- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.201
Aman napym ya telefon bekliyorm ama aramaz bu saatten snraGündüz bi aradı bizde ozamn dışardaydık telimde faturalı olunca cok konusamadk aksam bn seni ararım demşti ama hala ses yok İçime battı bnmde keşke konussaymşm diye
Arar canım yarın ya belki telefona falan göndermemislerdir.Ben bazen sırf bu yüzden arıcağı saatlerde dışarı çıkmıyorum dediğin gibi aramayınca bidaha içime batıyo kızıyorum bide kendime
Evet ya ama akşam arar diye düşündüm bnde oda gündüz aradı 10dk zamanım vardı seni aradım dedi ama biz 1dk bile konusamadık yeni ev aldık oraya gitmştik temizlik yapıyoduk annemde hiç sevmez iş yapılırken baska şeyle ugraşılmasını laf etmesin diye koraya dedim temizlik yapıyorz akşam arama imkanın var mı diye oda ztn 10dk boşlugum vardı şimdi ama akşam ararım demşti.Akşamda aramayınca içime battı agladımda brz of içime dert oldu resmen
Aa neden ağladın canım yarın arar iki katı konusrsunuz .Her istediklerinde telefona gidemiyorlar.Her dakika bosoturup bekleyemeyizki :26:
Biliyorm öyle oldugunu ama işte keşke evde olsaydımda rahatca konusabilseydik diye kendime kızdım :26:
İçime dert oldu anlicagın :26:
Anlıyorum tabi ama senin sevgilin anlayışlı yine Benimki bikeresine alışverişmerkezinde sestenduyamadım diye2gün trip attıYarın 2 katı konusursunuzzz umarım :)
İnş canım yaHer istediklerinde arayamıyolar biliyorm ama işte akşam ararım diyince bnde tmm ozamn dedim direk o ztn alınmaz tmm canım dedi kapattık yarın ararsa rahatlarm bn ancak :26:
İnş bakalm
Benimkide gıcık etti beni bgün bi arkdşı kız arkdasıyla ayırlmış ta kız aramıyosun beni ilgilenmiyosun filan gibi sebepler söylemis Sanırım benimkide etkilendi gıcık etti bende herşeye tamamcanım tamamhayatım dedim kavga çıkaramadıııı
Aman ya böyle önlerinde sacma sapan örnekler oluyo deli ediyolar bnideAma sen iyi yapmşsn güzel taktik yani
Ben bnmkine öyle trip atsam ki atmam niye aramadn sormadn diye cünkü imkanı olsa arar biliyormAma diyelm attım bna direk der ki sanki elimin altında tel varda bn mi aramıyorm hem askerdeyim böyle olması normal der
e yani saçmalık sonuçta normal hayattaki gibi her istediklerinde arayamazlar ki ya bska problemler var ya da bahane üretiyo dedim bende yazık oda üzülmüş çünkü arkadası izin kullanıyomus sırf aramı düzeltrim belki diyede zannetmyorumm. Atılmaz ki ya zatenbelli bişi arayamadıkları zaman ne kadarüzüldükleri telefonun basına geçtğimdeilkseniarıyorum diyo canım benim ya
aman ya ztn öyle kızları anlayamıyorm büyük konusmiyimdecidden resmen bahane üretmiş bnmkinede şey diyolarmş aradan 5 6 ay gecsin ozaman görrsün tribi kavgaları en iyisi baştan ayrıl kafan rahat etsin diyolarmş birlige gidip bulucam o diyeni snra dövcem o olck walla Benmkinede bna yapck gıcıklık cıkarıyolar diyo bna daha 2 küsür ay oldu 3 ay snra ayrılıyorz diyo
Ay bennmki öyle dese gider ilk onu döverimGelemiyorum böylelaflara espri olsada sinirleniveriyıorum evet söylemiştin öyle dediklerini aman herkesin ilişkisi farklı Allah kimseyi ayırmasında böyle düşünenlerde biraz çekiyo ayrılığı gibi geliyo ya. Ne demek 5 6 ay geçsin ayrılırsınız Saçmalık işte
Aynen ama kızda cok naz yapıyomş sanırım kesin onu söyleyeninde içi yanıyodur ama erkek ya işte gururuna dokunur üzüldügünü söylese
Ama bizimkine gıcıklık yapıcak laf cıkardı yani bi kere daha söyler durur bide kızdım sen bu ara cok lafını yapıyosn ayrılıgın hayrdır niyetin mi var dedm ciddileşti sacmalama tabikide öyle bşy olmaz dedi illa bni delirticek bunu söylemek için
İyi akşamlar canım nasılsın
ii akşamlar kızlaarr...
İyi aksamlar canım:107:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?