93/3 asker yolu bekleyenler

Allah kolaylık versin canım ama çalış biraz inşallah iyi geçer.
Biz atlattık o günleri ama şimdi de ales var bir yandan kpss var :-( yine bitmiyor sıkıntı e

İllallah geldi zaten şu sınavlardan, içim dışım sınav oldu hele ki bu sene
Çalışmaya çalışıyorum ama bakalım, terim kusucam yakında
Sağ ol bu arada, sana da kolaylık versin Allah

İllallah geldi zaten şu sınavlardan, içim dışım sınav oldu hele ki bu sene
Çalışmaya çalışıyorum ama bakalım, terim kusucam yakında
Sağ ol bu arada, sana da kolaylık versin Allah

Amin canım benim sağol. Ben de ders çalışmaya çalışıyorum u an ama çok zor geliyor vallahi

Astek canım benim asker belki o yüzden farklı olabilir... Allah kavuşursun canım şimdiden hayırlı tezkereler olsun inşallah... Kura çektiler canım tekirdağ'a çıktı'ama henüz gitmediler.
senin icinde hayırlısı olsun canım allahım sag saglim kavustursun
Hayır canım, Ankara'dayız biz. Hattı yanında fakat henüz telefon işine girmedik biz de daha ustada acemiyiz diye
karıstırıyorm demiştim canım aynen bizde ustanın acemisiyiz bakalım ilerleyen zamanda esim böyle sorunlarımız kalmayacak sabret diyo ama hakkımızda hayırlısı
Olsun olur 1 ay içinde
Bi aksilik olmazsa Mart ayında gidiceklermş doguya ama daha neresi oldugu belli değlmş nerde asker acıgı varsa oraya gönderiyolarmş :26:
evet canım olsun hayırlısı olsun yeterki ins iyi yerlere giderler hakkında hayırlısı
olsun tatlım ya bak zaten internet cafe de olacakmış.
görüşür konuşursunuz inşallah rahat rahat.

insallah hande bende öyle hayal ediyorum öyle olursa cok rahat olur bizede
en azından güzünü görmek iyi oldugunu cok guzel allahım olsunda hayırlısıyla

Aman ya kendimi tutamadm ilk defa agladm telde ama Koray anlamadı sesim cok bozulmadı cünkü Moralim cok bozuldu ya içim sıkıldı resmen dedm gözümden yaşlar geldi.Yapma canım ya bn sen mutlu ol diye konusuyorm gülerek anlatıyorm herşeyi ama tmm konu değiştiriyorm hemen dedi anca öyle sakinleştim

canım ya hep aynı seyler yasanıyo ahh su sevdiklerimiz bizleri ne hallere koydular
resmen rol yapmayı ögreniyoruz onlar bişey anlamasın diye üzülme kız gecer bende dün fena agladım

canım ya hep aynı seyler yasanıyo ahh su sevdiklerimiz bizleri ne hallere koydular
resmen rol yapmayı ögreniyoruz onlar bişey anlamasın diye üzülme kız gecer bende dün fena agladım

Ya hiç bşy belli degl bn belirsizlikleri hiç sevmem ondan strese girdim bide özledim ztn kötü oldm yani bugün niyeyse :26:
Hiç böyle olmamştm daha önce ama daha cok olck sanırm böyle

haklısın aynen bizimkilerdede aynı durum var kasma yalnız degilsin
egitim alıp baska yerlerede gidebilirlrmiş hakkımızda hayırlısı
saglıklı olsunlarda gerisi allah kerim

Ya ztn bnmkine göre hiç bi sıkıntı yok bn her yerde yaparm diyo ama bide bna sor işte
Sen sıkma canını merak etme diyo ama elimden bşy gelmiyo işte ister istemez içim sıkılıyo

Amin canım benim sağol. Ben de ders çalışmaya çalışıyorum u an ama çok zor geliyor vallahi

Zor zor hem de fazlasıyla, içim şişti benim

evet bunlar göz onunde olmali ztn ama zamnla seversın belkı tatlım

Derslere girince insan anlıyor kendine uygun olmadığını, şuanlık durum bu, bir tane sevdiğim alan dersi yok. Bakalım zaman ne gösterecek ama bölüm değiştirebilirim bile ben belki yaa :18:

Yok canım aramadı hala aramazda sanırım bu saatten sonra gergin değilim şuan ama çok üzgünüm

Bugün bnmde moralim bozuk ya :26: Düzelir ama merak etme gergin bi anına denk gelmştr belki ama kırmş seni işte bi kere :26:

Daha aramadı mı askerin ondan mı moralin bozuk canım :26:

yok canım şükür artık tlf kullanmaya başladı. Her ne kadar sık görüşemesekte eskiye göre daha iyi. Günün herhangi bir saatinde ondan gelen bi msj beni çok mutlu ediyor.
İş arıyorum canım o yüzden moralim biraz bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…