- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.301
ne güzelmiş canım sizinki hayırlısıyla bizede nasip olsun benimkide kullanacak ama dahaKızlar günaydın :))
eşim telefonunu kullanabiliyor.
Arıyor ve geceleri mesajlaşıyoruz.
geçici olarak bi karakolda acemilik gibi eğitim yapıyorlarmış.
gittiği yer rahatmış.
1 kasımda kura çekeceklermiş Denizli'nin ilçelerine gideceklermiş.
Kızlar günaydın...nasılsınız bugün?
ne güzelmiş canım sizinki hayırlısıyla bizede nasip olsun benimkide kullanacak ama daha
hic cepten aramadı herhalde duruma göre kullanacak rahat degil demekki
senin adına sevindim hande darısı basıma
aynen hande bende öyle dusunuyorum daha nede olsa gittikleri yerlerin acemisiler zamanladarısı başına canım.
sizin de rahatlar bence en geç 1-2 haftaya.
bizimkine de dedim risk alma diye ama herhalde ortam müsait diye kullanıyor telefonu.
Günaydın kızlarr
Ben güne pek güzel başlamamş olsamda sizlere güzel bir gün diliyorum
Hayırdır canım?
Kötü bişey mi var?
Günaydın kızlarr
Ben güne pek güzel başlamamş olsamda sizlere güzel bir gün diliyorum
günaydınnn
anne kız arasında olur büyütmeyin sakın canım
O konuda rekor bendeydi demek ki sen de ortakçımmışsın benim
Her gün her gün olmasa da bizim de sabahları konuştuğumuz çoğu zaman oldu. Askeriye sonuçta orası bize göre değil de kendilerine göre ayarlıyorlar haklı olarak. Ben sen ne zaman müsait olursan aman uyur mu derste midir diye düşünme direk ara demiştim, hayatım sabah aramam ben seni uyandırmaya kıyamam falan dedi başta ama baktı birkaç akşam arayamadı arka arkaya mecbur aradı sabahın beş buçuğunda. Ben de çok mutlu oluyorum sabahları aradığında, uyuyamasam da sorun etmiyorum ama sana sıkıntı oluyorsa bir yolunu bulup söylemek lazım yoksa askerlik uzun daha
Yaa üzülme
İlk olması kötü olmuş ama kalpler bir olsun...
Biz de aralıkta hem onun hem benim doğum günümü kaçırıcaz sanırım.
.
Günde kaç kere konuşuyorsunuz siz öyle yaa
Biz kontör meselesi yüzünden sıkıntılıyız şu sıra, koskoca askeriyede de bir tane mi geri dönüşümlü telefon olur arkadaş
Telefon kullanmaya geçmeliyiz sanırım biz :18:
Sizin de 6 ay olmuş aslında ama daha neden kullanmıyor telefon
canım valla 2 tane falan geri dönüşlü var ordan arıyo bn kapatıp geri arıyorum işte benim ki baya cok arıyo arkadasları telefon kusu diyo yapısık gez diye dalga geciyorlar duyuyorum gülüyoruz işte baya arıyor arasın aramazsa uzulurum yaa sabhlarıdun soledim bu arada gece 2 de aradı askım uyu falan diyor yok askım uyumm ben zaten 4 saat sonra arıcan diyorum makara yaptım napıyım sabah sesin olmadan kotu geciyor diyo bnde oyle diyince yine soyleyemdm sabha arama diye kısmet artık bi 6 ay daha her sabah uyancam :) basa gelen cekilir .İçeri tel sokma konusuna gelince kasımda sokabilirm ancak diyo ust devreler arza cıkarıyormus 1 ay daha beklicez bakalım
Kızlar günaydın :))
eşim telefonunu kullanabiliyor.
Arıyor ve geceleri mesajlaşıyoruz.
geçici olarak bi karakolda acemilik gibi eğitim yapıyorlarmış.
gittiği yer rahatmış.
1 kasımda kura çekeceklermiş Denizli'nin ilçelerine gideceklermiş.
Bizim sıkıntı daha yaa, her zaman da aynı yerde olmuyor ki bugün kursa başlayacak mesela ee dedim keşke geri dönüşümlüden arasaydın ben geri dönerdim diye, bizim koğuşun orada değilim ki kursa gidicem diye buradayım ondan buradan arayayım dedim diyor. Ben de hani çok bir şey diyemiyorum bu konuda, çünkü benim sevgilimin askerliği maalesef ki maddi açıdan biraz zorlu geçiyor, ailesinin bu sene ev alması sebebiyle
Ee ben de öğrenciyim çok sıkıştığında zoruna gitse de gönderdim bir şeyler ama benim de elimden daha fazlası gelmiyor o yüzden el mahkum bekliyorum ben, uzun uzun konuşabileceğimiz zamanları
aman şu sıkıntılar birşey değil halledilir iyi olduklarını bilelim yeter her zaman fedkrlk yaparız dimi amasagsalim gelsinler de ben baska bişi istemem .Zamanda su gibi akıp gitsin artık cabucak kavusalım askerlerimize
Hayırdır canım?
Kötü bişey mi var?
canım eşin hangi ilçenin karakolundaymış sordun mu??alayda kullanamaz zaten ama ikinci dagıtımlar yapılınca alt dewreler gelince kullanabilir tabi karakoluna göre peki ehliyeti warmı meslegi ne??şoför filansa zaten imkanı yok alayda tutmazlar üstüne bide araba zimmetlerler ooo çık işin içinden çıkabilirsen
canım eşin hangi ilçenin karakolundaymış sordun mu??alayda kullanamaz zaten ama ikinci dagıtımlar yapılınca alt dewreler gelince kullanabilir tabi karakoluna göre peki ehliyeti warmı meslegi ne??şoför filansa zaten imkanı yok alayda tutmazlar üstüne bide araba zimmetlerler ooo çık işin içinden çıkabilirsen
Orası da öyle tabi ama Ankara gibi bir mesafe için de dayanmak zorunda olmak bana saçma geliyor, olanakları biraz zorlayacağım yani
Çokmuş be canım şükür ki size bari vurmuş da daha erken kavuşacaksınız birbirinize
Sevindim iyi olmasına, iş meselen de en iyisi yoksa zaman geçmiyor gerçekten. Ben de okula devam ediyorum işte. Hazırlık bitti geçtiğimiz sene, şimdi de bölümün birinci sınıfındayım
ne guzel canım hangı bölümdesin unv mi?
Evet üniversite canım, İngilizce Ekonomi bölümündeyim. Yani şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?