93/3 asker yolu bekleyenler

İyi akşamlar sen yenisin galiba :26: Adın ne bakalım askerin nerde kısa bi özet gec bizede tanışalm
Erkek arkadaşım askere gittiğinden beri buradayım yani ağustostan beri ama burayı yeni keşfettim canım askerin ankara'da acemi birliğinde canım henüz. Senin askerin nerede?

Aynen çaktırmadan sorarım artk bnde ama güveniyorm ya işte ondan bnde cok kıskanılck bşy yapmadı şimdiye kadarda mesela şu kızla bidaha konusma desem konusmaz siler her yerden biliyorm yani ama yine insanın içine kurt düştü mü tutabilene aşk olsun :26:

yaa içinde olmadıktan sonra takma bişi olmaz yaa ben sewmiyorum öle tipleri telde nişanlılarına sewgililerine bagırıp çagırıp gelip anlatıolarmş marifet gbi dinleme dedim bnde oda kızar öle şeylere zaten

Erkek arkadaşım askere gittiğinden beri buradayım yani ağustostan beri ama burayı yeni keşfettim canım askerin ankara'da acemi birliğinde canım henüz. Senin askerin nerede?

Alalah agustosta gittiyse gelmesi lazm degl miydi dagıtım iznine hatta ustaya gitmş olması lazmdı ama demkki farklı bi durum var :26:
Benm askerim şuan Bayburtta

Aynen iyi yapıyomş seninkisi aman erkekler ya güya bna bagırdım sözümden cıkamaz havaları Elime öyle tipleri verseler bi kasık suda bogasım geliyo walla

Ya uzaktalar ya bide en ufak şeyde kıllanıyorum ben soru yağmuruna tutuyrum. Evett o yazıları okuduktan sonra bide çevredeki duyumlar hoş olmaynca insanın içi huzursuz oluyo

Alalah agustosta gittiyse gelmesi lazm degl miydi dagıtım iznine hatta ustaya gitmş olması lazmdı ama demkki farklı bi durum var :26:
Benm askerim şuan Bayburtta

Canım benim erkek arkadaşma uzun dönem çıktı üç ay acemi birliği süresi canım orada bayburt çok çok küçük bir yermiş canım duyduğuma göre. Sizin de galiba hep uzun dönem

Aynen iyi yapıyomş seninkisi aman erkekler ya güya bna bagırdım sözümden cıkamaz havaları Elime öyle tipleri verseler bi kasık suda bogasım geliyo walla

ay sorma birinde anlatıyo nişanlısıymış ailesiyle bi yere gtmiş sen bnden habersz nasl gdersn die yıktı tel de diyodu nasl gıcık oldum yaa bi alay çatlak dolu:26:

Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Sizin şafak benimki gibi hemen hemen

Evetcanım 3 ay düşürünce hepimiz bianda 200lere düştük Zaten aaramızda 2 buçuk ay filan oynuyo erkek arkdaşım 93/2d.k gitti. Şafağımız biraz daha az olucaktı da hayrılısı böyleymiş demekki:107:

Canım benim erkek arkadaşma uzun dönem çıktı üç ay acemi birliği süresi canım orada bayburt çok çok küçük bir yermiş canım duyduğuma göre. Sizin de galiba hep uzun dönem

Hepimizin uzun dönem canım ondan sordm ztn niye acemiligi bitmemş hala diye :26: Benmkide agustosta gitti 57 gün acemilik yaptı şimdi usta birliginde :26:
Evet bayburt baya kücük ve soguk bi yermş ama iyi olur kücük yerler sakindir en azından diye düşünüyorm

ay sorma birinde anlatıyo nişanlısıymış ailesiyle bi yere gtmiş sen bnden habersz nasl gdersn die yıktı tel de diyodu nasl gıcık oldum yaa bi alay çatlak dolu:26:

Sanki rahatca haber verebilme imkanımız varmş gbi ne kadar anlayışsz tipler var anlamıyorm wallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…