93/3 asker yolu bekleyenler

ahh biz kızlar neden bu kadar alınganız. Canım o seni takmamak gibi bi durum değilki eminimki şurda asker bekleyen herkes bu duyguları yaşıyordur. Sonuçta birsürü erkek beraber yani onu da anlamak lazım. bende askerime böle şeylerin tribini yaptığım zaman bu kadar odunun içinde bende odun oldum der ::):)

Bak oda söylemis bidetelefon alabilirse mis gibi olur hiç pskolojini bozma hep hayırlısı de o gün gelene kadar da düsünmemeye çalıs her seyin bi yolu vardır elbet:44:

tel konusuda sinirimi bozuyo ztn bide o var işte Komutanlar herkesin telini toplicakmş yeni gelenlerin.Her koğuşa bi tane telefon vericeklermş oda kol çavuşunda durucakmş isteyen ailesiyle ordan görüşücekmş ne sacmalık ya o telin şarjı 16 askere nasıl yetsin Bende dedm brz daha bekle bakalm tel için daha erken ama bi yandanda keşke sokabilse diyorm ayyyy bugün cok negatifim yaa kendimede şaşırıyorm noldu bna

Ne biliyim ya bide 4 aydır görüşmüyoruz ilk defa onun streside var üzerimde son günlerde iyice abartır oldum:26: Bak ben simdi böylediyorum ya yarın 2 saat iyi oluruz sonra niye aramadın dün aksam tartışması yaratırım böyleyim engel olmaıyorum son günlerde

Aaaa kızcam ama şimdi sana :):) o 4 ayın çok etkisi var izne falan gelme ihtimali yokmu gelsede bi görsen. Vallahi gördüğün 1 saat bile bazen insanı mutlu etmeye yetiyor.

Aynennn şu an aklımdan bin bintürlü şey geçiyo alakasız olduğunu bildiğim halde valla yakında kafama huni takıp gezcem

Aaaa kızcam ama şimdi sana :):) o 4 ayın çok etkisi var izne falan gelme ihtimali yokmu gelsede bi görsen. Vallahi gördüğün 1 saat bile bazen insanı mutlu etmeye yetiyor.

Aslında var ama o kullanmak istemiyorum diyo çünkü kullanırsa haziranda kullanmazsa mayısta gelicek 1 ay var arada:26: Bende bi gel diyorum bi düşüncesini mantıklı buluyorum bakalım hiç belli değil su anda:26:

Aynennn şu an aklımdan bin bintürlü şey geçiyo alakasız olduğunu bildiğim halde valla yakında kafama huni takıp gezcem

ciddi ciddi şey düşünüyorm artk bu askerlik bitene kadar akıl saglıgımı kaybeder miyim diye
Dua ederkende bunuda eklicem artk

ciddi ciddi şey düşünüyorm artk bu askerlik bitene kadar akıl saglıgımı kaybeder miyim diye
Dua ederkende bunuda eklicem artk

Ama cidden sabrımızı sınıyo resmen ama sabrın sonu selamettir az kaldı bitcekk de bitincede etkisinden baya çıkamıcam ben sanırım:26:

Ama cidden sabrımızı sınıyo resmen ama sabrın sonu selamettir az kaldı bitcekk de bitincede etkisinden baya çıkamıcam ben sanırım:26:

Bende cıkamicam diye düşünüyorm ya :26: Bende dayanamadım günlük tutuyorm ama bna verdigi not defterine yazıyorm ara ara içimi boşaltıyorm iyi geliyo sadce yazarken bile aglıyorm ne biçim bi durummş bu ya ilk zamanlar bu kadar degldim bn duygu değişimi geciriyorm sanırım

Her iki tarafta haklı sen şimdi gelsin göreyim o bi an önce bitirme derdinde
Komutanları benimkine sormuş izin kullanacanmı diye oda yok demiş bende iyi yapmışsın dedim ama 9 ay nasıl geçer düşünmüyor değilim :'(

Benim 2.defter bitmek üzere iyi geliyo insana gerçekten onunla kkonusuyomus gibi dökülüyorum Ee esas askerlik basladı :26: Ay güzelce sorunsuz bi atlatsakşu dönemi:26:

Benim 2.defter bitmek üzere iyi geliyo insana gerçekten onunla kkonusuyomus gibi dökülüyorum Ee esas askerlik basladı :26: Ay güzelce sorunsuz bi atlatsakşu dönemi:26:

Evet ya 2 hafta snra fln kargo göndermeyi düşünüyorm ama daha önce hiç böyle kargo göndermedim nasıl göndercem ki biliyo musunz acaba :26:

Evetmantıklı düsünüyorlar da işte oda dayanabilirmi bilmyiorum pskoljisi bozulur diye de korkuyorum en azından 1 hafta bile iyi gelir insana:26: Geçicek bi şekilde geçmek zorunda :26: 1 hafta gelip gitmesi var bide 1 erken temelli gelmesi var bilemiyorumya:44:

İçim şişti artık ağlamaktan :84:

Bende bugün sulugöze bagladm walla artk 71 günün birikimi midir nedir tutamıyorm kendimi hiç ayrıca sizede hak verdim bnde her gün olmasada günlük yazıyorm yazarkende aglıyorm yani neymş bu böyle ya dedm

Evet ya 2 hafta snra fln kargo göndermeyi düşünüyorm ama daha önce hiç böyle kargo göndermedim nasıl göndercem ki biliyo musunz acaba :26:

Ben göndericektim ama benmki gönderme almam zor olur belkide alamam dedi çarşının kesinolcağı bi zaman göndericem artık tam olarak benimde bilgim yok:26: Bi kaç kargo araştırdım ama hangisi iyi bilemiyorum:26:

kızlar bi sorum var siz bilirsiniz. teslim olması için 4 gün süre vermişler 4ünden 7sine kadr. diyelmki 5inde gidip teslm oldu günü o günden saylmaya başlymu yksa o sonncu 7. gün mü sayım başlıyo ??

Bende bugün sulugöze bagladm walla artk 71 günün birikimi midir nedir tutamıyorm kendimi hiç ayrıca sizede hak verdim bnde her gün olmasada günlük yazıyorm yazarkende aglıyorm yani neymş bu böyle ya dedm

Yazarken çok fena yapıyor zaten. Bir de düşün ki ben uygun bir defter bulunca o kadar sayfayı yazıcam bir daha, baygınlık falan geçiririm herhalde bitiresiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…