93/3 asker yolu bekleyenler

ne güzelmiş bunlar :) güle güle kullan.
bana da ipek şal getirmiş bütün bayram boynumdan çıkarmadım

Teşekkür ederm canım sende güle güle kullan Hiç bşy almasada olurdu ztn ama düşünmş almş anahtarlıgın iplerinide kendisi yapmş kıyamam

Yok ya çeyizime koysam eskirler daha 2 3 senesi var Ama içinden bi tane gül kokulu tesbih cıktı onu annem dedi bunu çeyizine koyalım diye onu koycaz Hiç bşy alamasada kendilerini görmek yetiyo ki ztn bi beklentimiz olmuyo yani onu alsn bunu alsn diye

aynen valla ya hıc bır beklentım yoktu gercı ankaradan bı seyde getıremezdı getırse bıle anlamsız olurdu cunku zaten ben devamnlı ankaraya gıdıp gelen bır ınsanım benım ondan tek beklentım sag salım gelsın moralı saglıgı yerınde olsunda baska hıc bı sey beklemıyorum

İnsanlar demekki askere gitmk için böyle bşy bekliyomş iyi olmş ozamn ya hem askeriyedeki acıkta kapanmş olur teskeresini alıcklar gittikten snra

Aynen sag saglim gelisnler moralleri iyi olsun da başka hiç bşye gerek yok

İyiyiim canım ya sen nasılsınnnn? Hediyelerinde çok güzelmişş güle güle kullannn:107:

Bende iyiyim teşekkr ederm
Oh ya nazar degmesin bi aksilik olmasında sonunda haberleşme işimiz düzene girdi yani yine ankesörlüden konusuyorz ama o çaldırıyo bn arıyorm bzm aramamız bedava diye 1 saat fln konusuyorz oh ya sonunda

Oh bak buda düzeldiiii evet oda beni çaldırıyo ben arıyorum ama orda 3ayda bir kart geldiği için öyle nasıl bir askeriyyeyse kart yok inşşş inş hiç bişicik olmaz böyle devam edersiniz artık alt devrelerdede geldimi iyice rahat edersiniz

Son düzenleme:

Alt devrelerin gelmesine daha 3 ay var yavaş yavaş canlarını cıkarmaya başlicaklarmş
Yemekleri fln hep askerler yapıyomş nasıl bşyse artk Bi kuru fasulye yapmşlar lapa gibiydi aynı diyodu
Kart sorunu ordada varmş ondan hem böyle daha cok konusuyorz hemde kart ikide bir bitiyodu sinir oluyodm iyi oluyo yani
Telefon işine gircektik ama dün akşam astsubay demş alt devrelerin bütün telefonları toplanck ondan dedm brz daha bekle telefon işine hemen girişme

yaa süper olmuş :)
çok sevindim valla.

benimki bu sabah gitti teslim oldu saat 9 da.
bakalım ne zaman arayabilecek...

alt devreler gelene kadar bizimkilerin işi zor

yaa süper olmuş :)
çok sevindim valla.

benimki bu sabah gitti teslim oldu saat 9 da.
bakalım ne zaman arayabilecek...

alt devreler gelene kadar bizimkilerin işi zor

2 gündür 1 saat fln konusuyorz akşamları ama bşy olck konusamicaz diye korkuyorm niyeyse Bu kadar konusmaya alışık degldik askerde oldugunda ondan garip geliyo

canım siz izinleri dustunuzmu yaaa
Günaydın canım sende düşür şafagını baktıkca içimiz acılsın
tamam canım yapcam bende soyle icimiz acılsın
kızzzz benimkide cok güzel hediyeler getirmiş aynı sandıktan vede baska baska hediyeler ayyy oyle guzel anlamlı seyler dusunmuski benimki ordayken duygulandım vallahi hediyeleri acıp bakınca canım benim bitanecik sevdiceklerimiz
günaydın canım bencede bir tek sen kaldın artık sende düşür :):)
aynen ben kalmısım canım dusurecemmm

Biraz daha beklemekte fayda var telefon için ya nolur nolmaz alt devreler filan gelsin bi nerde kalcağı belli olsun o zaman kullansın bence:44:

Ben de anlamışım değilim bu durumu inan Hande'cim yaa bildiğin okula gidip gelmek eziyet geliyor şuanda. Zamanında liseye girerken de hayal kırıklığı bölüme girerken de aynı şey olunca belki bunun etkisidir bilemiyorum
Evet üniversitede bölüm de iyi çok şükür, kim duysa ooo işin hazır falan gibi söylemlerde ama bende şevk yok niyeyse dersleri de gördükten sonra bana hitap etmeyen bir bölüm olduğunu anladım ama şuanlık dediğin gibi aklımda net bir şey yokken bırakmak çok mantıksız. Hani tamam ya budur desem hiç düşünmem dondururum kaydı ama olmadığı için beklemedeyim. Ki zaten ilk dönem bitene kadar da beklemede kalırım gibime geliyor, belki dönem sonunda geçtiğim dersleri falan görürsem biraz hırs şevk falan gelir
Fazlasıyla kararsızım anlayacağın ve de bu beni fazlasıyla yoruyor çünkü hiç sevmem böyle şeyleri benim her şeyim belirli, planlı olmalı

kızlar bende düstüm allahım yuzumuzu kara cıkarmasın hadi hayırlısı yaptık bişey insallah sonuda iyi olur allahım boyle ne güzel duruyo ya safaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…