93/3 asker yolu bekleyenler

koray da arar belki ya,
bana uğurlu geldin

ben de dedim çok konuşmayalım ilk günden göze batma.
ortamı iyice öğrenmeden bence de telefon olayına girmemeli.

Ankesörlüden konuşurken bazen benim karnıma ağrılar giriyor içtima saatini kaçırır falan da azar yer diye, telefon kullanırsak ben rahatlayacağım yere daha da gerilirim kesin

O da doğru canım
Valla kendi kendime bile nazar değdirme potansiyelim olduğundan büyük ihtimal benim nazarım değmiştir canım, o kadar da maşallah dedim ama

Napalım alışıktım bn 3 gün haber almamaya ondan 1 günden bşy olmaz diyorm şimdi garip bi psikolojiye büründüm

Gözün aydın aramış
Faturalı yapmaklada iyi yapmşsn yoksa kntr fln yetmezdi
Aradıı canım aradı Aynen yetmiyodu dazaten bakalım bu yetcek miii
valla yetmiyo bazen arıyo iiki dakika konusuyo aksamında bi arıyo 2 saat e haliyle yetmiyo konusmaktanda vazgeçemezsin

Son düzenleme:

faturalı en iyisi bence.
benim 2000 dk var.
gerçi sadece 200-300 dk kullanıyorum ayda. (boşuna para ödüyodum yani)
ama şimdi ararım heralde bol bol kullanırım artık inşallah

Benim 300 her yöne, 3000 tarife içi ama ankesörlüde işe yaramıyor tabi

Ev telefonunuz yok mu ya bn yeni öğrendimde cok sevindim akşam 7 den sabh 7 ye kadar türk telekomda cep ve sabit hatları aramak bedavaymş

kızlar ben çok rahatladım ya eşim ustalığa başlayınca.
gerçekten diğer deneyimli arkadaşların dediği gibi oldu.
böyle bi rahatlama geldi bana
artık askerliğin çabucak biteceğine dair inancım daha çok güçlendi.

Bendede o his var niyeyse Çabucak yaz gelicek askerlik biticekmş gibi hissediyorum Bide şöyle tam bi yerleşse daha bi rahatlicam ama yattıkları kalıcakları yer daha tam belli deglmş pismş fln ondan aklımda soru işaretleri var :26:

biz iyiyiz de senin sevgilin nasıl oldu?
bir de denizlinin hangi ilçesinde?
benimkini de 10 gün sonra ilçelerden birine göndereceklermiş

iyi bakalım şimdilik ama agrıları oluyomuş işte bide konuşamıyorz sürekli konuuşalım istiyorum bnde oda agrısı olunca uyutuyolar ilaç verip...bnmkide kaldı 15 gün sonra kaleye gönderdiler en pis yer orasıda...

artık pis mis alışıcaklar malesef.
asker adam bunlar :)

neyse kızlar ben kaçıyorum, yarın iş var yineeee
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…