- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.061
Ece bence bu yorumdan sonra içeri alınabilirsin tatlıııııığm
bakalım gerçekten böyle rahat konuşmalar olacak mı :) çok özendim ecelere valla.
Aynen yahu bende, biz daha 4 dakikayı aşamadık, 0312 li dönem başladı başlayalı
Aman Eceler'e de maşallaaaah diyelim de nazarımız değmesin
Aynen ya masallah diyin bak bugün aramadı nazar degmesin tütütüttüama işleri yogunlaşckmş ozamn konusamayız cok gibi geliyo :26:
Bende şu içeri telefon sokup rahat konusanlara özeniyorm wallahi ama nazar degmesin allah bizlerede nasip etsin
Eşim aradı kızlar.
Bugün eşimle beraber 12 kişi daha geç gelmiş.
Normal izinden saymışlar bu geç geldiği günleri
ayrı ayrı yerlere göndermişler askerleri.
50 kişiyi denizli merkeze yakın bi köye göndermişler.
eşim de bunların arasında..
bi karakoldaymış.
10 gün burada eğitim görecek (acemideki gibi)
sonra denizli merkeze gidip ilçelere dağıtılıcakmış.
iyi oldu ya :)
Ohh hadi gözün aydın, bu arada dikkatimden kaçmadı Ece'nin yine dediği çıktı ya bir dur saat 9 olsun bakalım diyordu
Bu işi ticarete falan dökmeli bence :124:
Benimkinin hat yanında ya hadi bakalım hayırlısı
Hakikaten o olay iyi güzel hoş da karın ağrısı be, biri gelecek mi edecek mi diye düşünmek
altıncı hissi kuvvetli bir arkadaşımız
Eşim aradı kızlar.
Bugün eşimle beraber 12 kişi daha geç gelmiş.
Normal izinden saymışlar bu geç geldiği günleri
ayrı ayrı yerlere göndermişler askerleri.
50 kişiyi denizli merkeze yakın bi köye göndermişler.
eşim de bunların arasında..
bi karakoldaymış.
10 gün burada eğitim görecek (acemideki gibi)
sonra denizli merkeze gidip ilçelere dağıtılıcakmış.
iyi oldu ya :)
Benmkininde hattı yanında ama ben bekle brz daha ortamı tanı diyorm cünkü nolcagı belli olmaz
Bak aramadı bnmki bugün nese Handeye ugurlu geldim en azından ona seviniyim
Yemek kabul ediliyor muymuş onu iyice öğren yalnız canım, bazı birlikler kılmış, yok efendim birliğimizde zehirlenme oldu mazeretiyle dışarıdan yiyecek kabul etmiyorlarmış. İçeri almazlar emeğine yazık olur
Sorma can sıkıntısından anca buraya sarıyoruz, valla Ece'yle benden başka herkes arada bir cee diyip gidiyor da buranın müdavimleri biziz yani:82:
Sarmak değil de burda szile sohbet etmek iyi geliyo aynı durumu yaşıyoruz ya daha iyi anlayabiliyoruzbirbirmizii:93:
Orası bambaşka bir boyutu zaten, valla okuldan geldim mi bir açıyorum bilgisayarı gece yatana kadar, fena sardı buralar da sizler de
Aynen öyle, ispiyonlayacak tipler bile çıkabilir hiç belli olmaz
Aaa bugün aramadı mı seninki ben bir saat falan konuştunuz sanıyordum bugün
Ayyy cok iyi ya ne güzel komutanları varmş öyle
Hayırlısı olur inş hakkında
Demiştim 9 u bekle diye bi kendime yararım yok
Aynen öyle, ispiyonlayacak tipler bile çıkabilir hiç belli olmaz
Aaa bugün aramadı mı seninki ben bir saat falan konuştunuz sanıyordum bugün
Kesinlikeeeee benmkide aradı simdi telefonunu alıyo 2 saatte bi aksamlarıda ben arıyorum kntör yetiremiyodum şimdi sabit hatlara çevrdim tarfemii rahat ettim valla yoksa kartta yok askeryide her ay iki katı fatura ödüyordum:44:
Kesinlikeeeee benmkide aradı simdi telefonunu alıyo 2 saatte bi aksamlarıda ben arıyorum kntör yetiremiyodum şimdi sabit hatlara çevrdim tarfemii rahat ettim valla yoksa kartta yok askeryide her ay iki katı fatura ödüyordum:44:
Ya sizinkiler tek tek dagıtım oldugu için aynen ispiyoncuların cıkma ihtimali yüksek ama bizimki 16 kişiyi acemilikten beri tanıyo hepside tel kullanıyo ondan ispiyon işi olmaz onlarda ama şarj sorunu varmş teli olanlar ustalara veriyomş gündz şarja bırakıyolarmş akşam alıyolarmş ama ustalarında napcagı belli olmaz sonucta :26:
Yok ya akşam arıyodu 2 gündür bugün aramadı işte bak nazar degdi
koray da arar belki ya,
bana uğurlu geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?