93/3 asker yolu bekleyenler

Hoşbuldum canım canım kuralar çekildi kasım başında gidecek inşallah. Canım ağustosta gitti astek olarak...iki hafta sonra tekirdağa gidecek hayırlısıyla yedek subay olarak..

Anladım bizimkiler er ya belki ondan daha acemidedir seninki

Canım senin askerin ankara'da nerde idi

Polatlı'dayız canım şuanda. Siz neresindesiniz ?

Doğum günü be kızlar bugün, hem de birlikte geçireceğimiz ilk doğum günüydü. Gitti benim doğum günümden bir gün önce teslim oldu şimdi de kendi doğum gününden 3 gün önce usta yerine gitti.
Hak mı şimdi bu reva mı adalet mi ?
Nefret ettim askeriye senden

Ayy canım gerçekten çok talihsiz bir zaman olmuş yaa :-( ve ilk doğum günü :-( canım inşallah bundan sonrakilerde hep birlikte olursunuz

kızlarcımlar size bir soru sorucam .sizin sevgilinizde sabahın 5 bckunda arıyor mu ? 6 aydır asker 6 aydır sabah 5.30 da telim çalıyor aralıksız hergun :) cok mutlu oluyodum uyanır uyanmaz beni arıyor diye uyandıgımda bir daha uyuyamama problemm var yani cok zor uyuyorum bi daha artık yorgnluk yapmaya basladı calıyorum bir de sabah 8 de iş güç ) ben şimdi kırmadan nasıl solicem aslında sakayla karısık soyluyorum ama uyannca sesini duymadan gunum iyi gecmiyor diyo benm de hosuma gidiyo ama off ne biliyim uykumu alamyınca sinirli oluyorum sizinkilerde boyle mi benm ki mi garip ?

Ayy canım gerçekten çok talihsiz bir zaman olmuş yaa :-( ve ilk doğum günü :-( canım inşallah bundan sonrakilerde hep birlikte olursunuz

Erken bir kutlama yaptık bu sebeple kendisine ona sürpriz olarak, söyleyenler oldu şanslısın be oğlum doğum gününde buradasın işte gibilerinden. İşin aslını anlatınca herkes talihsizliğin farkına vardı zaten. Kendisinin de olaya yorumu bu sene saçma sapan oldu ya ilk gittim Çağla'nın doğum gününden bir gün önceydi pazar gidicem ( 20 Ekim ) kendi doğum günümden 4 gün önce, ne be bu böyle dedi
İnşallah canım benim de tek temennim o

O konuda rekor bendeydi demek ki sen de ortakçımmışsın benim
Her gün her gün olmasa da bizim de sabahları konuştuğumuz çoğu zaman oldu. Askeriye sonuçta orası bize göre değil de kendilerine göre ayarlıyorlar haklı olarak. Ben sen ne zaman müsait olursan aman uyur mu derste midir diye düşünme direk ara demiştim, hayatım sabah aramam ben seni uyandırmaya kıyamam falan dedi başta ama baktı birkaç akşam arayamadı arka arkaya mecbur aradı sabahın beş buçuğunda. Ben de çok mutlu oluyorum sabahları aradığında, uyuyamasam da sorun etmiyorum ama sana sıkıntı oluyorsa bir yolunu bulup söylemek lazım yoksa askerlik uzun daha

cnım wala önceden acemide saat kaç denk geldi arardı gece 12 1 demez arardı ama sabah o kadar aramazdı sadece erken kalkmam gerektiğinde derdm o kaldırırdı..şimdi tel kullandı için herzamn konuşabiliyorz...gece sabah 4 5 6 hiç farketmez nöbet oldugu sürece....herkes öle yapamaz kalkar kalkmaz iştima şu bu o yüzden bir olmaz herkesinki..:ama çalışıosun biraz geç arasın bnce kırılmaz açıkca söle biliosun erken kalkıyorum zaten uykumu alamynca kötü oluyorum biraz geç arasan dieezaten

Gitmeden önce doğum günü kutlaması iyi olmuştur canım moral olmuştur yani erkek arkadaşına gelince de seninkini kutlar canım belki ne dersin süpriz yapar sana

Kızlar hepinize iyi geceler.benim telin şarji bitiyor... Sabah görüşürüz inşallah. Sizlerle tanıştığıma memnun oldu :16

Gitmeden önce doğum günü kutlaması iyi olmuştur canım moral olmuştur yani erkek arkadaşına gelince de seninkini kutlar canım belki ne dersin süpriz yapar sana

Olmaz mı yaa nasıl oldu hem de, baya da duygulandı aslında hediyesini falan da görünce hatta ağlayabilirdi bile ama gideceği için ona meydan vermeden ben ağlamaya başlayınca beni teselli etmek zorunda kaldı tabi
Kendiyle baş başayken açmış olabilir ama belki çeşmeleri

O konuda rekor bendeydi demek ki sen de ortakçımmışsın benim
Her gün her gün olmasa da bizim de sabahları konuştuğumuz çoğu zaman oldu. Askeriye sonuçta orası bize göre değil de kendilerine göre ayarlıyorlar haklı olarak. Ben sen ne zaman müsait olursan aman uyur mu derste midir diye düşünme direk ara demiştim, hayatım sabah aramam ben seni uyandırmaya kıyamam falan dedi başta ama baktı birkaç akşam arayamadı arka arkaya mecbur aradı sabahın beş buçuğunda. Ben de çok mutlu oluyorum sabahları aradığında, uyuyamasam da sorun etmiyorum ama sana sıkıntı oluyorsa bir yolunu bulup söylemek lazım yoksa askerlik uzun daha [/QUOTE]

tatlım keske 1 ay olsa 2 ay olsa :) keske o da kıyamasa arıyorum uzuluyrm seni erken uynadrdıgım için ama gunum cok kotu geçiyor aramazsam diyo bi kere aramamıstı 6 aydır her sabah eksiksiz ahahha cok gülüyorum onaa hosuma gidiyor bir yandan ama buda bunye yani bi tel alsa içeri mesajlassak falan rahatlıcaz sabah 5 bck oglen 12 bck sonra saat 3 aksam 6 ve 9 ama o sabahın koru yok muu beni mahvediyor ;D saat 2de nobeti bitiyor arayacak beni bi soliim bakalım ne dicek ya kırılırsa coook üzülürüm (

Yaa öyle ilgilenmiyorsun diye ayrılınır mı?
O kızlar sevgilileri askerdeyken başka erkek arkadaş bulan, bulunca da askerdekini terk eden kızlar bence!

Ya Ece eşim de anlattı, çarşı iznine çıkınca askerler "o tür evlere" gitmişler, 150 tl para verip. İğrenç gerçekten de.
Aralarında sevgilisi olan da vardır, evli olan da.
Ama karakterli ve kendine karşı saygısı olan bir erkek bunu yapmaz, sevgilisi, eşi onu evinde beklerken...

Annen de abartmış biraz ya, gözlerini oyarım ben de başkasına bakarsa!

Aman ztn çeşit çeşit insan var diyo hapcısından tutda böyle aldatan eden bide bunu marifetmş gibi anlatanlarla doluymş aman allah karşılaştrmasn böyleleriyle :26:

Karaktersiz, sadakatsiz insanlar işte onlar.
Biz sevgililerimize güvenelim.

Yaa üzülme
İlk olması kötü olmuş ama kalpler bir olsun...
Biz de aralıkta hem onun hem benim doğum günümü kaçırıcaz sanırım.

Ya iyi güzel de çalışan bi insansın o saatte aramaktan vazgeçmeli bence.
Eşim de bu sabah msj atmış uyanmayayım diye, sen uyu, ben seni düşünerek güne başlıyorum falan yazmış. ama yine de uyandım. gerçi o kadar erken değildi ama ben de işe geliyorum uykumu alamazsam iyi olmuyor.

Kızlar günaydın :))

eşim telefonunu kullanabiliyor.
Arıyor ve geceleri mesajlaşıyoruz.
geçici olarak bi karakolda acemilik gibi eğitim yapıyorlarmış.
gittiği yer rahatmış.
1 kasımda kura çekeceklermiş Denizli'nin ilçelerine gideceklermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…