- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.041
Ne kadar sacma ama ya ziraat kartı veriyosanız ve maaşlarıda ziraat hesabına yatırıyosanız birliktede o bankanın bankamatigi olması mantıklı olan ama nerdeeee 1 ay çarşı izinleride yok paraları bitince napcklar bilmiyorm walla
Teb kartı gönderecekler ya dur bakalım ne zaman dedi benimki, Koray'a da gelir yani içeride hangi atm varsa. Bir de artık atmler ortak ya kesintili de olsa çekerler ihtiyaçları olunca, yapacak bir şey yok
Kızlarr iyi akşamlar:87: napıyosunuz bakalımmmmm:107:
Kızlarr iyi akşamlar:87: napıyosunuz bakalımmmmm:107:
Ya bizimkinin parası var ama sorun hepsinin üstünde olmasıÇaldırcak ondan korkuyorm Cüzdanımı bi yerde unutmamam lazm diyo bnde diyorm tabikide unutmicksn gözün gibi bakıcaksn parana sahip cık diyorm Oda diyo bn paraya üzülmem ki senin resimlerin var verdigin yüzün ve harf var onlar gitti diye üzülürüm diyo kıyamam ya canım sevgilim böyle diyince bni bnden alıyo tabi
Dikkat etsin valla, yeni geldiler diye göz dikebilirler çocuklara
Aman aman maşallah pek bir romantik de, beş parasız da kalmasın be oralarda
İyi akşamlar Hazal'cım. İyiyiz valla ne yapalım her zamanki gibi çene çalıyoruz topikte, sen napıyosun
Dikkat etsin valla, yeni geldiler diye göz dikebilirler çocuklara
Aman aman maşallah pek bir romantik de, beş parasız da kalmasın be oralarda
Çeneden bol bşy yok bizdeSen napıyosn bakalm
iyimm bende sevdiceğimin aramasını bekliyorumValla maşşallahınıızzz var
Aynen romantiklik karın doyurmuyoyanımdan ayırmıyorm hiç ztn diyo ama bakalm umarım bşy olmaz
Birligin içinde ptt varmş brz zaman gecsinde bşyler yapıp göndercem orda sevgilime yardım eden usata askerler varmş onlarada verr hem iyi olur tabi verrse
iyimm bende sevdiceğimin aramasını bekliyorumValla maşşallahınıızzz var
Ayy o beklemeler yok mu ztn insanı strese sokuyo bnmde elim telefonda bekliyorm yaniKonusunca insan huzurlu oluyo cünkü
Yemek kabul ediliyor muymuş onu iyice öğren yalnız canım, bazı birlikler kılmış, yok efendim birliğimizde zehirlenme oldu mazeretiyle dışarıdan yiyecek kabul etmiyorlarmış. İçeri almazlar emeğine yazık olur
Hadi ya bunu söyledigin iyi oldu sorarım onu bn bisonra yapıcam almicaklar bni dellendirrler
Aynen canım iyice sor, dellenilmeyecek gibi olmaz zaten öyle bir durumda
teslim olduğundan beri aramadı, merak ettim ya.
acaba ceza falan mı verdiler ki geç gitti diye?
teslim olduğundan beri aramadı, merak ettim ya.
acaba ceza falan mı verdiler ki geç gitti diye?
Sanki sevgilimi mi zehirlicem töbeeeeAskeriyeninde ne sacma şeyleri var cidden
Teröristiz yaa biz ondan canım, devletin işi işte mantık aramamak lazım
Aman ya başlatcaklar devlete şimdi walla bombalicam hepsini o olcak sonunda
İlk teslim oldugu gün benmkide aramamıştı canım ama hala gec degl 9 da flnda arayabilr hem ceza veripte bi yere kapatck halleri yok tasalanma yani en gec yarın arar
Bizde öyle ballandıra ballandıra anlattıkları ustaya gidince rahatlarsınız konuşmalarından yapamadık henüz. Evrak işleri falan vardır ancak fırsatı olur, meraklanma canım
bence de işleri çoktur.
bekliyoruz mecbur.
bakalım gerçekten böyle rahat konuşmalar olacak mı :) çok özendim ecelere valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?