93/3 asker yolu bekleyenler

bende dayanamam dıodum canım ama mecbur kalınca dayanıosun
7 aydır yuzunu görmedim askerimin
iyim cnm calısıyorm vakıt gecıyor bari askerimde iyi cok sukur
sen neler yapıyosun

Orası da öyle tabi ama Ankara gibi bir mesafe için de dayanmak zorunda olmak bana saçma geliyor, olanakları biraz zorlayacağım yani
Çokmuş be canım şükür ki size bari vurmuş da daha erken kavuşacaksınız birbirinize
Sevindim iyi olmasına, iş meselen de en iyisi yoksa zaman geçmiyor gerçekten. Ben de okula devam ediyorum işte. Hazırlık bitti geçtiğimiz sene, şimdi de bölümün birinci sınıfındayım

Himmm anladım canım şimdi evet düşürülünce sizinkilerdd düştü 2014 ocakta başlayacakmış

Ya uzaktalar ya bide en ufak şeyde kıllanıyorum ben soru yağmuruna tutuyrum. Evett o yazıları okuduktan sonra bide çevredeki duyumlar hoş olmaynca insanın içi huzursuz oluyo

Siz herşeyi düzene oturtmşsnzdur ztn artk sen sorsanda normal geliyodur ona ondan sorun olmuyodur Ne cok sıkıcaksn nede cok rahat bırakıcaksn işte

saçma yaa bide ailesiyle çıkmış yanii aptallık öle erkeklern yaptıgı resmen:

ama bazı erkekler cidden cok kıskanc oluyo abartı derecede :26: oda öyle bi tipmş sanırm ama bn öyle biriyle yapamazdm yani :26:

Siz herşeyi düzene oturtmşsnzdur ztn artk sen sorsanda normal geliyodur ona ondan sorun olmuyodur Ne cok sıkıcaksn nede cok rahat bırakıcaksn işte

E yani ben laf arasında sıkıştırıyorum askerdesin diye sormıcağımı zannetmesonuçta hala sevgilimsin diye. Önce bilinçaltına yerleştirmek lazım ki sorgulayınca yadırgamasın:26:

Canım bilmiyorum belki acemi birliği süreleri birlikten birliğe değişiyordur. Canım benim erkek arkadaşım astek olacak. Evet bayburt buz gibi oluyormuş ama askerin rahat ise soğuk sorun olmaz çok

Canım bilmiyorum belki acemi birliği süreleri birlikten birliğe değişiyordur. Canım benim erkek arkadaşım astek olacak. Evet bayburt buz gibi oluyormuş ama askerin rahat ise soğuk sorun olmaz çok

Hmmm astekse ondandır ozamn Hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin allah canım

E yani ben laf arasında sıkıştırıyorum askerdesin diye sormıcağımı zannetmesonuçta hala sevgilimsin diye. Önce bilinçaltına yerleştirmek lazım ki sorgulayınca yadırgamasın:26:

aynen haklısın iyi yapıyosunda seviyorm böyle taktikleri gördükce ilerde lazm olr bnde yaparm belki

Sevgililer çekiştiriliyor sanki kızlar burada ?

İyi akşamlar hanımlar hepinizin askerlerine hayırlı tezkereler olsun... Ben de asker yolu gözlüyoruem sizin gibi

Ankara'da canım. Hâlâ acemi birliğinde. Senin askerin nerede canım?

Hoş geldin aramıza
Hala acemide mi ? Dağıtımlar gerçekleşti seninki 93-3 gitmemiş miydi canım, bir de Ankara'nın neresi biz de orada ustadayız da şimdi

Bşy fark ettim şu profilin altında cıkan 3 tane kalp bnm ne kadar çene çaldıgımı mı gösteriyo ki

Hoş geldin aramıza
Hala acemide mi ? Dağıtımlar gerçekleşti seninki 93-3 gitmemiş miydi canım, bir de Ankara'nın neresi biz de orada ustadayız da şimdi

Hoşbuldum canım canım kuralar çekildi kasım başında gidecek inşallah. Canım ağustosta gitti astek olarak...iki hafta sonra tekirdağa gidecek hayırlısıyla yedek subay olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…