93/3 asker yolu bekleyenler

Ağzından yel alsın canım. İnşallah allahın izniyle bişey olmadan bu askerliğini bitirecez.

ayyy insallah güzelim tam oturmadıya rayına hersey daha neyse bu ihtimalleri dusunmeyelim gercektende 90 gun gitti vallahi ya bitecek gelecekler hayırlısıyla allahın izniyle aynen canmm

Ya ztn bnmki diyo arkadslarla bi girdik sıraya sıradan gectikce önümüze ne geldiyse aldık diyodu Askerlikle ilgili tshirt te alckmş bna ama güzel bulamamş almamş oyüzden Orda bizi düşünmekten iyice romantik oldular ztn Nöbet tutarken sürekli not defterine ece yazmş onları fln gösterdi bnde duygulandm kıyamam ya hepsi aynı durumda ztn

aynen oyle canım dahada duskun olmuslar bize kesinlikle oyle
benimki yemin torenine gidince tshirt almıs resimler cektirmiş
dagıtıma gelincede set almıs kupe kolye yuzuk,aynı seninkiden ama biraz farklı sandıklı hediye,sivarovski taslı cok tatlı fayton araba yani abartmak icin demiyorum eli kolu dolu geldi canımın ici bide bana kolye yaptırmıs kendilerinde varya hani bize ozel dugun tarihimiz benim onun adı var hos seyler dusunmusler hep gunlukte tutmus ya benimki tam bi romantik erkek olmus bitanem o benim dusunmesi yeterli sadece ama o yetinmeyip ne geldiyse elinden yapmıs duygulandım cok vallahi

Ne güzel şeyler düşünmş de almş Bu askerlik iyice romantik yapck bizimkileri ztn Bnmkide künyesini vericekti bn verme gördükce aglarım dedim ki ztn askerde çekildigi resimlerden vermşti bna çantamda taşıyorum ama baktıkca aglıyorm yani ondan onuda istemedim
Sag saglim bitirip gelsinlerde ztn baska bşy istemiyorz yani

canım oyle allahım sevdiklerimizi korusun kollasın en buyuk hediye kendileri donsunler sapa saglam allahın izniyle istemem baska hicbisey

canım oyle allahım sevdiklerimizi korusun kollasın en buyuk hediye kendileri donsunler sapa saglam allahın izniyle istemem baska hicbisey

Aynen öyle canım ya rahatları saglıkları iyi olsun ztn bizimde işimiz gücümüz onları düşünmek oluyo onlar rahatsa bizde rahat oluyorz ahh ahh özledm ya ne cabuk özledm böyle nasıl zaman gecicek bilmiyorm ki

ben ucaga dogru giderken taa evde üzerime cökmüstü ayrılık icim hasretle doluyo hemen
bende özledim hemde nası sanki gelip görünce dahada artıyo 3 gün oldu ama senelerce ayrıyız gibi
hasret cekiyorum sesini saniye fazla duymak icin allaha yalvarıyorum
canı sag olsunda olmuyo sevdigimiz olmadan allah yardımcımız olsun
hayırlısyla saglıkla dönsünlerr

ya ztn 1 saat bile ayrı olsak konusmasak özlüyorz hepimiz ama askerlik bittiginde bu ayrılıklarda biticek diye teselli ediyorm bn kendimi cünkü askerlik herşeye engeldi herkes için bu böyle ztn.Oyüzden katlanmk zorundayız işte başladık bi kere biticek sag saglim hayrlısıyla inş

Bunu okuyunca aklıma, 10-15 dakika ya da yarım saat falan mesajıma geç cevap verdiği günlerde attığım tripler geldi
Nereden nereye bee, şimdi nelere göğüs geriyoruz o zamanlar ise neleri boş yere büyütüyormuşuz

Evet ya o tribi bnde yapıyodm Hey gidi günler şimdi 1dk konusmaya bi razı oldk sevindirik oluyorz hemen

yaa kızlar devlet 90 gün kıyak geçmiş, elbet biter bu askerlik. keyfimi hiçbişey bozamaz :))

Keyfimizi bozcak bi durum olmasn ztn canım ya daha 90 günlük bile asker degl bizmkiler ama pat diye düştük oh mis gibi oldu

Keyfimizi bozcak bi durum olmasn ztn canım ya daha 90 günlük bile asker degl bizmkiler ama pat diye düştük oh mis gibi oldu

hakikaten ya daha 90 gün bile olmamış.
of ne sıkıntılı bir dönem olurdu seneye bu zamanlar daha gelmemiş olacaklardı.

Aradı mı seninki nasılmş yerleşebilmş mi memnun mu

Aradı canım çok şükür. Pazar akşamı 22.30 da çıkmıştı işte yola, dün sabah 05.30 gibi varmış ama uyandırmayayım diye o saatte aramamış. 08.30 gibi aradı sabahtan, vardığını haber vermek için daha teslim olmamışlardı, bir arkadaşıyla çarşı keşfi yapmışlar. Sonra öğlen 3 gibi aradı, girdim ben diye. Bugün de 4 gibi aradı, yerim çok iyi ya devrecilik yok sıracılık var, komutanları da bir görsen şeker gibi insanlar falan dedi de içim çok rahatladı valla, sesinden de bilirim yani doğru söyledi o konuda
Yalnız acemilik yerine göre biraz pismiş bir de hırsızlık olayı fazla oluyormuş iyi yaptım 3-5 tane içlik falan getirmemekle falan dedi, ona az canımı sıktım hani Ankara'nın soğuğu malum iki tane polar içlik yetecek mi o içime pek sinmedi :18:
Bir de henüz biz ustalığın verdiği uzun konuşmalara henüz kavuşamadık, imrenerek okudum siz 1 saat konuştuk falan diyince, ama olsun tek sıkıntımız da bu olsun be, yeter ki hepsinin canı sağ olsun

Ya aynı sorunlar bizimkindede var canım ya daha pismş hatta bnmki atletini seriyomş yastıgının üstüne öyle uyuyomş Hırsızlık fazla oluyomş bide birligin içinde sadce iş bankası varmş bizimkindede sadce ziraat kartı var olan tüm para üstümde umarım çalınmaz diyodu :26: -2 dereceymş havada daha şimdiden hatta ordaki usta askerler demş -30 ları görüceksnz diye bilmiyorm nasıl olck bzmki ztn öksürüp duruyodu dahada ilerlemz inş Ankara soguguda fenadır dikkat etsin hatta bi laf vardı sabh yüzünü yıkayıp dışarı cıkarsan yüz felci gecirebilrsin diye

Aynen canım bizimkinde de ziraat var ama içeride teb varmış, o değil de babası pazar akşamı otogardayken para yatırayım diye ertesi gün hesabına, o akşam nakit vermişti bana. Ben de ne bileyim gittim kuzu kuzu ziraat hesabına yatırdım parayı, hesapta para var ama kullanamıyor, üstümde para vardı dedi ya dur bakalım

Ne kadar sacma ama ya ziraat kartı veriyosanız ve maaşlarıda ziraat hesabına yatırıyosanız birliktede o bankanın bankamatigi olması mantıklı olan ama nerdeeee 1 ay çarşı izinleride yok paraları bitince napcklar bilmiyorm walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…