93/3 asker yolu bekleyenler

Ayy benimkide benzincii

O ne iş yapıyor yani

Daha yeni geçti aksam 5e kadar benzin deposu gibi bi yer varmıs orayı bekliyo telefon filan kullanıyo işte orda nöbet tutcak askerler gelinceye kadar orayı beklkiyo nöbet bitince kilitliyo çıkıyo ofis gibi bisi dedi anlamadım tabi ben aylardır

e yani yoksa digerleride yüz bulur fln diye demştir ama o yönden rahat olması cok iyi bşy

Kalorifer falan daha bilindik gibi ben de anlamadım henüz, sendenim yani canım

Aynen öyleymş gibi oldu ama kendisi diyo ne oluyosa anlat diye bn napiyim Erteliyorm bnde işte brz zaman gecsin snra söylicem en son bombayı

Aynen ya öyle de olması gerekir zaten. Bekle biraz, şoku geç yaşasın

Aynen ya öyle de olması gerekir zaten. Bekle biraz, şoku geç yaşasın

Ya ztn bna söyle demesine bile gerek yok bnm agzımda pek bşy durmaz söylerim Ama üst üste kıskanıcagı şeyleri söylersem bunalım gecirmesin sonra ztn usta askerler ayrılın sevgilinizden başınız rahat etsin diyip duruyomş bzmkide gaza gelmesin snra

Yok be canım dinlemez Koraycan onları
Aynen fazla da üst üste olmasın dediğin gibi

İyi aksamlaarr kızlarr:97:

İyi akşamlar Hazalcıııım

kızlar nasılsınız askerleriniz nasıl hayırlı olsun bu arada 12 oldu

Biz iyiyiz çok şükür. Askerim de iyi çok şükür. Gittiği günden bu yana öyle çok uzun konuşamadık ama ilk günleridir haber alamadım gibi bir durum da olmadı
Kaloriferci oldum, çok iyi oldu falan dedi bugün, etrafımdaki gürültüden çok anlayamadım ama sesi iyi geliyordu ben de iyiyim o sebeple
Teşekkür ederiiiiz, size de hayırlı olsun bu arada, en azından size bari vurmuş, üzüldük 92-3 lere

evet canım sagol safaklar ındı sevınıyorz
nereye gitti askerin ılk gunler alışma sureci oluyor sonra tel fln sokabılır belkı rahat rahat görusursunz canım
ztn iyi oldugunu bil yetiyo

İyiyiz canım sen nasılsın askerin nasıl
Teşekkr ederiz evet sonunda kısaldı en azından sizede vurmuş seviniyorm oyüzden

iyim canım bnde askerimde iyi cok sukur
evet tatlım bıraz adaletsizde olsa en azından bız yararlanıcaz

Ankara - Polatlı'dayız artık. 10 dakika falan konuştuk bugün de, süreyi öyle çok dert etmiyorum dediğin gibi iyi olduğunu bildikten sonra
Hattı zaten yanında da henüz telefon işine girmedik erken diye

Ankara - Polatlı'dayız artık. 10 dakika falan konuştuk bugün de, süreyi öyle çok dert etmiyorum dediğin gibi iyi olduğunu bildikten sonra
Hattı zaten yanında da henüz telefon işine girmedik erken diye

iyimş canım ankarada olmasina sevindim görusebilirsinz de gidebilirsin yani
girer yakında kullanan elbet vardir ordada cok sıkı diilse tabi :44:

iyimş canım ankarada olmasina sevindim görusebilirsinz de gidebilirsin yani
girer yakında kullanan elbet vardir ordada cok sıkı diilse tabi :44:

Yerim çok iyi pisliği dışında diyor ama bakalım görücez. Mesafe açısından da yakınız da babamdan veto yedi gitme meselesi ama ben gerekirse kaçak olarak da olsa gidicem yanına, dayanamam çünkü 6 ay biliyorum
Sen nasılsın, askerin nasıl

bende dayanamam dıodum canım ama mecbur kalınca dayanıosun
7 aydır yuzunu görmedim askerimin
iyim cnm calısıyorm vakıt gecıyor bari askerimde iyi cok sukur
sen neler yapıyosun

Napıyosunn canım

Aman napym ya telefon bekliyorm ama aramaz bu saatten snra Gündüz bi aradı bizde ozamn dışardaydık telimde faturalı olunca cok konusamadk aksam bn seni ararım demşti ama hala ses yok İçime battı bnmde keşke konussaymşm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…