93/3 asker yolu bekleyenler

ne guzel canım yaaaa unv yılları coookk guzeldiiirr degerını bil
ahh ahh aklıma geldı anılarm smdı

İleride bu cümleyi kurabileceğim arkadaşlara sahibim çok şükür ki ama bölüm konusunda pek aynı şeyi söyleyemeyeceğim ya. Ben karışığım o konuda şu sıra, hem de fazlasıyla

Hayırdır ne diye tartıştınız ?

Sebebi olsaydı keske .En ufak bişeyde neden öyle diyosun beni artık sevmiyorsun dimi kelimeleri. Nasılsa eninde sonunda konusucaz barısıcaz ne diye kalbimi kırıyosun öyle değil mi? Tamam askersin ama bende kırılabiliyorum yani sen askere gidince jkalbim taşa dönmedi

Dayaklık bu çocuklar dayaklık, alttan alıyoruz diye bazen şeyini çıkarıyorlar yani

Selam kızlar Nasılsınz dicem ama Hazal tripli anlaşılan

kızlar bende esimle konustum
herkes tel kullanabiliyor sen neden kullanmıyorsun diye
onların orası dogu oldugundan güvenlik gerekcesiyle
izin vermiyorlarmıs tabi yine konusanlarda varmıs
2-3 ay sabretmemiz lazım dedi hayırlısı olsun saglıgı
morali yerinde olsunda bunuda atlatırız allahın izniyle
yine eski duzene devam ankesörlerden hasret gidermeye

Hoş buldum canım evet yeni sayılırım dün geceden beri sizin topik e giriyorum çok sevdim burayı ama ben

2-3 ay snrasınada razı olursun yeterki haberleşebilmek bu aradada
Ankesörlü var en azından oda olmasaydı napcktk yani öyle düşünmek lazm

Canım benim de annemle sorunlarım olur özellikle çok sık bir arada olduğumuz zamanlar
Aman askerinle bir sorun olmasın da :13:

Annem bnm için cok degerlidir herkesin anneside öyledir tabiki ama anlaşamıyoruz yani o bni yanlş anlıyo sürekli cok hassas annemle konusurken laflarımı secmek zorunda kalıyorm :26: Ama hallettik neyseki küsmedi bu sefer
Askerimle sorun yok olmasında ztn o bni daha cok üzerdi

hımm iyi cnm senin sevdicegin nerede yapıyo askerligi
ne kadar oldu anlat bakalım
sen neler yapıyorsn

Canım ağustosta gitti hâlâ acemi birliğinde :-( etimesgut'ta. Kura çekildi. İki hafta sonra. Falan usta birliğine gidecek. Senin askerin nerede canım? Siz neler yapıyorsunuz.

Canım anneler hep değerlidir de ışte arada anne kız tartışması olmuyor değıl benim annemde küsme huyları yok neyse canım ... Ayy yok sevdiceklerle tartışma olmasın çok daha zor oluyor çünkü bir de askerde olunca :-(

Aynen kavga etsen düzeltmek için aricagn bi numarada da yok aramasını bekliceksin mecburen Ama neseki öyle bi durum olmadı henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…