93/3 asker yolu bekleyenler

Sabretmek lazm ya arar ama onlar arayana kadar çatlıyorz biz resmen

dagıtıma gelcekmiş arar canım bizim hiç böle yapmazdı kawgalıda olsak yerdk birbirimizi ama içimden bi ses hasta istirahatte diyo ama bilmiyorm kötü bişi olmasnda bi an önce arasın acemilik neresi canım sizn?

yoktur canım bi şeyi cok yogunlardır ondan arayamamıstır kesın. acemılık polatlı ankara topcu fuze okulu usta hakkarı semdınlı

Evt canım o zamandan sonra zaten hep böyleyim çok takıyorum rüyaları kafama. Ama arıcak bugün inş bişiiyim kalmıcakk

Ölür müsün öldürür müsün şimdi, yazık değil mi o 92 devrelerine

ayh bır bılsem canım ya en son pazar gunu nette konustuk yarın dagıtıma gelıcek herhalde cok yogun fırsat bulamıyor bende bılmıyorum ya ama cıldırıyorum onu bılıyorum

Dağıtım izninden dolayı öyleymişler, dün akşam aradığında öyle dedi sevgilim de içtimadan içtimaya koşuyoruz hiç fırsat olmuyor gerçekten dedi, cuma kesin çıkıp çıkmayacağını bir de saati sorabildim ve diyor musun bir şey hayatım içtimaya geç kalıyorum dedi. 1,5 dakika bir şey konuşabildik biz de yani telaş etme yoğunluktan oluyor canım

teli açıldı ama hala dönmedi bana napıyım şimdi?o mesajı görüp de dönmeyen adama tekrar msj atyım mı onun atmasını mı bekliym kızlar ??

ama ben bi kere attım hem ne diyim hiç bilmiyorum sabah biraz tripli konuşmuştm adam yerine konmuyoruz demek tarzında bişiler dedim şimdi ne desem kafam allak bullak??

Direk bnce ara kavgada etseniz sonunda barışırsnz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…