- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.761
Valla bianda 200lere düsmekte güzel daha izinleri de düsmedim benim sevdiceğim biraz gitgelli biliyosun her an fikrimiz değişebiliyorOh okudum geliyomus yaap yap hazırla cicilerinii
hehehe hemde nasıl görceksiniiiiz benimde öyle oldu bebeğim anlamadım ki 6 ay yaptık şuan bakıyorum ne çabuk geçti daha dün gönderdim askere gibi öylede böylede geçiyo takma kafanı ben hiiç artık aman geçer mi geçmez mi diye düşünmüyorum geçicek geçiyo diyorum uyanıyorum diziydi evle ilgilen falan bi bakıyorum akşam olmuş bi gün atmışş :)
evet evet cok cok ıyı bencede oyle yapsın evet bızde aslında 20 gunu duscektık gelmıcektıde sımdı bıraz sıkıldı boyle artık tam ortsı olcak askerlıgın tabı bızım suan 6 ay oldu ıste 6 kaldı bı :) ondan o da gelsın bı hemde yıldönümümüz oldugundan beraber gecırmek ıstedı o da bende ondan gelsin bari dedik bakalım şimdi kullanmıcaz mantığında oluyor insan ama çok bunalabiliyorlar falan eğer o tarz bi durum yaşarsanız bi 10 kullanırsınız en kötüsü inş kulanmazsınız ama erkenden gelsinn :):)
haah biliyorum benimkide aynı oldugundan bak şimdi geliyo mesela bi daha ki o 10 u kullanırmı bilmiyorumda ondan aman aman ellemem şafağa şuan hiçbu arada dedikodu olayları ne ya ben baya geri kaldım asılllllllllllll
Canım hosgeldinnnn aramızaa
evet şöyle düşünün senin dediğin gibi canım koskoca üç ay geçti diyorum ama işte askerlik olunca insan böyle bir garip oluyorr... ama inşallah biz kasım ortası gibi rahat olacağız inşallahhhsabah sekiz akşam beş çalışacakmış onu bekliyoruzz şimdi inşallah daha daha iiyi olur canım yaaaa:26:
Ne guzel sizin bzden daha az kalmis..ne kadar zamandir birliktesiniz.?kullanmiycam diyo ama ilerliyen zamanlarda durum neyi gosterir bilmiyorz tabi.bide doguda oldugu icn direk tunceliden gelemiyo oyle elazig ktm ye fln giriyo ugrasıtırıcı oluyor yani
evet şöyle düşünün senin dediğin gibi canım koskoca üç ay geçti diyorum ama işte askerlik olunca insan böyle bir garip oluyorr... ama inşallah biz kasım ortası gibi rahat olacağız inşallahhhsabah sekiz akşam beş çalışacakmış onu bekliyoruzz şimdi inşallah daha daha iiyi olur canım yaaaa:26:
Meraba hosbuldukk:)kùbra ben:)
Astekler öyle oluyo ya egitimden snrası rahat korayda diyo adamlar baya rahat diye inş sizin içinde öyle olur
Ay ben de geri kalmısımda okumasydım keske pksoljimde ani bir değişim yarattı allah kimseye yaşatmasın ya tüğlerm diken diken oldu
inş bebeğimm rahatlayın iyice iyiceee ohhh :) oturunca bişeyler zaten zaman akıp gidiyooo
noldu yaaaaa bende bı ara okucam kac gun onceye gıttın nolmus yaaaa :S
Ay ben de geri kalmısımda okumasydım keske pksoljimde ani bir değişim yarattı allah kimseye yaşatmasın ya tüğlerm diken diken oldu
Hazal bende canım memnun oldum nerdensin kaç yasındasın askerin nereede çok oldu biraz ama
Aynen bnmde öyle olmştu erkeklere bi kinlenmştim ama bugün tribimide attm kısa ve öz snra oda birligindeki muhabbetleri ekleyince üstüne dedm bundan snra 5sn de olsa bni arıcaksın yoksa tribin büyügünü yiceksinOda diyo tmm ararım ama arayamazsam bil ki diger tombiklerden fırsat olmamştır diyo Gıcık işte napcksn
:)istanbulda oturuyorum.25 yasinda son 2haftam:)askerim tuncelide.ayni sorular bnden sana :)
aminnnnn canımmm inşallah bundan sonrası rahat olsun da sevdiceğim de biz de rahat olalım
Valla bizdeki merak kimsede yok ha465.sayfada link var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?