- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.181
Aynen ondan şimdilik kıskandırcak bşyler demiyorm uslu duruyorm
Valla 11.30 da biten dersten sonra çok iyiyim yaa, sunumdu projeydi derken eve 1 gibi gelmeyeli hayli zaman olmuş onu anladım
Askerim de aradı eve girerken, sonunda zayıflığından dolayı askeriye gönderecekmiş yarın hastaneye, hastaneye gidiyor diye sevinilir mi demeyin adam yiyor yiyor kilo alamıyordu benim de psikolojimi bozuyorduSonunda alacak inşallah, nihahahaha
Kaloriferci olmuş, ben çok anlamam ama acemi gelmiyor diye onları yapmışlar, çok rahat iş anca yatış diyor
Bir solukta hayat hikayemi anlattım resmen
Sen nasılsın
O ne iş yapıyor yani
Fırtına öncesi sessizliği gibi desene
wala normal askeri takmaz ama tüm komutanları sewer yani :)her işlerini buna yaptırırlar sevince güvenince ii oluyo yaa sölemiş hatta komutana böle böle die bataryayı tm ama askeriyedede rütbeli gbi çıkarp yanımızda kullanma demiş
Daha yeni geçti aksam 5e kadar benzin deposu gibi bi yer varmıs orayı bekliyo telefon filan kullanıyo işte orda nöbet tutcak askerler gelinceye kadar orayı beklkiyo nöbet bitince kilitliyo çıkıyo ofis gibi bisi dedi anlamadım tabi ben aylardır
Aynen öyleymş gibi oldu ama kendisi diyo ne oluyosa anlat diye bn napiyimErteliyorm bnde işte brz zaman gecsin snra söylicem en son bombayı
Aynen ya öyle de olması gerekir zaten. Bekle biraz, şoku geç yaşasın
Ya ztn bna söyle demesine bile gerek yok bnm agzımda pek bşy durmaz söylerimAma üst üste kıskanıcagı şeyleri söylersem bunalım gecirmesin sonra ztn usta askerler ayrılın sevgilinizden başınız rahat etsin diyip duruyomş bzmkide gaza gelmesin snra
İyi aksamlaarr kızlarr:97:
kızlar nasılsınız askerleriniz nasıl hayırlı olsun bu arada 12 oldu
kızlar nasılsınız askerleriniz nasıl hayırlı olsun bu arada 12 oldu
Biz iyiyiz çok şükür. Askerim de iyi çok şükür. Gittiği günden bu yana öyle çok uzun konuşamadık ama ilk günleridir haber alamadım gibi bir durum da olmadı
Kaloriferci oldum, çok iyi oldu falan dedi bugün, etrafımdaki gürültüden çok anlayamadım ama sesi iyi geliyordu ben de iyiyim o sebeple
Teşekkür ederiiiiz, size de hayırlı olsun bu arada, en azından size bari vurmuş, üzüldük 92-3 lere
İyiyiz canım sen nasılsın askerin nasıl
Teşekkr ederiz evet sonunda kısaldı en azından sizede vurmuş seviniyorm oyüzden
evet canım sagol safaklar ındı sevınıyorz
nereye gitti askerin ılk gunler alışma sureci oluyor sonra tel fln sokabılır belkı rahat rahat görusursunz canım
ztn iyi oldugunu bil yetiyo
iyim canım bnde askerimde iyi cok sukur
evet tatlım bıraz adaletsizde olsa en azından bız yararlanıcaz
Ankara - Polatlı'dayız artık. 10 dakika falan konuştuk bugün de, süreyi öyle çok dert etmiyorum dediğin gibi iyi olduğunu bildikten sonra
Hattı zaten yanında da henüz telefon işine girmedik erken diye
iyimş canım ankarada olmasina sevindim görusebilirsinz de gidebilirsin yani
girer yakında kullanan elbet vardir ordada cok sıkı diilse tabi :44:
Yerim çok iyi pisliği dışında diyor ama bakalım görücez. Mesafe açısından da yakınız da babamdan veto yedi gitme meselesi ama ben gerekirse kaçak olarak da olsa gidicem yanına, dayanamam çünkü 6 ay biliyorum
Sen nasılsın, askerin nasıl
Napıyosunn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?