93/3 asker yolu bekleyenler

günaydın kızlar
esim aradı sabah 10 gibi ilk defa erken aradı sevindim cok ama
konusurken cümleler bogazımda dügümlendi agladım konusamadım
yerim cok iyi hic öyle abartıldıgı gibi hic birsey yok felan dedi
ben dayanamadım öyle özledimki su kısa zamanda
onunda canını sıktım konusamadımda üzüyorsun beni dedi
bende ne olur kapat dedim konusamadım birikenleri bosalttım
kapattıktan sonra canım sıkkın aklı bende canı sıkkın gezer
gun boyu allahım hayırlısıyla sag saglim dönsün yanıma
bitsin su gurbetlik hasretlik...

Ahh canım benim kıyamam ben size yaa . Sende haklısın oda haklı canım dediğin gibi ağlamasan ona belli etmeseydin iyiydi onunda aklı sende şimdi ama sende isteyerek bilereke yapmadınki tüm birikintilerin bi anda boşaldı o yüzden sende kendini üzme ilk fırsatta arar inşallah bu sefer daha güzel konuşursunuz. Ben nişanlı olduğum halde dayanamıyorum çok özlüyorum . Kendimi senin yerine koyuyorumda nasıl dayanırdım hiç bilmiyorummmmm. allah gerçekten sabrımızı bol versin.

Ya ztn usta askerler diyomş hep komutanlara yüz vermeyin yanınızdan gecerken kalkıp slm vermeyin diye Yüz bulmasınlar diyolarmş ne ilginc Komutanlar resmen askerlere kul köle gibi bşymş Aldırsın bataryayı söylesin

Günaydın kızlarr
Güzel ve stressiz br gün diliyorum hepinize

off canım ya.
napıcaksın duygulanmışsın işte.
biz eşimle hep uzak kalmaya alıştığımızdan telefonla konuşabildiğimiz sürece dayanabiliyoruz ayrılığa.

evlenmeden önce sevgiliyken de evlendikten sonra çalışırken de çoğunlukla farklı şehirlerdeydik.
ama yine de evlendikten sonra ayrılmamız zor oldu tabiki.
yine de dayanacağız hepimiz bir şekilde.
sürekli gün sayma, ben bıraktım saymayı.
aylar geçecek işte. istesek de istemesek de zaman bir şekilde geçiyor zaten.

sen de sürekli sıkma kendini.
Allah korusun daha büyük sorunların olur sonra strese bağlı.

Şöyle kayınvalidenle komşulara, dışarılara akrabalara falan gezmeklere gitseniz?
biraz için açılır.

Sağol canım ya ben iyimde parmağım hiç iyi değil daha kopyu bi mor oldu acısı geçti birazda yinede bişi tutamıyorum morluğuda ojeyle kamufle ediyorum

Canım ya bi doktora git bence çekilcek fln dersede o an çektirmk zorunda deglsin hazır olunca çektirrsin ztn düşücekse düşer kendi kendisine :26: Yada bi krem fln verr belki :26:

Canım ya bi doktora git bence çekilcek fln dersede o an çektirmk zorunda deglsin hazır olunca çektirrsin ztn düşücekse düşer kendi kendisine :26: Yada bi krem fln verr belki :26:

Çektirmeyi de istemiyorum açıkcası ya simdi bazı doktorlar çekilmesigerekmiyosa bile çekiyolar :44: Durup dururken tırnağımdan olmiyim diyorum bide 6ay da yenileniyomuş tırnak

Çektirmeyi de istemiyorum açıkcası ya simdi bazı doktorlar çekilmesigerekmiyosa bile çekiyolar :44: Durup dururken tırnağımdan olmiyim diyorum bide 6ay da yenileniyomuş tırnak

Hmmm nese inş gecer morlugu fln :26: Morlukta zor geciyo ya bn bi kere ankaradayken evdeki masayı taşıyoduk kuzenimle.Serçe parmagım masayla kapı arasına sıkışmştı o an anlamadm acımadı cok ama snra morardı şişiti 1,5 ayda anca iyileşti parmagım :26: tırnak belki daha gec iyileşir :26:

aynen oyle oldu giderken aglamadım ama dün aksam günlük tutmus benim okumam icin sürpriz yapmısti onu okudukca oyle güzel seyler yazmıski tutamıyorum kendimi okurken arayıncada tutamadım cok zor gercektende böyle evliyken hasret cekmek allahın izniyle dönsünler biran önce hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonrada

gidiyorm geziyorum canım biliyorsun yerlerini hicbirsey doldurmuyo kesinlikle kendimi hep iyiye motive ediyorum zatende sesini duyuncada dayanamıyorum öyle özledimki yanıyo icim allahım bol bol dayanma gücü versin bana hepimize baska yapacak bişey yok sabredip beklemekten baska

Maşallah bak oda senin için günlük tutmuş Maşallah sizi. Sayılı gün geçecek allahın izniyle geriye bugünleri sevdiklerimizle beraber anacaz inşallah

Maşallah bak oda senin için günlük tutmuş Maşallah sizi. Sayılı gün geçecek allahın izniyle geriye bugünleri sevdiklerimizle beraber anacaz inşallah

evet canım oyle mutlu ettiki beni her gece bi sayfa koyup hayallere dalıp uyuyorm bende ona tutmaya basladım gideli iyi geliyo banada ins dedigin gibi bu günlerde gececek allahın izniyle

Canım netimde sıkıntı var ya kusura bakma:44: Ya morluğunu kapatıyorum bişekilde de elimi filan yıkarken acıyo baya Küçüklüğümden beri hep böyle sakarlıklar beni bulur ya bikeresindede cama grimiştim 30 dikiş yemiştimmm

Önemli degl Hazalcım
Aynen acır brz ama gecer merak etme parmaklar hasas olunca agrısıda zor geciyo sanırım :26:
Ayrıca dikkat et kendine askerin geldiginde seni sakarlıklar magduru olarak bulmasn

Önemli degl Hazalcım
Aynen acır brz ama gecer merak etme parmaklar hasas olunca agrısıda zor geciyo sanırım :26:
Ayrıca dikkat et kendine askerin geldiginde seni sakarlıklar magduru olarak bulmasn

Aynennn aslıtı sakarlıklarıma en ufak bişide gene naptın der Ama hosuma gidiyo benimle bebek gibi ilgilenmesi tabak bardak bişi kırsam hemen uzaklaştırır ordan ben hallederim sakın dokunmayine biyerine bişi olcak der

Son düzenleme:

hmmm bn anladm seni ozamn sen ondan sakarlık yapıyosn

Yok be canım ya canımda tatlıdır hemen ağlarım O burdayken bişi olsa daha çokacıyomuş gibi yaptığım doğru ama bile bilede sakarlık yapmam

İlgi hoşumuza gider hep ztn naza cekeriz kendimizi ama öyle olnca bnmde hoşuma gidiyo Kimin hoşuna gitmez ki ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…