- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.221
Hosuma gidiyo sizin iliskiniz çok şekersiniiiiiiizzzzzzzzzValla her kız naz yapar bence bu naz değil saçmalamak:26:Amann belki başka sebebler vardır bilemeyiz ay bana neden bu kadar dert olduysa bende etkilendim sanırım
şükür canım iyiyim sen nasılsınnn??
Aynen iki taraflı düşünmek bilmek lazm kim bilir neden ayrıldılar ama bi haberde okumuştm en cok ayrılıklar askerdeyken oluyomş :26:
İnsan böyle duyunca ister istemez etkileniyo ama allah başımıza vermesin neler neler var diyo korayda adam usta askermş yine baş belası ya anlattıkları şeylere bakdiyomş ki evliymş çarşı izninde bi kızla kesiştim off ne biçim bşydi diyomş Böyle erkekleri topluca çukura atıp yakmak lazm
napıyosunuz canım naberr
Aynen iki taraflı düşünmek bilmek lazm kim bilir neden ayrıldılar ama bi haberde okumuştm en cok ayrılıklar askerdeyken oluyomş :26:
İnsan böyle duyunca ister istemez etkileniyo ama allah başımıza vermesin neler neler var diyo korayda adam usta askermş yine baş belası ya anlattıkları şeylere bakdiyomş ki evliymş çarşı izninde bi kızla kesiştim off ne biçim bşydi diyomş Böyle erkekleri topluca çukura atıp yakmak lazm
Uf evet ya bende gitmeden önce araştırdım nette işte erkek psikoljisi askerde nasıl olur falan bu tarz şeyler hep %90 ayrılırsınız yazıyodu her yerde. Çok kafama takmıstım da atlattım Allah korusun yaBide evli yani yazık cidden:100:
Ece'yle sohbet muhabbetttt :107: Sen napıyosun askerin nasıl hastanedeydi sanırım en son durumu nasıl?
Ayy bide anneme söyledim böyle böyle yapan askerler varmş diye kadın bna ne dedi begenirsinBaksın erkek degl mi sende cok kısıtlama diyo Benmki ztn bakmaz bide yani bn bak demem walla onada dedim oyarım gözlerini diye Ben mi cok abartıyorm annem mi cok rahat bilemiyorm :26: Erkek tabi bakcak bakmasa garip ztn diyo
iyiyim şükür yaa iyi oda yatıyo bakalım şimdilik
Amaaannn iyi olmaya çalışıyorm işte bugün brz huzursuzum ama umarım yarın gecer :26:
ayy buna bişi demeden geçemicem böle erkekler mal yaa resmen hakkaten üstüne kezzap dökmek lazm :)bnmkide diyodu ne evli adamlar war takmıyolar karısını çocugunu gününü gün ediyomuş neymiş düşündükçe vakt geçmiomuş 1 hafta konuşmasalar akıllarına gelmzmiş ayy biz bi ögün konuşmasak kafayı yerdk yaa
sağol glshkskn :)
valla biz de 2 senelik evliyiz bi de uzun dönem gitti.
senin yine kısa dönem olur.
doktorayı bitirdiği gibi alırlar ama askere haberi olsun
daha gitmesine 4-5 sene var o zaman sizin.
o zamana kadar çocuk falan olursa zor olur ama ya.
Valla abartmıyorsun canım bende her çarşıda nerdesin ne yapıcaksın diye soruyorum abartmadan içim rahat etmiyo ne kadar güvensemde. Ben bakmıyorsam kimseye oda bakamaz saygısızlık resmen:26:
Aman ztn çeşit çeşit insan var diyo hapcısından tutda böyle aldatan eden bide bunu marifetmş gibi anlatanlarla doluymş aman allah karşılaştrmasn böyleleriyle :26:
İyi akşamlar hanımlarhepinizin askerlerine hayırlı tezkereler olsun... Ben de asker yolu gözlüyoruem sizin gibi
İyi akşamlar hanımlarhepinizin askerlerine hayırlı tezkereler olsun... Ben de asker yolu gözlüyoruem sizin gibi
İyi akşamlar canım:107: Sağolasıın.Senin askerin nerde?
aminn canm yaa bence pek muhattap olmasın öle tiplerle sölede sıkıntı yaa oda sana anlatr canınız sıkılır bizimde bi ara bu muhattap olmasada gelir biri anlatrmış derdini kızardm bnde sanane ne dinliyon die
Bende yapcam artk onu dedm ztn madem sen bna böyle gıcıklık olsn diye söylüyosn ama şüphelendim bi kere artk yakandan düşmem çarşıya cıktıgında dedm yandık diyo odaYa saygısızlıktan ziyade bna göre bakmakta bi aldatma çeşidi sonucta ne düşünceyle bakıyo bakarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?