- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.721
Askerde yeterince özlem cektim gelincede cekmiyim diyodur sennki ozamn
Benmkine kalsa oda hemen evlencek ama diyo önce sna layık herşeyi hazırlamam birikim yapmam lazm oyüzden bizim daha 3 4 sene var evlilige
Canım yanlış hatırlamıyorsam sizin yaşlar küçük olması lazım. Biz yeteri kadar bekledik :)
Dogruduryaşlar kac ki sizin ?
Ben ztn prensip olarakta 26 dan önce evlenmem diyorm yani
İşte ben o prensibe geldim canım . 26 yaş bitti bu sene :)
İşte ben o prensibe geldim canım . 26 yaş bitti bu sene :)
Bencedee artık evlenmee yasın gelmişşşBen daha 20yimm ama 23mde gidiciyim ya bekleyemem ben o kadarr
Bencedee artık evlenmee yasın gelmişşşBen daha 20yimm ama 23mde gidiciyim ya bekleyemem ben o kadarr
Allah tamamını erdirsin ozamn inş
Sen bizden dahada sabırsızsındır tahmin edebiliyorumEvliligin heycanıda bir başka olur yaaa özendim şimdi bak
Ya ztn süreç ne kadar uzarsa ilişkiler okdr yıpranıyo cok uzatmadan evlenmek lazm aslında ama şartlar müsait olmayabiliyo işte
Amin canım sağ salim hayırlısıyla en kısa zamanda inşallah. Yaa sabırsızlık demeyelim ama insan belli bi yaştan sonra bi düzen istiyor hayatında birde nişanlısın beklediğin biri var allahın izniyle bi an önce tamamına ersin istiyorsun. Aynen çok farklı bi duygu bu askerlik düşmesi bizim çok işimize yarıyor . Şimdiye kadar bizde hiç düğün planı yapmıyor konuşmuyorduk ama dün bayağı bi konuştuk nişanlımla. Ben karışmam ben gelene kadar ne hazırlık yapıyorsan yap dedi. Bende peki paşam sen nasıl istersen dedim
Ya ztn süreç ne kadar uzarsa ilişkiler okdr yıpranıyo cok uzatmadan evlenmek lazm aslında ama şartlar müsait olmayabiliyo işte
Valla gelince işlerimi bi yoluna koyiyim ondan sonra beklmye gerek yok diyo. Bnede öyle düşünüyorum 1 sene nisanlı kalsam 1 sende sözlü ondan sonra evlenirim 23 oluyorum iştebenden sonrada seni evlendiririiz ooohhh.
Ayyy inş canım ya bnde öyle diyorm ztn nişan yaparız 1 sene bekleriz snrada evleniriz o aradada ayarlarız ztn herşeyi diye ama o herşey dört dörtlük olsn istiyo bilmiyorm nolck
Benmki askere gitmeden önce 5 yıldan aşşa olmaz diyodu simdi geldikten 6 ay sonra diyoAnnemde oldu canım diyo isterse izne gelsin bi yıldırım nikahı yapalım size diyo
Ah bu annelerin laf sokmaları yok muNapsınlar ya askerdeki özlemden gözleri dönüyo ama iyi olmş işte 5 yıldan 6 aya düşmş
Bende anneme diyodum evlenirken bi pırlantamı alsın o bna yeter :26: Annemde diyoki bizim kıza bak ucuza gidicek evlencek hemen diyo
Sormaa yaaVvalla doğru söylüyo sende azıcık fazla şeyler istesenee
Nişanlınında acele etmesi güzel bşy ya kimisi hiç aldırmaz kız sıkıştırr ne zamn evlencez ne zamn düğün yapcaz diye ozamnda hiç hoş olmuyo zorla evleniyomşsnz gibi ama nişanlınında istemesi güzel bşyO gelene kadar sende ufak tefek hazırlıklara başlarsın tatlı hazırlıklar bunlar ztn
Aileler karışınca aynen bnde nolck diye cok merak ediyorm bnm annem cok müdahele eder herşeye onların aileside brz öyle bide bzmkinin iki teyzesininde cocugu yok korayada cok deger veriyolar el üstünde tutuyolar nolck bilmiyorm wallahi
Evet canım onun istemesi tabi ayrı bi güzel askere gittiği günden beri hiç düğün falan konuşmaz idik ve ben çok sinirlenirdim. Ama demekki oda kafasında planla yapıyormuş. Artık yavaştan yavaştan düğün hazırlıklarına başlıyacam canım.
Benim nişanlımda baba tarafında ve ailede tek erkek çok çok el üstünde turuyorlar. Onun zorluğunu falan başta çektim ama şükür şimdi iyiyiz. :)
Ne güzel hallettiyseniz ne mutlu sizeBakalım ilerde ben napcam Gerçi bnmki diyo sen ne dersen o olur ailemi kafana takma diye ama bakalm
Ay ne biliyim ya altın fln sevmiyorm bn takmayıAnnemde diyo takmazsn snra ama alsınlar önceden agırlıgın kadar altın aldırrdın erkek tarafına diyo Bende sevdicegime kıyamıyorm sanırım ondan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?