- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.241
Anladım çok geçmiş olsun
Ankara'da canım. Hâlâ acemi birliğinde. Senin askerin nerede canım?
Erkek arkadaşım askere gittiğinden beri buradayım yani ağustostan beriİyi akşamlar sen yenisin galiba :26:Adın ne bakalım askerin nerde kısa bi özet gec bizede tanışalm
Tabiki gözle aldatmak.Çok abartmadan sormak lazım nerdesin ne yapıcaksın diye. Ben biraz aşırı kıskancım ilk başta çok taktım kafama da güvenmekten baska çare yok açıkcası artık onunda sevgisine saygısınakalmıs bişi :26:
Ustası belli mi? Ağrı'da benimkide:107:
Yok ya bnmki şakasına takılır bnde ciddiye almam şakalaşır geceriz de yinede diyorm böyle örnekler gözünün önünde hiç iyi degl ama daha yeni orda bşy diyemez kimseye yada en kötü dinliyomş gibi yapar dinlemez yorum yapmaz bnmkisi
Erkek arkadaşım askere gittiğinden beri buradayım yani ağustostan beriama burayı yeni keşfettim canım askerin ankara'da acemi birliğinde canım henüz. Senin askerin nerede?
saol seninkinin tel konusu filan nasıl ooldu nerdeydi ustası??
Evet canım kura çekildi iki hafta önce. Tekirdağ canım.
yaa içinde olmadıktan sonra takma bişi olmaz yaa ben sewmiyorum öle tipleri telde nişanlılarına sewgililerine bagırıp çagırıp gelip anlatıolarmş marifet gbi dinleme dedim bnde oda kızar öle şeylere zaten
Ağrıda alt devreler gelince daha rahatladı 2 haftadır falan aksam5' ekadarrahat kullanıyo zaten ordakiler demisti 2 3 ay geçsin kullanırsın diye öyle de oldu
Aynen çaktırmadan sorarım artk bnde ama güveniyorm ya işte ondan bnde cok kıskanılck bşy yapmadı şimdiye kadarda mesela şu kızla bidaha konusma desem konusmaz siler her yerden biliyorm yaniama yine insanın içine kurt düştü mü tutabilene aşk olsun :26:
Alalah agustosta gittiyse gelmesi lazm degl miydi dagıtım iznine hatta ustaya gitmş olması lazmdı ama demkki farklı bi durum var :26:
Benm askerim şuan Bayburtta
Aynen iyi yapıyomş seninkisi aman erkekler ya güya bna bagırdım sözümden cıkamaz havalarıElime öyle tipleri verseler bi kasık suda bogasım geliyo walla
anladm canım yaa torunlar gelince öle oluyo bide yeri rahatsa onların gelmesine bile gerek kalmaz
Hmm Hayırlısı olsun canım
Pekö rahat sayılmaz askerlik sonuçta yani bakalım şimdilik iyiyiz
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Sizin şafak benimki gibi hemen hemen
Canım benim erkek arkadaşma uzun dönem çıktı üç ay acemi birliği süresi canım oradabayburt çok çok küçük bir yermiş canım duyduğuma göre. Sizin de galiba hep uzun dönem
ay sorma birinde anlatıyo nişanlısıymış ailesiyle bi yere gtmiş sen bnden habersz nasl gdersn die yıktı tel de diyodu nasl gıcık oldum yaa bi alay çatlak dolu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?