93/3 asker yolu bekleyenler

ne güzelmiş canım sizinki hayırlısıyla bizede nasip olsun benimkide kullanacak ama daha
hic cepten aramadı herhalde duruma göre kullanacak rahat degil demekki
senin adına sevindim hande darısı basıma

Kızlar günaydın... nasılsınız bugün?

günaydın hnf25 hosgeldin aramıza bu arada yeni göruyorm seni

ne güzelmiş canım sizinki hayırlısıyla bizede nasip olsun benimkide kullanacak ama daha
hic cepten aramadı herhalde duruma göre kullanacak rahat degil demekki
senin adına sevindim hande darısı basıma

darısı başına canım.
sizin de rahatlar bence en geç 1-2 haftaya.
bizimkine de dedim risk alma diye ama herhalde ortam müsait diye kullanıyor telefonu.

darısı başına canım.
sizin de rahatlar bence en geç 1-2 haftaya.
bizimkine de dedim risk alma diye ama herhalde ortam müsait diye kullanıyor telefonu.
aynen hande bende öyle dusunuyorum daha nede olsa gittikleri yerlerin acemisiler zamanla
duruma göre yoluna girer esimde riske atmak istemiyor hicbirseyi insallah olur zamanla

Günaydın kızlarr
Ben güne pek güzel başlamamş olsamda sizlere güzel bir gün diliyorum

günaydınnn
anne kız arasında olur büyütmeyin sakın canım

Benm annem cocuk gibi küser mesela 1 hafta konusmaz bnle
Cok alıngan,Bide buaralar baya stresli bna patladı sacma sapan bi konudan
Konusmuyorz şimdide
Sevgilimden böyle tripler görmüyorm bn annemden gördügüm kadar yahu

tatlım keske 1 ay olsa 2 ay olsa :) keske o da kıyamasa arıyorum uzuluyrm seni erken uynadrdıgım için ama gunum cok kotu geçiyor aramazsam diyo bi kere aramamıstı 6 aydır her sabah eksiksiz ahahha cok gülüyorum onaa hosuma gidiyor bir yandan ama buda bunye yani bi tel alsa içeri mesajlassak falan rahatlıcaz sabah 5 bck oglen 12 bck sonra saat 3 aksam 6 ve 9 ama o sabahın koru yok muu beni mahvediyor ;D saat 2de nobeti bitiyor arayacak beni bi soliim bakalım ne dicek ya kırılırsa coook üzülürüm ([/QUOTE]

Günde kaç kere konuşuyorsunuz siz öyle yaa
Biz kontör meselesi yüzünden sıkıntılıyız şu sıra, koskoca askeriyede de bir tane mi geri dönüşümlü telefon olur arkadaş
Telefon kullanmaya geçmeliyiz sanırım biz :18:
Sizin de 6 ay olmuş aslında ama daha neden kullanmıyor telefon

Yaa üzülme
İlk olması kötü olmuş ama kalpler bir olsun...
Biz de aralıkta hem onun hem benim doğum günümü kaçırıcaz sanırım.

.

Öyle tabi. Zaten aklım da kalbim de daima onun yanında. Çok duygusala bağlamayalım, onun da moralini bozmayayım diye az önce doğum gününü kutlarken bir daha, işte seneye gününde kutlucaz gerçi sen askeriyede kalıyorum dersen bilmiyorum ne olur da olsun be gelirim ben senin yanına seneye falan diye şakaya vurdum meseleyi.
Çünkü otogardan onu uğurlarken kuzeni falan da vardı, sevgilim telefon kartı almaya gittiği sırada geldi yanıma Çağla ne olur ağlama tamam mı araba gitsin yerlere at istiyorsan kendini ama abim gidene kadar ağlama dedi. Ne oldu dedim bende başta söylemedi de sonradan döküldü, dertleşmiş bunlar. Erkek ya bizimkisi öyle anlatamaz her şeyi bana, yat emri geldiğinde her gece yatakhanede bizimkinin gözünün önüne geliyormuş benim ağlayışım, başlıyormuş o da ağlamaya ama her gece istisnasız. Bir duydum bunu nefret ettim ya o an kendimden, dayanamıyorum diye ne yapıyormuşum böyle çocuğa dedim.

Günde kaç kere konuşuyorsunuz siz öyle yaa
Biz kontör meselesi yüzünden sıkıntılıyız şu sıra, koskoca askeriyede de bir tane mi geri dönüşümlü telefon olur arkadaş
Telefon kullanmaya geçmeliyiz sanırım biz :18:
Sizin de 6 ay olmuş aslında ama daha neden kullanmıyor telefon

canım valla 2 tane falan geri dönüşlü var ordan arıyo bn kapatıp geri arıyorum işte benim ki baya cok arıyo arkadasları telefon kusu diyo yapısık gez diye dalga geciyorlar duyuyorum gülüyoruz işte baya arıyor arasın aramazsa uzulurum yaa sabhları dun soledim bu arada gece 2 de aradı askım uyu falan diyor yok askım uyumm ben zaten 4 saat sonra arıcan diyorum makara yaptım napıyım sabah sesin olmadan kotu geciyor diyo bnde oyle diyince yine soyleyemdm sabha arama diye kısmet artık bi 6 ay daha her sabah uyancam :) basa gelen cekilir .İçeri tel sokma konusuna gelince kasımda sokabilirm ancak diyo ust devreler arza cıkarıyormus 1 ay daha beklicez bakalım

Bizim sıkıntı daha yaa, her zaman da aynı yerde olmuyor ki bugün kursa başlayacak mesela ee dedim keşke geri dönüşümlüden arasaydın ben geri dönerdim diye, bizim koğuşun orada değilim ki kursa gidicem diye buradayım ondan buradan arayayım dedim diyor. Ben de hani çok bir şey diyemiyorum bu konuda, çünkü benim sevgilimin askerliği maalesef ki maddi açıdan biraz zorlu geçiyor, ailesinin bu sene ev alması sebebiyle
Ee ben de öğrenciyim çok sıkıştığında zoruna gitse de gönderdim bir şeyler ama benim de elimden daha fazlası gelmiyor o yüzden el mahkum bekliyorum ben, uzun uzun konuşabileceğimiz zamanları

aman şu sıkıntılar birşey değil halledilir iyi olduklarını bilelim yeter her zaman fedkrlk yaparız dimi ama sagsalim gelsinler de ben baska bişi istemem .Zamanda su gibi akıp gitsin artık cabucak kavusalım askerlerimize

Özlediğimizden daha çok konuşmak isteyişimiz, haberlerini alıyoruz ya dediğin gibi gerisi çok da mühim değil, yaparız tabi yapmaz mıyız her zaman öyle değil miyiz zaten biz
Aynen yaa geçsin artık şu zaman da çıkıp gelsin hepsi bir an evvel ve sağ salim

Hayırdır canım?
Kötü bişey mi var?

canım eşin hangi ilçenin karakolundaymış sordun mu??alayda kullanamaz zaten ama ikinci dagıtımlar yapılınca alt dewreler gelince kullanabilir tabi karakoluna göre peki ehliyeti warmı meslegi ne??şoför filansa zaten imkanı yok alayda tutmazlar üstüne bide araba zimmetlerler ooo çık işin içinden çıkabilirsen

1 Kasıma kadar Akköy İlçe Jand. Karakolunda.
sonra kura çekecekler işte.

Eşim elektrikçi ama belge falan vermedi
meslekçi seçilmek istemiyor.
bişey bilmiyormuş ayağına yattı
ehliyeti de yok

işte sıradan er olsun ya.

Buradaki komutanlar çok şeker gibi, ortam da rahat sabah kalkıp kahvaltı yaptık öğlene kadar boş bıraktılar şimdi yemeğe gidicem yine dedi öğlen aradığında.

hatay serinyoldan gelenler de varmış acemilikten.
işte şimdilik memnun ama daha 3 gün oldu. ilerisi nasıl olur zaman gösterecek.

akşamları boş bırakıyorlarmış bizimki de kpss ye hazırlanıyor.

ne guzel canım hangı bölümdesin unv mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…