93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm Ezgiiii devreeeem dönmüşün aramıza özlettiinnn:26: Ecee azıcık geri kaldım sanırsam ama şu dedikodu olaynı merak etim yahu çatlıcam kim ne olmus kim gitmis kim kalmıs

189 bizim bebeğim ama şu şimdi 20 gün izinler varya onların 10nu kullancaz 10 kalcakta düşmedim onu şafaktan son ay onu hesaplarım artık şimdi 90 düşünce kalan bu yanii

Bizimde 23gun izin kaldi ama zorunlu degilmis kullanmiycam diyo bayramda evde olabilmk icin.bide doguda askerlik yptigi icn bikac gun erkn terhis olcak.ama daha safaktan dusmedim izinleri sonlara dgru dusucem:))

hahahahha ayyy anammmmm askım gelmıssss ay bende cok ozledım devrecimmmm göriyim şafaklarıııı hahaha

Bizimde 23gun izin kaldi ama zorunlu degilmis kullanmiycam diyo bayramda evde olabilmk icin.bide doguda askerlik yptigi icn bikac gun erkn terhis olcak.ama daha safaktan dusmedim izinleri sonlara dgru dusucem:))

evet evet cok cok ıyı bencede oyle yapsın evet bızde aslında 20 gunu duscektık gelmıcektıde sımdı bıraz sıkıldı boyle artık tam ortsı olcak askerlıgın tabı bızım suan 6 ay oldu ıste 6 kaldı bı :) ondan o da gelsın bı hemde yıldönümümüz oldugundan beraber gecırmek ıstedı o da bende ondan gelsin bari dedik bakalım şimdi kullanmıcaz mantığında oluyor insan ama çok bunalabiliyorlar falan eğer o tarz bi durum yaşarsanız bi 10 kullanırsınız en kötüsü inş kulanmazsınız ama erkenden gelsinn :):)

hahahahha ayyy anammmmm askım gelmıssss ay bende cok ozledım devrecimmmm göriyim şafaklarıııı hahaha

Ay düstük kuzum ya ama senin şafağı hala kıskanıyorum Ehehe şaka bi yana nerdeydin sennn neleryapıyosuuunn neden yoksun dökül Bizim topik bombos kimse yok nilay da yok 93/2 bi sen bi ben kaldık he

Ay düstük kuzum ya ama senin şafağı hala kıskanıyorum Ehehe şaka bi yana nerdeydin sennn neleryapıyosuuunn neden yoksun dökül Bizim topik bombos kimse yok nilay da yok 93/2 bi sen bi ben kaldık he

vall aynen bizim devre yok oldu iyi napıyım Ankaraya git gel paso yapıyorum yaın saygın çarşıya çıkçak işte ben gitmedim bu hafta haftaya gidicem falan sen neler yapıyosun bakıyım evdeyim valla bildiğin gibi çok değişik bişey yok 17 kasımda saygın geliyo izne ona hazırlık yapıyorum kıyafetler cartlar curtlar alışveriş olaylarııı hehehe aman seninde şafak kaç olmuş kızım şuraya bak

Handenin bi yazısında link attım okuduysan bütün yazıları görrsün illaki
Cok dillendirmiyimde başıma gelmesin
Hoşgeldin bu arada neredeydin bugün pek görmedim seni

Valla bianda 200lere düsmekte güzel daha izinleri de düsmedim benim sevdiceğim biraz gitgelli biliyosun her an fikrimiz değişebiliyor Oh okudum geliyomus yaap yap hazırla cicilerinii

biz de bir yüzlü günleri görebilseydik canımmmmm

hehehe hemde nasıl görceksiniiiiz benimde öyle oldu bebeğim anlamadım ki 6 ay yaptık şuan bakıyorum ne çabuk geçti daha dün gönderdim askere gibi öylede böylede geçiyo takma kafanı ben hiiç artık aman geçer mi geçmez mi diye düşünmüyorum geçicek geçiyo diyorum uyanıyorum diziydi evle ilgilen falan bi bakıyorum akşam olmuş bi gün atmışş :)

Handenin bi yazısında link attım okuduysan bütün yazıları görrsün illaki
Cok dillendirmiyimde başıma gelmesin
Hoşgeldin bu arada neredeydin bugün pek görmedim seni

İşlerim vardı canım biraz anca attım kendimi eve bide rahatszım biraz uyumus kalmısım okiyim bi ya çok merak ettim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…