93/3 asker yolu bekleyenler

ya war bişi war artk da kötü bişi olmasından korkuyorum canım ewt kullanıyor normalde ama nöbetlerde açıo sadece karakolda açamıyo bi kaç kere yakalattı filan temkinli dawranıyo

Belki arama filan yapmıslardır.. İnş kötü birşey yoktur aklına kötü seyler getirme iyi düşün iyi olsun. Bizede haber ver ararsa..:18:

kızlar gunaydın bugun 4.gun hala aramadı benımkı ya off keske bır numarası olsada ben arasam cıldırmak uzereyım bır yandan bayram telası bır yandan ablamın dugunu var onun telası hıc bıseyden zevk alamıyorum ruh gıbı dolanıyorum ortalıkta her gelenı terslıyorum napcam ben yaa cok kotuyum

seninki nie aramadı canım

Valla ben böyleyim çok etkileniyorum. Aynen sesini bi duyim kızgınlık filan kalmaz :)

Önceki olan şeyden cok etkilenmşsn sen
Benm anneminde rüyaları cok cıkar ama kötüyü düşünme canım belki şimdi kötü görmenin sebebi dün konusamadn haber alamadn ondandır içini ferah tutmaya çalış

gelmemiştir canım yaaa oyle seyler dusunme kesın cok yogundur bı de trıp yapmayı uzatmak ıstemıstırde ondan ee ulasabılecegın bır numara falan varsa ara canım

ya teli kapalı sabah mesj attım numara warda aramak istemiyorum şimdi o hatalı o arasın diyorum amagönül ferman dinlemiyooo

ya teli kapalı sabah mesj attım numara warda aramak istemiyorum şimdi o hatalı o arasın diyorum amagönül ferman dinlemiyooo

bekle bırazcık daha canım ya o zaman aramazsa bugunde yarın sen o numaradan ara mecburen konusur o zaman hem ne oldugunu ogrenırsın sabret bugunde :44:

Sen bide evlenince onlarla oturcam aynı apartmanda diyosun nasıl olck bilemedm şimdi

valla bende hıc bılmıyorum ama bakalım kısmet kaynanamın oglunun uzuntusune sayıyorum sımdılık geldıgındede aynı olursa alır karsıma konusucam en sonunda nabayım 4gun oldu aramadı hala benımkıde bır arasada kurtulsam yaaaaaaaaaaa:44:

yalnız sabredebilcek miym hiç bilmiyorum canım biraz daha durcam olmazsa ararım umarım o arar bna kalmadan

sabretmek cok zor bılıyorum ama arar ınankı arar en gec yarın arar canım ya ah keske benımkınınde ulasabılecegım bır numarası olsaydı valla kac kere arardım ama yok ıste ustaya gıtsınde rahatlıyayım bıraz gercı semdınlıye gıdıcek ama umarım acemıdekı gıbı 3-4 gun aramamazlık etmez bende beklıyorum bakalım yarın dagıtıma gelıcek belkı cıkınca arar dıye beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…