93/3 asker yolu bekleyenler

Bugün bnmde moralim bozuk ya :26: Düzelir ama merak etme gergin bi anına denk gelmştr belki ama kırmş seni işte bi kere :26:

Sonradan düşününce bende kırdım onu benimde suçlu olduğum noktalar var ama işte bu durumda benhaklı olsam dahi acaba uyuyabildimi ya da yemek yedi mi üzgünmüdür diye düşünmekden alamıyorum kendimi.Sonrada ona bunu yaşattığım için üzülüyorum Oratada çok büyük bişey de yok halbuki Hayırdır canım senin neyin var ne oldu?

Ne güzel inş bizede nasip olur şu telefon işi
İş konusundada başvuru yapıp beklemekten baska çare ne yazıkki yok torpil fln yoksa :26: Ama bu sürecte sıkıntılı olur tabi haklısın ama bozma moralini allah bi kapıyı kapatır digerini acar

Msj fln atsan telefon kullanıyo nede olsa belki bşyleri düzeltir hem sevgilininde morali düzelr :26:
Ya bnm moral bozuklugumda hem özledim hemde cok belrsiz şeyler var askeriyede ondan böyle stresliyim

İnşallah canım sizede nasip olur .
Tabi canım rabbim vardır bir hayrı ama işte asker yolu beklerken evde olmak zor zaman geçmiyor işte olunca hiç değilse gündüz kafam dağılıyordu.Bide düğün hazırlığına başlıyacaktık.

Msj fln atsan telefon kullanıyo nede olsa belki bşyleri düzeltir hem sevgilininde morali düzelr :26:
Ya bnm moral bozuklugumda hem özledim hemde cok belrsiz şeyler var askeriyede ondan böyle stresliyim

Şimdi atsam yine yarın görücek gündüzleri açabiliyo :26: Ay aman ya bunaldım vallahi. Her sey özlemekten oluyo zaten canım özlüyosun göremedikçe sinir oluyosun birikiyo sonunda ister istemez ona patlıyosun. Diğer konu da da haklısın ben olsam bende stres yapardım ama sizin için hayırlısı böylemiş demek ki .Hem bakarsın gidiceği yer daha rahat daha iyi çıkarbütünbunlara değer:26:

Hadi ya düğün için brz sekte vurulmş olck ama gec olsn güc olmasn canım ya :26:
Dogru diyosn evde olunca cok daha zor geciyo ama brz dinlenmş olursun sende böylece gez dolaş kafan dagılsın :26:

Sende sabh erkenden msj atarsın hem sevinirde görünce
Ya yeri daha iyi olck mı bilmiyorm komutanları diyomş gittigimizde kurcaz cadırları dagda kalcaz fln diye sinirlerim bozuldu 1 ay fln dagda kalcklarmş gitcekleri yer belli olunca Nasıl görüşcez peki dedm.Komutanın teli fln olur öyle ancak dedi ona dahada üzüldüm ay bilmiyorm içim sıkıldı resmen

Hadi ya düğün için brz sekte vurulmş olck ama gec olsn güc olmasn canım ya :26:
Dogru diyosn evde olunca cok daha zor geciyo ama brz dinlenmş olursun sende böylece gez dolaş kafan dagılsın :26:

evet canım işte tam düğün alışverişine başlamıştım. Nişanlımla konuştuk o gelene kadar herşeyi halledecektim ama işsiz kaldım kısmet böleymiş. Bende iş bulana kadar çeyiz araştırmasına girecem ne yapayım artık.

Sen at yine de msjın canım görünce mutlu olsun. Bilirim geçmez bu geceler ama kitap falan oku biraz kafanı dağıtacak şeyler yapsan canım.

Aklım baska şeyde olunca hiç bir şeye adapte olamıyorum ki canım Yarını beklicem artık işte yapıyorum yapıyorum sonra pişman oluyorum ne diye kırdım ki onu yaaaaaaaa:26:

Aynen canım öyle yapki kafan dagılsın hem çeyiz heycanı kafanı epey bi dagıtır

Uzun süre kalıcaklarını zannetmiyorum canım ben ya komutanlar hazırlıklı olsunlar diye söylüdur bence :26: Görüsme meeleside komutanlarında yakınları eşleri vardır muhakkak illa ki görüşürsünüz.Telefon alır belki yanına :26:

Aklım baska şeyde olunca hiç bir şeye adapte olamıyorum ki canım Yarını beklicem artık işte yapıyorum yapıyorum sonra pişman oluyorum ne diye kırdım ki onu yaaaaaaaa:26:

Canım şu an ki durumunu çok iyi anlıyorum izinde iken bizde çok tartıştık hep benim alınganlığım yüzünden sonrada bende pişman oldum ve askerimde anladı halimden uzatmadık.Eminimki askerinde seni anlayacak onlar askerlik yapıyor bizde onları bekliyoruz yani onlar içinde bizim içinde zor ve bu zorlukları onlarda biliyor yarın askerine güzel dille anlat seni anlar. Ama bu gece nasıl geçecek ona çözüm bulmamız lazım

Aman işte net degl ki bşy yani düşün düşün kafayı sıyırcam Senin bu söylediklerinde bi ihtimal korayda bi sürü alternatif şey söyledi ama kesin bşy yok işte buda bni rahatsz ediyo aman ne biliyim psikolojim bozuldu

Hep böyle oluyo zaten bende dediğin gibi fazla alınganım en ufak bişiyi büyütürüm farkında olmadan kırarım üzerim onu sonra da pişman olurum biliyo bunu zaten.Ama büyük bişey de değildi bugünki bian beni takmıyomuş gibihissetim sonra beni artık sevmiyosun sen deyince sinr oldum baya bi msj atmadı yazmadı 2 saat geçti komutanmı ne biri geldi dedi gayet düzgünbende aptal kafam tersledim

Bak oda söylemis bidetelefon alabilirse mis gibi olur hiç pskolojini bozma hep hayırlısı de o gün gelene kadar da düsünmemeye çalıs her seyin bi yolu vardır elbet:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…