- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.821
Canım stresli olması çok normal sonuçta yenib ir şehir yeni insanlar neyle karşılacaklarını bile bilmiyorlar. Alısıcak hem daha 2 gün olmus biraz gerekli işler varsa halletsin kendine gelsin arar. Alısıncada artık sizinde uzun uzun konusmalarınız baslar hiç öyle endiselenme
selam kızlar yeniden aynı sıkıntılar basladı gideli daha 2 gün oldu ama daha 1 kere konustuk bugunde su saat oldu aramadı hemen geliyolar bana ya sıkıntıdan patlıyorum canım daralıyor allahım sen yardımcımız ol anlatalım bitsin su biran once gelsinler hayırlısıyla yanlarımızı
selam canım aynı durum bendede var seninki yine 1 kere aramış benimki 2 gündür hiç aramadı ne yine yaptı ne etti hiç bilmiyorum . Aynen bende patlıyorum önce kafamı dağıtacak bi işim vardı şimi oda yok iyice sıkıntıdan çatlamak üzereyimAllah'ım inşallah bugün arar.
seninkidemi yeni gitti ustaya canım benmki doguda ya allahım yardımcımız olsun ne olacak daha ilk gunler boyleysek biz safagı goremeden tobe tobe neyse
evet canım benimkide cumartesi giresuna gitti.. Aynen her geçen gün dadada zor geliyor bazen hiç bitmeyecek sanmıyorum bu askerlik
al bendende o kadar canım ya askerlik bizi bitirecek sıkıntı sitres yuzunden ya allahım yardımcımız olsun ne olacak boyle seninki dogu degilmiş bari ya iyi
evet kızlarr bende şimdi izledim haberlerde yuuppi yuppi düştü askerlik 1 ocatan sonra terhis etmeye baslarlar heralde Allahım dualarım kabul olduu :))
evet canımmm 1 ocaktan itibaren terhis edeceklermiş şükürler olsunn. Şimdi eminimki tüm askerlerimiz bu haberi kutluyorlardır. Tıpkı bizim burda kutladığımız gibi.
Allahım nasıl mutluyum yaaa sevgilim arasın diye dört gözle bekliyorum su an 15 dk ya arar heraldeee haykırmka istyrum mutlulugumu eee napsak artık safak takvimini düşürsek mi burdan acaba
evet kızlarr bende şimdi izledim haberlerde yuuppi yuppi düştü askerlik 1 ocatan sonra terhis etmeye baslarlar heralde Allahım dualarım kabul olduu :))
Doğru mu bu yaa gözlerime inanamıyorum şuanda
kızlar neler oluyo ne 1 ocagı yaaa
Doğru canım kendi kulaklarımla duydum bu haberi :)
gözünüz aydın 93 gruplarrıı...bu kadar olur yaa hiç düşürmeseydin yani 1 ocak ne yaa allahın belası madem kasım yap herkes yararlansın 1 ay sadece erken olacak kahretsin böle bakanı da kuruludaa...
gözünüz aydın 93 gruplarrıı...bu kadar olur yaa hiç düşürmeseydin yani 1 ocak ne yaa allahın belası madem kasım yap herkes yararlansın 1 ay sadece erken olacak kahretsin böle bakanı da kuruludaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?