- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.081
koray da arar belki ya,
bana uğurlu geldin
ben de dedim çok konuşmayalım ilk günden göze batma.
ortamı iyice öğrenmeden bence de telefon olayına girmemeli.
O da doğru canım
Valla kendi kendime bile nazar değdirme potansiyelim olduğundan büyük ihtimal benim nazarım değmiştir canım, o kadar da maşallah dedim ama
Aradıı canım aradıGözün aydın aramış
Faturalı yapmaklada iyi yapmşsn yoksa kntr fln yetmezdi
valla yetmiyo bazen arıyo iiki dakika konusuyo aksamında bi arıyo 2 saat e haliyle yetmiyo konusmaktanda vazgeçemezsinValla faturayla başa çıkamadığımdan ben de aralık ayında taahhüt bitince faturasıza geri geçecektim de o zaman bizimki telefon kullanabilir belki ki kullanmasa bile kontörü bitince o çaldırıyor ben arıyorum ama usta birliğinde aramalar dediğiniz gibi olursa 300 dk bir ayda hayatta yetmez. Bana da yeni bir tarife lazım
O da doğru canım
Valla kendi kendime bile nazar değdirme potansiyelim olduğundan büyük ihtimal benim nazarım değmiştir canım, o kadar da maşallah dedim ama
Valla faturayla başa çıkamadığımdan ben de aralık ayında taahhüt bitince faturasıza geri geçecektim de o zaman bizimki telefon kullanabilir belki ki kullanmasa bile kontörü bitince o çaldırıyor ben arıyorum ama usta birliğinde aramalar dediğiniz gibi olursa 300 dk bir ayda hayatta yetmez. Bana da yeni bir tarife lazım
faturalı en iyisi bence.
benim 2000 dk var.
gerçi sadece 200-300 dk kullanıyorum ayda. (boşuna para ödüyodum yani)
ama şimdi ararım heralde bol bol kullanırım artık inşallah
Benim 300 her yöne, 3000 tarife içi ama ankesörlüde işe yaramıyor tabi
Ev telefonunuz yok mu ya bn yeni öğrendimde cok sevindim akşam 7 den sabh 7 ye kadar türk telekomda cep ve sabit hatları aramak bedavaymş
Yok artık gerçek mi bu
Yani bizim ev telefonu öyleymş bnada dün söyledi bizimkiler şok oldmAnkesörlüde sonucta sabit numara oldugu için aramakta sakınca yok bna göre
Öyle tabi de bize saat uymuyor şimdilik yaa, dur bakalım ileride olur belki
Sen söyle Aytaç a akşam çaldırsın seni sen onu ararsın
Uzun uzadıya konuşamadık ki daha dur bakalım yarın bir çıtlatayım ben bunu
kızlar naber nasılsınız??
kızlar naber nasılsınız??
kızlar ben çok rahatladım ya eşim ustalığa başlayınca.
gerçekten diğer deneyimli arkadaşların dediği gibi oldu.
böyle bi rahatlama geldi bana
artık askerliğin çabucak biteceğine dair inancım daha çok güçlendi.
biz iyiyiz de senin sevgilin nasıl oldu?
bir de denizlinin hangi ilçesinde?
benimkini de 10 gün sonra ilçelerden birine göndereceklermiş
Ben iyiyim canım sen nasılsın askerin nasıl sanırım ameliyat olmştu gecmş olsn :26:
Bendede o his var niyeyseÇabucak yaz gelicek askerlik biticekmş gibi hissediyorum Bide şöyle tam bi yerleşse daha bi rahatlicam ama yattıkları kalıcakları yer daha tam belli deglmş pismş fln ondan aklımda soru işaretleri var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?