93/3 asker yolu bekleyenler

tatlım sonunda yerleştik ödevlerede başladım yavaş yavaş yapmaya o nasıl sıcak bir hava bugün ya hiç bişey yapasım yok okula gttim geldim hasta gibi oldum sıcaktan

gozunuz aydın tatlım benımde sınavlarım basladı da oturuyorum oyle masada hıc calısasım gelmıyo zaten bu cuma nısanlınım yemın torenı var sınavımda yok o tarıhte gıtsem mı dıye dusunuyorum cok uzak yol ne guzel sıcak burası hala buz gıbı yagmur yagıyo dunden berı samsun havası baska ne beklenır

ben gitmiştim her şey o kadar harikaydı ki

Iyi tatlm izin planlari yapiyoruz:) bizimkiler ustaya gttiginden beri ilk kez gelceklerde bayrama denk gelmesin filan diyoduk:)

Bayram da olmaması sizler için daha iyi olur tabiki ay ne güzel izin kullanacaksınızz

kız nerde oturuyon sen ne yağmurmuş o öle okul tatil oluyo

Erzurumda öğrenciyim canım felaket yağmur ve dolu yağdı saatlerce. Biraz önce yine başladı haberlere çıkmış hatta

O zamana kadar iyice özlem birikcek zaten iyi gelcek bize.sizinde kavusmaniza az kalcak canım yaa o zmnlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…