93/3 asker yolu bekleyenler

Hoşgeldin Çağlacımm Nasılsın ?

Valla 11.30 da biten dersten sonra çok iyiyim yaa, sunumdu projeydi derken eve 1 gibi gelmeyeli hayli zaman olmuş onu anladım
Askerim de aradı eve girerken, sonunda zayıflığından dolayı askeriye gönderecekmiş yarın hastaneye, hastaneye gidiyor diye sevinilir mi demeyin adam yiyor yiyor kilo alamıyordu benim de psikolojimi bozuyordu Sonunda alacak inşallah, nihahahaha
Kaloriferci olmuş, ben çok anlamam ama acemi gelmiyor diye onları yapmışlar, çok rahat iş anca yatış diyor
Bir solukta hayat hikayemi anlattım resmen
Sen nasılsın

ohh ohh süper olmuş kaloriferciliği. :)

Kazancı oluyo onlar sanırım ve aynen cok rahat oluyomş telide rahat kullanır oh mis hadi gözün aydın
Kilo almadıklarına bnde sinir oluyorm snra sinir oluyorm bn kilo alcm yanında tombik olcam diye takıntıya giriyorm Umarım hastaneye gidince bi çözümünü bulurlar

kaloriferi yakıp söndürecekler sanırım.
bence iyi bişey.

Aynen öyle sanırım, bence de ama bakalım

telefon kullanmaya başlayana kadar o görevde kalırsa bize baya yarar valla
Aynen yahu bende de var o takıntı, zaten anatomimiz gereği aynı kilo ve boyda olsak dahi onlarınki kasa bizimki yağa gittiği için daha kilolu duruyoruz, bir de adam yiyip yiyip de kilo alamıyor ya iyice deliriyorum. Onun yediği yemeği ben yesem 2 ayda danacık olurum yahuu
İnşallah canım, niyeyse ben çok umutlandım

Ayy ztn yok kilo fln almamam lazm biliyosnz koray bnden 2 yaş kücük bugün gülizarda dedi cocuk gibi duruyo sevgilin diye ondan bnm kilo alıpta yaşlı durmamam lazm şahsen Bunalıma girerim yoksa

Ayy ztn yok kilo fln almamam lazm biliyosnz koray bnden 2 yaş kücük bugün gülizarda dedi cocuk gibi duruyo sevgilin diye ondan bnm kilo alıpta yaşlı durmamam lazm şahsen Bunalıma girerim yoksa

Aytaç benden 4 yaş büyük ama bizim de aramızda yaş farkı yok gibi be canım, çocuklar minyon yani biz ne yapalım

Aytaç benden 4 yaş büyük ama bizim de aramızda yaş farkı yok gibi be canım, çocuklar minyon yani biz ne yapalım

4 yaş vardı dimi sizin aranızda evet hepsi cocuksu duruyo ozamn Formumuzu korumamız lazm kızlar

kızz cok yakısıyorsunuz kafalar bir olsun yeterki
allah bozmasın yasa takılmayın bu kadar
olgun dusunsun yeterki geleceginiz icin
gerisi halolur zaten

4 yaş vardı dimi sizin aranızda evet hepsi cocuksu duruyo ozamn Formumuzu korumamız lazm kızlar

Saç ve sakal biraz daha uzun olunca yüz açısından bari kurtarıyor ama daha çok benimkinin küçük gösterişinin sebebi zayıflıktan yaa, inşallah o soruna da çözüm bulunacak
Ama yine de evet haklısın, formumuzu korumalıyız da, benim bu aralar regl dönemim. Gelemedi kendisi bir türlü, gece kalkıp kalkıp tatlı yiyorum. Bitesiye kadar kesin kilo alırım yine

kızz cok yakısıyorsunuz kafalar bir olsun yeterki
allah bozmasın yasa takılmayın bu kadar
olgun dusunsun yeterki geleceginiz icin
gerisi halolur zaten

Yok canım teşekkr ederm yakıştrdıgın içinde yinede formumuzu korumak lazm düşünsene bizi bn ztn kısayım ona göre bide kilolu toparlak olursam hiç durmam yanında arkasından giderm yani

Yok canım teşekkr ederm yakıştrdıgın içinde yinede formumuzu korumak lazm düşünsene bizi bn ztn kısayım ona göre bide kilolu toparlak olursam hiç durmam yanında arkasından giderm yani
orası oyle her zaman kendine bakmalısın senin elinde buyur oda bosver siz sevinde gerisi olur takma

Evet ya saclarını kesiyolar koyun kırpar gibi dahada kücük gösteriyo ama işin içine sac sakal bide kilo girse tamam olck bakalm bi gelsinlerde artk
Bnde regl dönemindeyim dün tatlı krizine girdim bide bnm cok yememem lazm şeker hastasıyım diye ama tutamıyorm kendimi babama yalvardm tatlı al diye almş oda gelip gidip yedim Bi yandanda spor yapıyorm ama belki o yedigim tatlıyı eritiyodur

orası oyle her zaman kendine bakmalısın senin elinde buyur oda bosver siz sevinde gerisi olur takma

Annemde diyo sen yönetirsin kocanı daha iyi diyo Ama bizimkide diyoki evi bnden daha iyi yönetirsen yönetimi sna bırakırım ama önce bakmk lazm duruma diyo Koraya göre bnde bebek gibi oldugum için aynı olgunlukta sayılırz

Bende spor olayı yok işte canım yaa, aslında sporu çok severim geçmişte de okul takımında falan da olsa bir sürü branşta oynamışlığım var ama bireysel çaba sıfır yani. Çıkıp da aman bir yürüyeyim koşayım falan demiyorum evimin yakınlarında da öyle bir alan olmadığı için. Koşu bandı falan alsam ben en iyisi de onu da koyacak yer yok yahuu evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…