- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.001
günaydın canım nasılsın
ne güzelmiş bunlar :) güle güle kullan.
bana da ipek şal getirmiş bütün bayram boynumdan çıkarmadım
Bayıldım canım hedıyelerıne gule gule kullanceyız sandıgı seklındekı olanı ceyızıne koy bence beraber kullanmaya baslayın benımkı zavallım hıc bı sey alamamıs bende saatıne el koydum askerde kullandıgı daha ıyısı alayım dıye tutturdu ama ben ıstemedım
Yok ya çeyizime koysam eskirler daha 2 3 senesi varAma içinden bi tane gül kokulu tesbih cıktı onu annem dedi bunu çeyizine koyalım diye onu koycaz Hiç bşy alamasada kendilerini görmek yetiyo ki ztn bi beklentimiz olmuyo yani onu alsn bunu alsn diye
Habere bakın :)
Askerlik şubeleri önünde kuyruk uzadı
Askerlik süresinin kısaltılması askere gidecek olan gençleri sevindirdi. Kasım 2013 celp döneminde silah altına alınacak olan asker adayları askerlik şubeleri önünde uzun kuyruk oluşturdu. Bazı gençler askerliğin kısaltılacağının açıklanması üzerine başvuru yaptıklarını söyledi.
Kizlar kac dustunuz simdi safaktan ?
aynen valla ya hıc bır beklentım yoktu gercı ankaradan bı seyde getıremezdı getırse bıle anlamsız olurdu cunku zaten ben devamnlı ankaraya gıdıp gelen bır ınsanımbenım ondan tek beklentım sag salım gelsın moralı saglıgı yerınde olsunda baska hıc bı sey beklemıyorum
Aynen sag saglim gelisnler moralleri iyi olsun da başka hiç bşye gerek yok
Günaydın Hazal
Nasılsın
İyiyiim canım ya sen nasılsınnnn? Hediyelerinde çok güzelmişş güle güle kullannn:107:
Bende iyiyim teşekkr ederm
Oh ya nazar degmesin bi aksilik olmasında sonunda haberleşme işimiz düzene girdi yani yine ankesörlüden konusuyorz ama o çaldırıyo bn arıyorm bzm aramamız bedava diye 1 saat fln konusuyorz oh ya sonunda
Oh bak buda düzeldiiii evet oda beni çaldırıyo ben arıyorum ama orda 3ayda bir kart geldiği için öylenasıl bir askeriyyeyse kart yok inşşş inş hiç bişicik olmaz böyle devam edersiniz artık alt devrelerdede geldimi iyice rahat edersiniz
Bende iyiyim teşekkr ederm
Oh ya nazar degmesin bi aksilik olmasında sonunda haberleşme işimiz düzene girdi yani yine ankesörlüden konusuyorz ama o çaldırıyo bn arıyorm bzm aramamız bedava diye 1 saat fln konusuyorz oh ya sonunda
Oh bak buda düzeldiiii evet oda beni çaldırıyo ben arıyorum ama orda 3ayda bir kart geldiği için öylenasıl bir askeriyyeyse kart yok inşşş inş hiç bişicik olmaz böyle devam edersiniz artık alt devrelerdede geldimi iyice rahat edersiniz
yaa süper olmuş :)
çok sevindim valla.
benimki bu sabah gitti teslim oldu saat 9 da.
bakalım ne zaman arayabilecek...
alt devreler gelene kadar bizimkilerin işi zor
canım siz izinleri dustunuzmu yaaaCanım bi dur, daha yaşın kaç da sıkıldın okumaktan :)
hem üniversiten de iyi bölümün de.
eğer aklında kesin bir düşünce yoksa şimdi okulu bırakmak saçma olur bence.
hem iş hayatı da o kadar güzel bişi değil :26:
ben üniversitedeyken "offf bitsin bu okul" diyordum.
kpss ye kendim hazırlandım ve hemen ilk girişimde atandım.
yani okul haziranda bitti ben ağustosta atanmıştım.
neyse sonra iş hayatı beni hiiiiç açmadı.
çalışmayı seviyorum ama öğretmenlik yapıyordum ve çok yorucuydu.
ingilizce öğret. mezunuyum ben.
ama ingilizcem köreldi milli eğitimde çalışırken.
2 sene öğretmenlikten sonra iş değiştirdim
şimdi yüksek lisansa başladım.
önümde yüksek lisans ve doktora var.
nereden baksan en az 6 sene daha okuycam
yani toplamda 22 sene öğrencilik hayatı
yanmışım ben yaaaaaa
Gülizar artık düşürsene sen de!
tamam canım yapcam bende soyle icimiz acılsınGünaydın canım sende düşür şafagını baktıkca içimiz acılsın
kızzzz benimkide cok güzel hediyeler getirmiş aynı sandıktan vede baska baska hediyeler ayyy oyle guzel anlamlı seyler dusunmuski benimki ordayken duygulandım vallahi hediyeleri acıp bakınca canım benim bitanecik sevdiceklerimizGünaydın kızlar
Sizlerle sevdicegimin Ispartadan gelirken bna getrdigi şeyleri paylaşıcam cok sevinmştim bn gördügümde
İlk hediyem brz çeyiz sandıgı gibi ama olsun
Eki Görüntüle 835432 Eki Görüntüle 835434
aynen ben kalmısım canım dusurecemmmgünaydın canım bencede bir tek sen kaldın artık sende düşür :):)
Alt devrelerin gelmesine daha 3 ay var yavaş yavaş canlarını cıkarmaya başlicaklarmş
Yemekleri fln hep askerler yapıyomş nasıl bşyse artkBi kuru fasulye yapmşlar lapa gibiydi aynı diyodu
Kart sorunu ordada varmş ondan hem böyle daha cok konusuyorz hemde kart ikide bir bitiyodu sinir oluyodm iyi oluyo yani
Telefon işine gircektik ama dün akşam astsubay demş alt devrelerin bütün telefonları toplanck ondan dedm brz daha bekle telefon işine hemen girişme
Canım bi dur, daha yaşın kaç da sıkıldın okumaktan :)
hem üniversiten de iyi bölümün de.
eğer aklında kesin bir düşünce yoksa şimdi okulu bırakmak saçma olur bence.
hem iş hayatı da o kadar güzel bişi değil :26:
ben üniversitedeyken "offf bitsin bu okul" diyordum.
kpss ye kendim hazırlandım ve hemen ilk girişimde atandım.
yani okul haziranda bitti ben ağustosta atanmıştım.
neyse sonra iş hayatı beni hiiiiç açmadı.
çalışmayı seviyorum ama öğretmenlik yapıyordum ve çok yorucuydu.
ingilizce öğret. mezunuyum ben.
ama ingilizcem köreldi milli eğitimde çalışırken.
2 sene öğretmenlikten sonra iş değiştirdim
şimdi yüksek lisansa başladım.
önümde yüksek lisans ve doktora var.
nereden baksan en az 6 sene daha okuycam
yani toplamda 22 sene öğrencilik hayatı
yanmışım ben yaaaaaa
kızlar bende düstüm allahım yuzumuzu kara cıkarmasın hadi hayırlısı yaptık bişey insallah sonuda iyi olur allahım boyle ne güzel duruyo ya safaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?