- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.141
hımm olsun canım yaslı adam ne iyi yapmıssınız hayra gecmiştir vallahiDedemin evini temizledikDedem bide yaşlı olunca her yeri daha bi pis oluyo halıları ser evi emizle derken canımız cıktı
offffff bayram temizliği yapıcam ben de yarın işten dönünce
cumartesi misafir geliyor çünkü
pazar da bitaneciğim geliyor
patatesli milföy böreği istedi kıyamam ya.....
hımm olsun canım yaslı adam ne iyi yapmıssınız hayra gecmiştir vallahi
bugün de yarın da bi geçse..
heyecanlanmaya başladım ben yaa :18:
Günaydın Hazal
Askerinden haber var mı canım ?
Yok canım ya aramadı daha. Dönmediler diye düsünüyorum bu aksam arar belki
Bugün arar kesin bnce
Benimde içime öyle doğuyo bakalım bekleyişteyim ins arar valla zaten çok falza özledim konusmayınca insan daha da kötü oluyo gece de yine tuhaf tuhaf rüyalar gördüm sinirlerim bozuldu biraz kin güddüm bide. Hala sinirliyim ona neyse arayınca yumusarım nasılsa
Benimde içime öyle doğuyo bakalım bekleyişteyim ins arar valla zaten çok falza özledim konusmayınca insan daha da kötü oluyo gece de yine tuhaf tuhaf rüyalar gördüm sinirlerim bozuldu biraz kin güddüm bide. Hala sinirliyim ona neyse arayınca yumusarım nasılsa
seninde mi aramadı cnm senin yine arayacak ümidin war bnm oda kalmadı
Rüyadan dolayı mı kin güddün cocuga
Arayınca yumuşarsn hemencecik
Oda özlemiştr ztn romantige baglarsnz
Yok canım dönmedi heralde daha.Sende karamsa olmaz o aramazsa sen ararsın hem gönlünü almıs olursun askerlikte gurur filan dinlenmez bosver :)
Evet ya sinir oldum gece kaç defa uyandım. Çok kızgınım onaÖyle oluyo zaten ya bak sunu dicem böyle kızcam şöyle kızcam diyorum sesini duyduğum anda hepsii fos unutuveriyorum İns ararda bağlarz ya :18:
Evet ya sinir oldum gece kaç defa uyandım. Çok kızgınım onaÖyle oluyo zaten ya bak sunu dicem böyle kızcam şöyle kızcam diyorum sesini duyduğum anda hepsii fos unutuveriyorum İns ararda bağlarz ya :18:
wala düşünmüyo degilim de yani aramayı canım yine dayanamayp arayan ben olcam sanırım teli kapalı mesaj attm sabah ama açmadı daha biraz daha bekliym olmazsa karakolu aricam artksorma bende dogru düzgün uyumadm degişik degşk rüyalar gördm ama hatrlamyrum da uyanıp uyanıp tele baktm bişi warmı die...
seninki dönmedi de bnmki nie böle yaptı anlamadm
Rüyanda gördügün şeyden kızılır mı hiç yaEtkilenmş olabilrsinde aradıgında baska zaman kızcak olursan unut yani kızma
Romantige baglayamadan kavga edersinz allah korsun
Biz kızlar böyleyiz ztn hemen yelkenleri suya indiriyorz seslerini yüzlerini görnce
Bişi vardır muhakkak bugünde bekle sen aramazsa sen ara yinede bosver kızgınlığı filan.. Telefon kullanıyor mu senin ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?