- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.741
hımmm anladım canımmm. hayırlı tezkereeler olsun sevdiğineeee
289 bitiyo bgn.daha yolumuz uzun:/sizin kac
hepimize bebeğimmmmmmmmm hepimizeeeee olsunnn
senin askerin bizden bir devre önce oluyor galibaa
189 bizim bebeğim ama şu şimdi 20 gün izinler varya onların 10nu kullancaz 10 kalcakta düşmedim onu şafaktan son ay onu hesaplarım artık şimdi 90 düşünce kalan bu yanii
Kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmEzgiiii devreeeem dönmüşün aramıza özlettiinnn:26: Ecee azıcık geri kaldım sanırsam ama şu dedikodu olaynı merak etim yahu çatlıcam kim ne olmus kim gitmis kim kalmıs
Bizimde 23gun izin kaldi ama zorunlu degilmis kullanmiycam diyo bayramda evde olabilmk icin.bide doguda askerlik yptigi icn bikac gun erkn terhis olcak.ama daha safaktan dusmedim izinleri sonlara dgru dusucem:))
evet bi önceki devre benim 93/2 :)
hahahahha ayyy anammmmm askım gelmıssss ay bende cok ozledım devrecimmmm göriyim şafaklarıııı hahaha
slm kızlar nasılsınız?bnm ruh halim baya kötü bugün:26:
289 bitiyo bgn.daha yolumuz uzun:/sizin kac
Ay düstük kuzum ya ama senin şafağı hala kıskanıyorumEhehe şaka bi yana nerdeydin sennn neleryapıyosuuunn neden yoksun dökül Bizim topik bombos kimse yok nilay da yok 93/2 bi sen bi ben kaldık he
Kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmEzgiiii devreeeem dönmüşün aramıza özlettiinnn:26: Ecee azıcık geri kaldım sanırsam ama şu dedikodu olaynı merak etim yahu çatlıcam kim ne olmus kim gitmis kim kalmıs
vall aynen bizim devre yok olduiyi napıyım Ankaraya git gel paso yapıyorum yaın saygın çarşıya çıkçak işte ben gitmedim bu hafta haftaya gidicem falan sen neler yapıyosun bakıyım evdeyim valla bildiğin gibi çok değişik bişey yok 17 kasımda saygın geliyo izne ona hazırlık yapıyorum kıyafetler cartlar curtlar alışveriş olaylarııı hehehe aman seninde şafak kaç olmuş kızım şuraya bak
biz de bir yüzlü günleri görebilseydik canımmmmm
Handenin bi yazısında link attım okuduysan bütün yazıları görrsün illaki
Cok dillendirmiyimde başıma gelmesin
Hoşgeldin bu arada neredeydin bugün pek görmedim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?