- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.261
bende dayanamam dıodum canım ama mecbur kalınca dayanıosun
7 aydır yuzunu görmedim askerimin
iyim cnm calısıyorm vakıt gecıyor bari askerimde iyi cok sukur
sen neler yapıyosun
Evetcanım 3 ay düşürünce hepimiz bianda 200lere düştükZaten aaramızda 2 buçuk ay filan oynuyo erkek arkdaşım 93/2d.k gitti. Şafağımız biraz daha az olucaktı da hayrılısı böyleymiş demekki:107:
Ya uzaktalar ya bide en ufak şeyde kıllanıyorum ben soru yağmuruna tutuyrum. Evett o yazıları okuduktan sonra bide çevredeki duyumlar hoş olmaynca insanın içi huzursuz oluyo
Sanki rahatca haber verebilme imkanımız varmş gbi ne kadar anlayışsz tipler var anlamıyorm wallahi
Himmm anladım canım şimdievet düşürülünce sizinkilerdd düştü 2014 ocakta başlayacakmış
saçma yaa bide ailesiyle çıkmış yanii aptallık öle erkeklern yaptıgı resmen:
Siz herşeyi düzene oturtmşsnzdur ztn artk sen sorsanda normal geliyodur ona ondan sorun olmuyodurNe cok sıkıcaksn nede cok rahat bırakıcaksn işte
Hepimizin uzun dönem canım ondan sordm ztn niye acemiligi bitmemş hala diye :26: Benmkide agustosta gitti 57 gün acemilik yaptı şimdi usta birliginde :26:
Evet bayburt baya kücük ve soguk bi yermş ama iyi olur kücük yerler sakindir en azından diye düşünüyorm
Herşeyin hayırlısı canım Sağ salim bitirip gelsinler hepsi yeterli:)
Canım bilmiyorum belki acemi birliği süreleri birlikten birliğe değişiyordur. Canım benim erkek arkadaşım astek olacak. Evet bayburt buz gibi oluyormuş ama askerin rahat ise soğuk sorun olmaz çok
ama bazı erkekler cidden cok kıskanc oluyo abartı derecede :26: oda öyle bi tipmş sanırm ama bn öyle biriyle yapamazdm yani :26:
E yani ben laf arasında sıkıştırıyorum askerdesin diye sormıcağımı zannetmesonuçta hala sevgilimsin diye. Önce bilinçaltına yerleştirmek lazım ki sorgulayınca yadırgamasın:26:
E yani ben laf arasında sıkıştırıyorum askerdesin diye sormıcağımı zannetmesonuçta hala sevgilimsin diye. Önce bilinçaltına yerleştirmek lazım ki sorgulayınca yadırgamasın:26:
İyi akşamlar hanımlarhepinizin askerlerine hayırlı tezkereler olsun... Ben de asker yolu gözlüyoruem sizin gibi
Ankara'da canım. Hâlâ acemi birliğinde. Senin askerin nerede canım?
Hmmm astekse ondandır ozamnHayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin allah canım
Hoş geldin aramıza
Hala acemide mi ? Dağıtımlar gerçekleşti seninki 93-3 gitmemiş miydi canım, bir de Ankara'nın neresi biz de orada ustadayız da şimdi
Hoş geldin aramıza
Hala acemide mi ? Dağıtımlar gerçekleşti seninki 93-3 gitmemiş miydi canım, bir de Ankara'nın neresi biz de orada ustadayız da şimdi
Gerçekten bazı taktikler işe yarıyoaynen haklısın iyi yapıyosunda seviyorm böyle taktikleri gördükce ilerde lazm olr bnde yaparm belki
Sevgililer çekiştiriliyor sanki kızlar burada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?