93/3 asker yolu bekleyenler

Bizde kilo takıntısı genetik oldugu için annem yürüyüş bandı almştı kendisine ama artk bn kullanıyorm onuda yoksa dışarda yüricek olsam havalar sogudugunda hiç kimse bni cıkaramazdı Evde olunca üşenmiyorm yapıyorm bnde Ztn kendimi harap etmiyorm günde yarım saatcik

evi sen yada o yonetecek diye bişey yok bence aranızda herseyde oldugu gibi paylasımcı olarak evlilik yurutulmeye calısılır yoksa ki sen yada o ikinizde evliliginiz ve yuvanız icin mucadele edeceksiniz ki zaten esin sana guvendikten sevdikten sonra basının tacı olursun evi yonetmek nedir acıkcası bana hersey ortak geliyo hic oyle dusunmedim canım

Soğuk havada çıkmama olayı bende de var yaa, evde olaydı bizim de hakikaten iyiydi yaa

Ya aramızda o şakadır tabiki herşey birlikte olur ama bn şuna inanıyorm bi kişi her zaman daha üstün oluyo daha baskın oluyo
Mesela para konularında kim idareyi daha iyi yapıyosa ona bırakırız o yapar fln diyoduk biz bundan kastımda şu hani ne kadar harcamamız lazım ne kadar kenara koyup biriktirebilrz fln filan ki ztn ikimizin sözü gecicegi kesin o bna danışmadan bşy yapmaz bnde ona danışmadan bşy yapmam

canım zaten evlilikte budur zaten sende oda hesabinizi kitabinizı bileceksiniz erkek kazanır zaten sana verir onemli olan idare etmektir herseyi sadece parayı degil ne kadar olursa olsun erkek kendinin arkasında duran kadını dahada sever zaten o kendi elleriyle sana verir herseyi gelecek ikinzin oda sende iyi gunde kotu gunde lafınını cok iyi anlayacaksınız suan benim yasadıklarım gibi mesala esime sevgim onun bana baglılıgı herseyi bitiriyo yani fedakarlık istiyor

Ya bnde öyleydim ama artk şişeyle geziyorm yarım lt lik Bittikce dolduruyorm hep gözümün önünde duruyo ondan içiyorm yani zorluyorm kendimi

Çok mantıklı yahu, zaten köklü değişime gidicem , vücudu falan toplama niyetindeyim sevdiceğim gelesiye kadar. Gelince bir şok olsun, zaten belli etmese de kıskançlığından her yerde elimi kolumu tutuyor bu kız benim edasıyla, bir de fiziği hepten toplarsam çok eğlenirim ben çoooook

Aynen öyle kendiside diyo ztn halimiz durumumuz cok iyiyken belki bşy olcak ve kötüleşicek o durumda bile birbirimize sıkı sıkı tutunmamız lazm cünkü bnm yaşama sebebim sen oldun sen olmazsan hiç bşyin önemi kalmıyo diyo ki bnm içinde öyle
Sevgi bunları gerektirr ztn her koşulda sevebilmek cok önemli herşeyi birlikte kararlaştırmak sadakat saygı hoşgörü bunlar olmazsa olmaz şeyler ki bn cok dikkat ederm böyle şeylere oyüzdende Korayında böyle oldugunu bildigim için onla birlikteyim Umarım allah tamamınada erdirr mutlulugumuz daim olur

Kıskancak tabiki ya aşırısı iyi degl ama seven insan kıskanır bna göre Bide fit oldugunu görse çarşı izninde fln yada sen yanına gittiginde kafayı yemesin snra orda cocuk dikkat et Bnmki bile cok belli etmez kıskandıgını ama bn anlarm yinede sözlensemiydik ya nolck böyle 9 ay ya sana bakan asılan olursa işe flnda girceksin daha sen diyo

Ona göre sorun yok, hafif ayva göbişim var onunla oynuyor, bir de benim yüzüm oldum olası kiloludur böyle yanaklarıma gidiyor yediğim, onları sıkıyor böyle seviyor falan hoş aslında ama şimdi alıcı gözle bakan insan sayısı da artarsa fena olmaz yaniii, hatta ben çok eğlenirim
Yerse yesin valla o da o kadar çok saklamasaydı kıskandığı anları ne yapalım yani
O konudan benziyorlar canım niyeyse bir saklama huyları var ki sorma
Ehehe paçası tutuşmuş onun iyice yaa, benimkinde şimdilik o sıkıntılar yok, muhabbetim olan tüm arkadaşlarım kendisini bildiği için okulu sıkıntı yapmıyor ki ilk zamanlar yapıyormuş onu da itiraf etti geçenlerde Kursum da bitti yaa ohh şimdilik rahat benimki

Ayy sende az degilsin ama aynı durum bizdede var yanaklarımı sıkar tombik der ztn bna normalim yani bnde kilolu deglm ama diyo bna dahada kilo al bn böyle seviyorm diyo Bnmkide gelip kursumdakileri görünce bide hepsi bnle konusuyo tek kızda bn olunca bide hoca derste şey dedi hocamızda genc 26 yaşında saçımı kestirdim nasıl olmş eski halimi iyi yeni halimi iyi dedi bna bn bi şok oldm allahım ne desem ne desem diye düşünüyorm yanımdada koray var bnde yeni hali iyi olmş dedm koray iyice kıllandı Bi kerede hoca parfümün ne güzel kokuyomş fln filan diye lafını etmşti her sınıfa girdigimde parfümümün lafını yapıyo adam korayada söylemştm bnde bunu ondan rahat degl tam olarak

Olsun canım rahat olmasın daha iyi, erkek milletini rahat ettirmeyeceksin bence zaten öyle. Bir şey yaptıklarından mı değil ama eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım derler ya o hesap
Bu arada bizim çocuklara da ayak üstü eşek dedim yahuu

Aman de bşy olmaz Bide bn 3 hafta önce şey demştim annemin arkadası bni sormş sevgilisi fln var mı diye oglu için annemde var görştügü biri demş kadının umudu kırılmş Gecen günde yine telefonda biri sormş ama şimdi onu söylersem cocuk dahada huzursuz olck diye sonra söylicem Cokta rahatsz olsun istemiyorm ya rüyalarına giriyo snra cocugun bni baska erkeklerle görüyomş

yok artk yaA komutanlarına öle saygısızlıgı olmadı o yüzden çok sewerler saolsunlar her konuda yardımcı olur bi dediği iki olmaz gözlerine en başta girdi bnmkii:)

O kadarı da fazla olabilir haklısın, hepten de delirtmeye gerek yok bizimkileri

yok artk yaA komutanlarına öle saygısızlıgı olmadı o yüzden çok sewerler saolsunlar her konuda yardımcı olur bi dediği iki olmaz gözlerine en başta girdi bnmkii:)

Ya ama ordaki ustaların hepsi öyle yapıyomş tabi uzman çavuşlara sadece yoksa astsubaylara yapamazlar
Ama seninki iyi yapmş komutanlarla arayı iyi tutmak lazm

Ya ama ordaki ustaların hepsi öyle yapıyomş tabi uzman çavuşlara sadece yoksa astsubaylara yapamazlar
Ama seninki iyi yapmş komutanlarla arayı iyi tutmak lazm

wala normal askeri takmaz ama tüm komutanları sewer yani :)her işlerini buna yaptırırlar sevince güvenince ii oluyo yaa sölemiş hatta komutana böle böle die bataryayı tm ama askeriyedede rütbeli gbi çıkarp yanımızda kullanma demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…