93/3 asker yolu bekleyenler

Haha benım annemler evlendıgınde sadece 1 tane tencerelerı varmıs dusun Hosgeldın bu arada nasılsın yerlestırdınız mı evı nasıl oldu

tatlım sonunda yerleştik ödevlerede başladım yavaş yavaş yapmaya o nasıl sıcak bir hava bugün ya hiç bişey yapasım yok okula gttim geldim hasta gibi oldum sıcaktan

canım hoşgeldinnn nasıl gidiyor taşınma işleri yorucudur eminim biz daha çarşı göremiyoruz malesef

tatlım doğuda çarşı yokmuş ya benm arkadaşınkide doğuda kafayı yemiş 2 ay izin vermişler 1 ayı onlardan 1 ayı bundan 2 aydır burdaydı 2 3 güne dönücek izinleride kullandı tabi şimdi yicek kafayı 7 ay ne çarşı ne izin:18::18::18:

Amann o da kötü öyle bee arada gelsin daha iyi gecermi simdi 7 ay. En azindan görme fikriyle bile zaman daha cabuk geçiyor

onu bi tam öğreneym bayramda hiç çekemem bunun sülalesini valla tabi bizmkilerde bayrmda otur evde der bide agustos 18 de gelmeyi düşünüyodu:44:

O tarihte gelsin ya bnde dedim agustos ortasi filan gel diye bakal ne zmn gelcekler. Bayramda cidden otur nereye gidiyon derler bn senelik izne cikcam bide o geldiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…