93/3 asker yolu bekleyenler

Teb kartı gönderecekler ya dur bakalım ne zaman dedi benimki, Koray'a da gelir yani içeride hangi atm varsa. Bir de artık atmler ortak ya kesintili de olsa çekerler ihtiyaçları olunca, yapacak bir şey yok

Teb kartı gönderecekler ya dur bakalım ne zaman dedi benimki, Koray'a da gelir yani içeride hangi atm varsa. Bir de artık atmler ortak ya kesintili de olsa çekerler ihtiyaçları olunca, yapacak bir şey yok

Ya bizimkinin parası var ama sorun hepsinin üstünde olması Çaldırcak ondan korkuyorm Cüzdanımı bi yerde unutmamam lazm diyo bnde diyorm tabikide unutmicksn gözün gibi bakıcaksn parana sahip cık diyorm Oda diyo bn paraya üzülmem ki senin resimlerin var verdigin yüzün ve harf var onlar gitti diye üzülürüm diyo kıyamam ya canım sevgilim böyle diyince bni bnden alıyo tabi

Kızlarr iyi akşamlar:87: napıyosunuz bakalımmmmm:107:

İyi akşamlar Hazal'cım. İyiyiz valla ne yapalım her zamanki gibi çene çalıyoruz topikte, sen napıyosun

Dikkat etsin valla, yeni geldiler diye göz dikebilirler çocuklara
Aman aman maşallah pek bir romantik de, beş parasız da kalmasın be oralarda

Dikkat etsin valla, yeni geldiler diye göz dikebilirler çocuklara
Aman aman maşallah pek bir romantik de, beş parasız da kalmasın be oralarda

Aynen romantiklik karın doyurmuyo yanımdan ayırmıyorm hiç ztn diyo ama bakalm umarım bşy olmaz
Birligin içinde ptt varmş brz zaman gecsinde bşyler yapıp göndercem orda sevgilime yardım eden usata askerler varmş onlarada verr hem iyi olur tabi verrse

Çeneden bol bşy yok bizde Sen napıyosn bakalm

iyimm bende sevdiceğimin aramasını bekliyorum Valla maşşallahınıızzz var

Ayy o beklemeler yok mu ztn insanı strese sokuyo bnmde elim telefonda bekliyorm yani Konusunca insan huzurlu oluyo cünkü

Yemek kabul ediliyor muymuş onu iyice öğren yalnız canım, bazı birlikler kılmış, yok efendim birliğimizde zehirlenme oldu mazeretiyle dışarıdan yiyecek kabul etmiyorlarmış. İçeri almazlar emeğine yazık olur

Sorma can sıkıntısından anca buraya sarıyoruz, valla Ece'yle benden başka herkes arada bir cee diyip gidiyor da buranın müdavimleri biziz yani :82:

Ayy o beklemeler yok mu ztn insanı strese sokuyo bnmde elim telefonda bekliyorm yani Konusunca insan huzurlu oluyo cünkü

valla son iki haftadır konusmlarımız arttı demiştim ya telfon kullanıyoruz aksamlarıda ankasörlüden konusuyoruz simdide nöbette 9buçukta bitiyo:44: sabahtan aksama kadar konussak yine yetmiyo ki

Hadi ya bunu söyledigin iyi oldu sorarım onu bn bi sonra yapıcam almicaklar bni dellendirrler

teslim olduğundan beri aramadı, merak ettim ya.
acaba ceza falan mı verdiler ki geç gitti diye?

İlk teslim oldugu gün benmkide aramamıştı canım ama hala gec degl 9 da flnda arayabilr hem ceza veripte bi yere kapatck halleri yok tasalanma yani en gec yarın arar

teslim olduğundan beri aramadı, merak ettim ya.
acaba ceza falan mı verdiler ki geç gitti diye?

Bizde öyle ballandıra ballandıra anlattıkları ustaya gidince rahatlarsınız konuşmalarından yapamadık henüz. Evrak işleri falan vardır ancak fırsatı olur, meraklanma canım

Sanki sevgilimi mi zehirlicem töbeeee Askeriyeninde ne sacma şeyleri var cidden

Teröristiz yaa biz ondan canım, devletin işi işte mantık aramamak lazım

İlk teslim oldugu gün benmkide aramamıştı canım ama hala gec degl 9 da flnda arayabilr hem ceza veripte bi yere kapatck halleri yok tasalanma yani en gec yarın arar

bence de işleri çoktur.
bekliyoruz mecbur.

Bizde öyle ballandıra ballandıra anlattıkları ustaya gidince rahatlarsınız konuşmalarından yapamadık henüz. Evrak işleri falan vardır ancak fırsatı olur, meraklanma canım

bakalım gerçekten böyle rahat konuşmalar olacak mı :) çok özendim ecelere valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…