem
canım hoşgeldinnn nasıl gidiyor taşınma işleri yorucudur eminimbiz daha çarşı göremiyoruz malesef
tatlım doğuda çarşı yokmuş ya benm arkadaşınkide doğuda kafayı yemiş 2 ay izin vermişler 1 ayı onlardan 1 ayı bundan 2 aydır burdaydı 2 3 güne dönücek izinleride kullandı tabi şimdi yicek kafayı 7 ay ne çarşı ne izin:18::18::18:
Ya niye soyledin öyle ben safaga bakmiyordum yıkıldm suann bn hic inememisimdr(
Amann o da kötü öyle bee arada gelsin daha iyi gecermi simdi 7 ay. En azindan görme fikriyle bile zaman daha cabuk geçiyor
senn şafak 256 hemen arkamdasın tatlım
bnmkinin gelmesine 85 gün kaldı izne
Yaaa çok kotusun bn bakmiyordum bilmiyordum bi de söyledin uyuuzzz:)
ilerlememiş miyiz ama kız
Aha bellimi kız zaman agustos sonumu oluyor biz karar veremedik bayrama denk gelmesin istiyoruz ama ağustos olabilir bizimde
bayram ne zman ki bende istemem bayramda
Ya yine yol kattettik kızım baksana 250ye geldik yaa 4 ay olcak gttikleri:)
şu hafta geçsede bi kademe atlasak
Temmuz sonu ramazan bayramı var ekim basida galiba kurban.benmki öyle dedi.
Üst bölüme geccez dimi o da mutlu ediyor çok ya gttikce yukari dogru çıkıyoruz hadi bakalım:) yarilamaya az kaldı şafağı
onu bi tam öğreneym bayramda hiç çekemem bunun sülalesini valla tabi bizmkilerde bayrmda otur evde der bide agustos 18 de gelmeyi düşünüyodu:44:
evet 100lere düşmeyi beklicez sonrası kolay
O tarihte gelsin ya bnde dedim agustos ortasi filan gel diye bakal ne zmn gelcekler. Bayramda cidden otur nereye gidiyon derler bn senelik izne cikcam bide o geldiginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?