- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.161
ya war bişi war artk da kötü bişi olmasından korkuyorum canım ewt kullanıyor normalde ama nöbetlerde açıo sadece karakolda açamıyo bi kaç kere yakalattı filan temkinli dawranıyo
Belki arama filan yapmıslardır.. İnş kötü birşey yoktur aklına kötü seyler getirme iyi düşün iyi olsun. Bizede haber ver ararsa..:18:
kızlar gunaydınbugun 4.gun hala aramadı benımkı ya off keske bır numarası olsada ben arasam cıldırmak uzereyım bır yandan bayram telası bır yandan ablamın dugunu var onun telası hıc bıseyden zevk alamıyorum ruh gıbı dolanıyorum ortalıkta her gelenı terslıyorum napcam ben yaa cok kotuyum
seninki nie aramadı canım
ayh bır bılsem canım ya en son pazar gunu nette konustuk yarın dagıtıma gelıcek herhalde cok yogun fırsat bulamıyor bende bılmıyorum ya ama cıldırıyorum onu bılıyorum
anladm canım bnmkide aramadı bugün 3 gün oldu aynı durumdaym kafayı yiyorum
Belki evlatları varken şimdi cocuk bize bşy der diyip sna bşy belli etmiyo olabilrler
Cok fenaymş kayınvaliden yaaa
haklısın canım ya kafayı yemek ıcten degıl ama merak etme fırsat buldugu ılk anda arar bence
fırsatla ilgisi yok canm bizim olay farklı kawgalıyızondan aramıyo zaten yoksa arardı
Tövbe yarabbi bildiğin nispet yapıyor kıskandırmaya çalışıyor kadın, allah yardımcın olsun canım ne diyeyim
Valla ben böyleyim çok etkileniyorum. Aynen sesini bi duyim kızgınlık filan kalmaz :)
ayh sorma ya kız gıbı trıp yapıyorlar bence pısman olup arar kesın basıt bı seydendır ama takmıstır kafaya kesın oarada neye takıcakları hıc bellı olmuyor
ay sorma hemde ne fena sırret ya tam bır sırret yanı
ama o durmaz bişi derdi be canım korkuyorum bişi geldi başına die
gelmemiştir canım yaaa oyle seyler dusunme kesın cok yogundur bı de trıp yapmayı uzatmak ıstemıstırde ondan ee ulasabılecegın bır numara falan varsa ara canım
ya teli kapalı sabah mesj attım numara warda aramak istemiyorum şimdi o hatalı o arasın diyorum amagönül ferman dinlemiyooo
Sen bide evlenince onlarla oturcam aynı apartmanda diyosun nasıl olck bilemedm şimdi
bekle bırazcık daha canım ya o zaman aramazsa bugunde yarın sen o numaradan ara mecburen konusur o zaman hem ne oldugunu ogrenırsın sabret bugunde :44:
yalnız sabredebilcek miym hiç bilmiyorum canım biraz daha durcam olmazsa ararım umarım o arar bna kalmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?