- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.101
artık pis mis alışıcaklar malesef.
asker adam bunlar :)
neyse kızlar ben kaçıyorum, yarın iş var yineeee
öptüm hepinizi
iyi bakalım şimdilik ama agrıları oluyomuş işte bide konuşamıyorz sürekli konuuşalım istiyorum bnde oda agrısı olunca uyutuyolar ilaç verip...bnmkide kaldı 15 gün sonra kaleye gönderdiler en pis yer orasıda...
Benimkide ilk gittiğinde atak çok aşırı pis diyodu gitmiş söylemiş komutana sıfır yatak vermişlerdi belki öyle bişi olur pis yerlerde yatırmazlar kuzum merak etmeBendede o his var niyeyseÇabucak yaz gelicek askerlik biticekmş gibi hissediyorum Bide şöyle tam bi yerleşse daha bi rahatlicam ama yattıkları kalıcakları yer daha tam belli deglmş pismş fln ondan aklımda soru işaretleri var :26:
iyi olmaya çalışıyorz canım ewt oldu saol iyi geliyo sesi ama agrısı çok oluyomuş o yüzden ilaç verip uyutuyolar sürekli konuşamıyorz cnm sıkılıyo onada
Benimkide ilk gittiğinde atak çok aşırı pis diyodu gitmiş söylemiş komutana sıfır yatak vermişlerdi belki öyle bişi olur pis yerlerde yatırmazlar kuzum merak etme
kızlar ben çok rahatladım ya eşim ustalığa başlayınca.
gerçekten diğer deneyimli arkadaşların dediği gibi oldu.
böyle bi rahatlama geldi bana
artık askerliğin çabucak biteceğine dair inancım daha çok güçlendi.
çok az kalmış, inşallah başka sorun olmadan döner...
İyi olsunda canım snra konussanızda olur takma bu kadar kafana :26:Geçmş olsn allah şifa versin
Bilmiyorm ztn koğuşları daha tam belli olmamış belki belli olunca düzelr bu temizlik işideBurda hiç temizlige dikkat etmiyolar normal giydigin kıyafetlerle uyusan bşy demiyolar acemilikte kızıyolardı diyo
öle olmuyo işte sonra konuşsam aklım onda kalıyo canım yaa hiçbirimz ne olursa olsun bi gün seslerini duymadk mı kafayı yiyoruz o yüzden zor günler geçiyo
Ya o konuda haklısın ama seninkinin özel durumu var işte konusamama sebebiniz ondan kaynaklıdır :26: Yoksa bnmki bugün aramadı içim içimi yiyo yani anlıyorm senide :26:
Düzelir canım düzelir merak etmeustalığın rahatlığı olsa gerek ama biraz daha herşey rayına otursuun dahada rahatlıcaksınız biz şuan hiç bişide sıkıntı çekmiyoruz allaha şükür ama zaman ilerledikçe kavgalarımız artıyo gibi geliyo en ufak şeyi kıskanıyo yok o neden böyle şu neden böyle bazen delirivercekgibi oluyorumdanormalde böyle olmadığını bildiğim için dayanıyorum alttan almaya çalışıyorumdabiyerekadar
aynen ondan yaa zaten bu kadar stesm canım yaa merak etme yarın arar sizinkiler yeni daha çok sıkı olur egitimleri hç btmrz gece gündüz egitie giderler...
Düzelsin artk yaaaaaa
Nazar degmesin canım rahatınıza böyle devam etsin inş ama senden uzakta diye öyle kıskanclıklara giriyodurSende üstüne düşeni yapıp alttan alıyomşsn ztn
Ben kursa gidiyorm bide sıcakkanlıyım güler yüzlüyüm geldi kurstada derstede gördü bni herkesle konusuyorm yani biri bşy sorunca sınıftaki tek kızda bnmNormalde cok kıskanc degldir ama kurstan snra dediki cok yüz veriyosn millete okdr cok konusma dedi tmm dikkat ederm merk etme dedm bnde 2 gün önce konusurkende diyo bn niye sözlenmedim ki senle ya ne güzel parmagında yüzügün olurdu kimse bakamazdı sna diyo En kıskanmick insan bile kıskanıyosa seninkinin öyle yapması cok normal
Yani öyle tabi aman seviyorum katlanıyorum gelinceherşey güzel olcak inanıyorum daha neZaten şafakta düştü baya kış bitcek sonra gelcekler:) Tek avuntum valla onsuz bi yaz daha geçirmek istemiyorum bu yaz kafamız rahat olcak inş:93:
Aman ya 2 gündür ne güzel konusuyodk bnde seviniyodm ne güzel diye bugün nazar degirdim kendi kendime sanırım
Aradıklarında ztn tüm stresimiz uçup gidiyo
aynen yaa o sesi duyunca bitiyo zaten ama şimdi msj atmış işte bnmki agrım war diyo uyu şimdi uyuyabilirsen bide teli sorun çıkarmaya başladı kapanıp açılıyo gıcıklardaym yaniii
İnş ya sağ salim bitsin şu askerlikte.. Amin canım hiç birimizi ayırmasın allah bidaha böyle uzaklıklar yasamayalım hepp yanyana olalımmmm sevdiğimizleeHerşey sevdigimiz için ztn yoksa kim bekler okdr zaman askerligin bitmesini
İnş canım aramızda ilk senin sevgilin gelcek ztn hayrlı haberlerini alcz inş snrada allah sizi hiç ayırmasn
aman ya dert biter mi bizde ztn biri bitse digeri başlıyoHastaneden cıksında tel işini halleder bnce kapanıp duruyosa ugraşılmaz o telle daha :26:
ben de evliyim eşim daha askere gitmedi yüksek lisans yapıyo sonra dktora falan yapcam diyo nerden baksanız 3 senesi garanti..çok zor oluyordur değil mi :S bu arada arkadaşlık talebini kabul ettim fakat mesaj atamıyorum yeni olduğum için 50 lik kotaya ulaşamadım daha :) inşallah hayırlısıyla gelir eşin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?