- 16 Ağustos 2013
- 826
- 3
- 26
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.281
Gerçekten bazı taktikler işe yarıyo
Azıcık ta çekiştirelim canım yani
Hoşbuldum canımcanım kuralar çekildi kasım başında gidecek inşallah. Canım ağustosta gitti astek olarak...iki hafta sonra tekirdağa gidecek hayırlısıyla yedek subay olarak..
Canım senin askerin ankara'da nerde idi
rahatlıyor insan biraz
Anladım bizimkiler er ya belki ondan daha acemidedir seninki
Polatlı'dayız canım şuanda. Siz neresindesiniz ?
cnm hoşgeldn sizin acemilikı ne kadar sürdü ki??
Doğum günü be kızlar bugün, hem de birlikte geçireceğimiz ilk doğum günüydü. Gitti benim doğum günümden bir gün önce teslim oldu şimdi de kendi doğum gününden 3 gün önce usta yerine gitti.
Hak mı şimdi bu reva mı adalet mi ?
Nefret ettim askeriye senden
cnm hoşgeldn sizin acemilikı ne kadar sürdü ki??
Canım senin kısa dönem falan miydi yoksa daha mi erken gitti erkek arkadaşın?
Ayy canım gerçekten çok talihsiz bir zaman olmuş yaa :-( ve ilk doğum günü :-( canım inşallah bundan sonrakilerde hep birlikte olursunuz
kızlarcımlar size bir soru sorucam .sizin sevgilinizde sabahın 5 bckunda arıyor mu ? 6 aydır asker 6 aydır sabah 5.30 da telim çalıyoraralıksız hergun :) cok mutlu oluyodum uyanır uyanmaz beni arıyor diye uyandıgımda bir daha uyuyamama problemm var yani cok zor uyuyorum bi daha artık yorgnluk yapmaya basladı calıyorum bir de sabah 8 de iş güç ) ben şimdi kırmadan nasıl solicem aslında sakayla karısık soyluyorum ama uyannca sesini duymadan gunum iyi gecmiyor diyo benm de hosuma gidiyo ama off ne biliyim uykumu alamyınca sinirli oluyorum sizinkilerde boyle mi benm ki mi garip ?
kızlarcımlar size bir soru sorucam .sizin sevgilinizde sabahın 5 bckunda arıyor mu ? 6 aydır asker 6 aydır sabah 5.30 da telim çalıyoraralıksız hergun :) cok mutlu oluyodum uyanır uyanmaz beni arıyor diye uyandıgımda bir daha uyuyamama problemm var yani cok zor uyuyorum bi daha artık yorgnluk yapmaya basladı calıyorum bir de sabah 8 de iş güç ) ben şimdi kırmadan nasıl solicem aslında sakayla karısık soyluyorum ama uyannca sesini duymadan gunum iyi gecmiyor diyo benm de hosuma gidiyo ama off ne biliyim uykumu alamyınca sinirli oluyorum sizinkilerde boyle mi benm ki mi garip ?
Erken bir kutlama yaptık bu sebeple kendisine ona sürpriz olarak, söyleyenler oldu şanslısın be oğlum doğum gününde buradasın işte gibilerinden. İşin aslını anlatınca herkes talihsizliğin farkına vardı zaten. Kendisinin de olaya yorumu bu sene saçma sapan oldu ya ilk gittim Çağla'nın doğum gününden bir gün önceydi pazar gidicem ( 20 Ekim ) kendi doğum günümden 4 gün önce, ne be bu böyle dedi
İnşallah canım benim de tek temennim o
O konuda rekor bendeydi demek ki sen de ortakçımmışsın benim
Her gün her gün olmasa da bizim de sabahları konuştuğumuz çoğu zaman oldu. Askeriye sonuçta orası bize göre değil de kendilerine göre ayarlıyorlar haklı olarak. Ben sen ne zaman müsait olursan aman uyur mu derste midir diye düşünme direk ara demiştim, hayatım sabah aramam ben seni uyandırmaya kıyamam falan dedi başta ama baktı birkaç akşam arayamadı arka arkaya mecbur aradı sabahın beş buçuğunda. Ben de çok mutlu oluyorum sabahları aradığında, uyuyamasam da sorun etmiyorum ama sana sıkıntı oluyorsa bir yolunu bulup söylemek lazım yoksa askerlik uzun daha
canım biz sizle aynı devre diiliz uzun dönem bizimde ama 2/4 bizim dewre ondan...bzde 75 günlük acemilik geçirdk ondan sordummm
Gitmeden önce doğum günü kutlaması iyi olmuştur canım moral olmuştur yani erkek arkadaşınagelince de seninkini kutlar canım belki ne dersin süpriz yapar sana
aman ya ztn öyle kızları anlayamıyorm büyük konusmiyimdecidden resmen bahane üretmiş bnmkinede şey diyolarmş aradan 5 6 ay gecsin ozaman görrsün tribi kavgaları en iyisi baştan ayrıl kafan rahat etsin diyolarmş birlige gidip bulucam o diyeni snra dövcem o olck walla Benmkinede bna yapck gıcıklık cıkarıyolar diyo bna daha 2 küsür ay oldu 3 ay snra ayrılıyorz diyo
Aynen iki taraflı düşünmek bilmek lazm kim bilir neden ayrıldılar ama bi haberde okumuştm en cok ayrılıklar askerdeyken oluyomş :26:
İnsan böyle duyunca ister istemez etkileniyo ama allah başımıza vermesin neler neler var diyo korayda adam usta askermş yine baş belası ya anlattıkları şeylere bakdiyomş ki evliymş çarşı izninde bi kızla kesiştim off ne biçim bşydi diyomş Böyle erkekleri topluca çukura atıp yakmak lazm
ayy buna bişi demeden geçemicem böle erkekler mal yaa resmen hakkaten üstüne kezzap dökmek lazm :)bnmkide diyodu ne evli adamlar war takmıyolar karısını çocugunu gününü gün ediyomuş neymiş düşündükçe vakt geçmiomuş 1 hafta konuşmasalar akıllarına gelmzmiş ayy biz bi ögün konuşmasak kafayı yerdk yaa
Ayy bide anneme söyledim böyle böyle yapan askerler varmş diye kadın bna ne dedi begenirsinBaksın erkek degl mi sende cok kısıtlama diyo Benmki ztn bakmaz bide yani bn bak demem walla onada dedim oyarım gözlerini diye Ben mi cok abartıyorm annem mi cok rahat bilemiyorm :26: Erkek tabi bakcak bakmasa garip ztn diyo
Aman ztn çeşit çeşit insan var diyo hapcısından tutda böyle aldatan eden bide bunu marifetmş gibi anlatanlarla doluymş aman allah karşılaştrmasn böyleleriyle :26:
Doğum günü be kızlar bugün, hem de birlikte geçireceğimiz ilk doğum günüydü. Gitti benim doğum günümden bir gün önce teslim oldu şimdi de kendi doğum gününden 3 gün önce usta yerine gitti.
Hak mı şimdi bu reva mı adalet mi ?
Nefret ettim askeriye senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?