93/3 asker yolu bekleyenler

2-3 ay snrasınada razı olursun yeterki haberleşebilmek bu aradada
Ankesörlü var en azından oda olmasaydı napcktk yani öyle düşünmek lazm
tabi canım yeterki gunluk sesini duyayımda razıyım ayların gecmesine
ben cok tedirgindim bu dogu yuzundende cok rahat diyo
bide internet kafe kuruyorlarmıs tugaya carsı olmadıgı icin
en azından ordan hasret gideririz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun yeterki
Canım ağustosta gitti hâlâ acemi birliğinde :-( etimesgut'ta. Kura çekildi. İki hafta sonra. Falan usta birliğine gidecek. Senin askerin nerede canım? Siz neler yapıyorsunuz.

canım benmkide aynı o zaman gitti
bizimki ustada simdi sırnaga gitti benimki
dogu seninkinin yeri hala belli olmadımı
baya uzunmus niye

Cok iyi düşünmüşler ya internet kafe işini
En azından 9 ay yüzünü görmicektin şimdi nettende olsa görüceksin o bile özlemini dindirr insanın bi nebzede olsa
Cok sevindim senin adına rahat olmasına fln

canım sagol ama daha makinalar gelmemiş sadece bilgisayarlar kalmıs
insallah olur hayırlısı
seninkiin bir sonraki yeri belli oldumu
esimin arkadası varmıs ordan o diyorduda
egitim gordukten sonra hakkari gibi dogu illrine
gonderileceklermiş senin bilgin varmı

Son düzenleme:

Astek canım benim asker belki o yüzden farklı olabilir... Allah kavuşursun canım şimdiden hayırlı tezkereler olsun inşallah... Kura çektiler canım tekirdağ'a çıktı'ama henüz gitmediler.

Olsun olur 1 ay içinde
Bi aksilik olmazsa Mart ayında gidiceklermş doguya ama daha neresi oldugu belli değlmş nerde asker acıgı varsa oraya gönderiyolarmş :26:

olsun tatlım ya bak zaten internet cafe de olacakmış.
görüşür konuşursunuz inşallah rahat rahat.

Yarın vizeden daha önemli bir kuizim var ama sorun bakalım çalışabiliyor muyum, çabalıyorum yalan yok ama nefret ettim business administration dersi senden de anlamını bile çıkaramadığım kompleks cümlelerinden de terimlerinden dee

Pc yi kapatıp denesen Sen yine çalış elinden geleni yap en azından kötü gecse bile dersin bn elimden geleni yaptm olmadı

Pc yi kapatıp denesen Sen yine çalış elinden geleni yap en azından kötü gecse bile dersin bn elimden geleni yaptm olmadı

Mümkün değil, arkadaşımın e-mailime attığı slayttan çalışıyorum hocanın konu anlatımı bu da üstelik ama yok yani cümleler bildiğin anlaşılmıyor.

Mümkün değil, arkadaşımın e-mailime attığı slayttan çalışıyorum hocanın konu anlatımı bu da üstelik ama yok yani cümleler bildiğin anlaşılmıyor.

Ozamn yapcak bşy yok ama yinede çalışmaya çalış brz daha baktın olmuyo pes edersin :26:

evet o dersi biliyorum
üni.de yurttan oda arkadaşım ing. işletme okuyordu
o ders kazık biraz

canım çok sıkıntı yaşadığım yerler varsa kopyala buraya terimlerden çok anlamam ama çevirisinde yardımcı olmaya çalışırım daha iyi netleştirebilmen için

Ağlıcam şimdi Hande öyle böyle sinir olmadım ya salak gibi hissediyorum şuan kendimi cümlelerin çevirisini yapamıyorum diye, bir de hazırlık okuduk sözde. Haftanın her günü bize grammar yükleyeceklerine mesleki ingilizce dersi verselermiş ya, terimin Türkçe'sini bilmiyorum ben daha bir de ingilizce anlamaya çalışıyorum

Canım hangi bölm okuyorsun sen?

netleşmediyse kafanda neden tercıh ettın kı canım:44:
sevmıyosan ılerdede yapamazsın :26:

Tercih döneminde salaklığım tuttu işte yedim bir halt. Sözde ben yaptım da tercihi her zaman söylüyorum, tercihi ben değil puanım, iş imkanları düşüncesi yaptı

Canım hangi bölm okuyorsun sen?

İngilizce Ekonomi canım

Tercih döneminde salaklığım tuttu işte yedim bir halt. Sözde ben yaptım da tercihi her zaman söylüyorum, tercihi ben değil puanım, iş imkanları düşüncesi yaptı

İngilizce Ekonomi canım

Allah kolaylık versin canım ama çalış biraz inşallah iyi geçer.
Biz atlattık o günleri ama şimdi de ales var bir yandan kpss var :-( yine bitmiyor sıkıntı e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…