- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.381
Bugün bnmde moralim bozuk ya :26: Düzelir ama merak etme gergin bi anına denk gelmştr belki ama kırmş seni işte bi kere :26:
yok canım şükür artık tlf kullanmaya başladı. Her ne kadar sık görüşemesekte eskiye göre daha iyi. Günün herhangi bir saatinde ondan gelen bi msj beni çok mutlu ediyor.
İş arıyorum canım o yüzden moralim biraz bozuk
Hayırdır hazalım ne oldu
Sonradan düşününce bende kırdım onu benimde suçlu olduğum noktalar var ama işte bu durumda benhaklı olsam dahi acaba uyuyabildimi ya da yemek yedi mi üzgünmüdür diye düşünmekden alamıyorum kendimi.Sonrada ona bunu yaşattığım için üzülüyorumOratada çok büyük bişey de yok halbuki Hayırdır canım senin neyin var ne oldu?
Ne güzel inş bizede nasip olur şu telefon işi
İş konusundada başvuru yapıp beklemekten baska çare ne yazıkki yok torpil fln yoksa :26: Ama bu sürecte sıkıntılı olur tabi haklısın ama bozma moralini allah bi kapıyı kapatır digerini acar
Msj fln atsan telefon kullanıyo nede olsa belki bşyleri düzeltir hem sevgilininde morali düzelr :26:
Ya bnm moral bozuklugumda hem özledim hemde cok belrsiz şeyler var askeriyede ondan böyle stresliyim
Askerimle biraz tartıştık canım gündüz hala da aramayınca içime oturdu moralim bozuk oldukça anlıcağın:105:
anlıyabiliyorum canım nasıl bi durumda olduğunu . Kuzum yaa sen sıkma canını ulaşabileceğin bi durum yokmu .
İnşallah canım sizede nasip olur .
Tabi canım rabbim vardır bir hayrı ama işte asker yolu beklerken evde olmak zor zaman geçmiyor işte olunca hiç değilse gündüz kafam dağılıyordu.Bide düğün hazırlığına başlıyacaktık.
Yok malesef yarın açar telefonu da bunu bilsem bile geçmez bu gece bana artık:26:
Şimdi atsam yine yarın görücek gündüzleri açabiliyo :26: Ay aman ya bunaldım vallahi. Her sey özlemekten oluyo zaten canım özlüyosun göremedikçe sinir oluyosun birikiyo sonunda ister istemez ona patlıyosun. Diğer konu da da haklısın ben olsam bende stres yapardım ama sizin için hayırlısı böylemiş demek ki .Hem bakarsın gidiceği yer daha rahat daha iyi çıkarbütünbunlara değer:26:
Hadi ya düğün için brz sekte vurulmş olck ama gec olsn güc olmasn canım ya :26:
Dogru diyosn evde olunca cok daha zor geciyo ama brz dinlenmş olursun sende böylece gez dolaş kafan dagılsın :26:
Sen at yine de msjın canım görünce mutlu olsun. Bilirim geçmez bu geceler ama kitap falan oku biraz kafanı dağıtacak şeyler yapsan canım.
evet canım işte tam düğün alışverişine başlamıştım. Nişanlımla konuştuk o gelene kadar herşeyi halledecektim ama işsiz kaldım kısmet böleymiş. Bende iş bulana kadar çeyiz araştırmasına girecem ne yapayım artık.
Sende sabh erkenden msj atarsın hem sevinirde görünce
Ya yeri daha iyi olck mı bilmiyorm komutanları diyomş gittigimizde kurcaz cadırları dagda kalcaz fln diye sinirlerim bozuldu 1 ay fln dagda kalcklarmş gitcekleri yer belli oluncaNasıl görüşcez peki dedm.Komutanın teli fln olur öyle ancak dedi ona dahada üzüldüm ay bilmiyorm içim sıkıldı resmen
Aklım baska şeyde olunca hiç bir şeye adapte olamıyorum ki canımYarını beklicem artık işte yapıyorum yapıyorum sonra pişman oluyorum ne diye kırdım ki onu yaaaaaaaa:26:
Uzun süre kalıcaklarını zannetmiyorum canım ben ya komutanlar hazırlıklı olsunlar diye söylüdur bence :26: Görüsme meeleside komutanlarında yakınları eşleri vardır muhakkak illa ki görüşürsünüz.Telefon alır belki yanına :26:
Aynen canım öyle yapki kafan dagılsın hem çeyiz heycanı kafanı epey bi dagıtır
Canım şu an ki durumunu çok iyi anlıyorum izinde iken bizde çok tartıştık hep benim alınganlığım yüzünden sonrada bende pişman oldum ve askerimde anladı halimden uzatmadık.Eminimki askerinde seni anlayacak onlar askerlik yapıyor bizde onları bekliyoruz yani onlar içinde bizim içinde zor ve bu zorlukları onlarda biliyor yarın askerine güzel dille anlat seni anlar. Ama bu gece nasıl geçecek ona çözüm bulmamız lazım
Aman işte net degl ki bşy yani düşün düşün kafayı sıyırcamSenin bu söylediklerinde bi ihtimal korayda bi sürü alternatif şey söyledi ama kesin bşy yok işte buda bni rahatsz ediyo aman ne biliyim psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?