- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.361
Allah kolaylık versin canım ama çalış biraz inşallah iyi geçer.
Biz atlattık o günleri ama şimdi de ales var bir yandan kpss var :-( yine bitmiyor sıkıntıe
İllallah geldi zaten şu sınavlardan, içim dışım sınav oldu hele ki bu sene
Çalışmaya çalışıyorum ama bakalım, terim kusucam yakında
Sağ ol bu arada, sana da kolaylık versin Allah
Tercih döneminde salaklığım tuttu işte yedim bir halt. Sözde ben yaptım da tercihi her zaman söylüyorum, tercihi ben değil puanım, iş imkanları düşüncesi yaptı
senin icinde hayırlısı olsun canım allahım sag saglim kavustursunAstek canım benim asker belki o yüzden farklı olabilir... Allah kavuşursun canım şimdiden hayırlı tezkereler olsun inşallah... Kura çektiler canım tekirdağ'a çıktı'ama henüz gitmediler.
karıstırıyorm demiştim canım aynen bizde ustanın acemisiyiz bakalım ilerleyen zamanda esim böyle sorunlarımız kalmayacak sabret diyo ama hakkımızda hayırlısıHayır canım, Ankara'dayız biz. Hattı yanında fakat henüz telefon işine girmedik biz de daha ustada acemiyiz diye
evet canım olsun hayırlısı olsun yeterki ins iyi yerlere giderler hakkında hayırlısıOlsun olur 1 ay içinde
Bi aksilik olmazsa Mart ayında gidiceklermş doguya ama daha neresi oldugu belli değlmş nerde asker acıgı varsa oraya gönderiyolarmş :26:
olsun tatlım ya bak zaten internet cafe de olacakmış.
görüşür konuşursunuz inşallah rahat rahat.
Aman ya kendimi tutamadm ilk defa agladm telde ama Koray anlamadı sesim cok bozulmadı cünküMoralim cok bozuldu ya içim sıkıldı resmen dedm gözümden yaşlar geldi.Yapma canım ya bn sen mutlu ol diye konusuyorm gülerek anlatıyorm herşeyi ama tmm konu değiştiriyorm hemen dedi anca öyle sakinleştim
canım ya hep aynı seyler yasanıyo ahh su sevdiklerimiz bizleri ne hallere koydular
resmen rol yapmayı ögreniyoruz onlar bişey anlamasın diye üzülme kız gecer bende dün fena agladım
Ya hiç bşy belli degl bn belirsizlikleri hiç sevmem ondan strese girdim bide özledim ztn kötü oldm yani bugün niyeyse :26:
Hiç böyle olmamştm daha önce ama daha cok olck sanırm böyle
belirsizlikler ney canım aranız iyi demi
Yok canım aramız iyide işte askerdeki belirsizlikler gıcık ediyo bni :26:
haklısın aynen bizimkilerdede aynı durum var kasma yalnız degilsin
egitim alıp baska yerlerede gidebilirlrmiş hakkımızda hayırlısı
saglıklı olsunlarda gerisi allah kerim
Amin canım benim sağol. Ben de ders çalışmaya çalışıyorum u an ama çok zor geliyor vallahi
evet bunlar göz onunde olmali ztn ama zamnla seversın belkı tatlım
İyi aksamlar kızlar..
İyi akşamlar Hazalcım nasıl oldun gerginligin gecti mi :26:
İyi olmaya çalışıyorz canım sen nasılsın
Yok canım aramadı hala aramazda sanırım bu saatten sonra gergin değilim şuan ama çok üzgünüm
Yok canım aramadı hala aramazda sanırım bu saatten sonra gergin değilim şuan ama çok üzgünüm
Aynen canım bende iyi olmaya çalışıyorum işte ne kadar iyi olursam
Daha aramadı mı askerin ondan mı moralin bozuk canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?