93/3 asker yolu bekleyenler

Valla bianda 200lere düsmekte güzel daha izinleri de düsmedim benim sevdiceğim biraz gitgelli biliyosun her an fikrimiz değişebiliyor Oh okudum geliyomus yaap yap hazırla cicilerinii

haah biliyorum benimkide aynı oldugundan bak şimdi geliyo mesela bi daha ki o 10 u kullanırmı bilmiyorumda ondan aman aman ellemem şafağa şuan hiç bu arada dedikodu olayları ne ya ben baya geri kaldım asılllllllllllll

evet şöyle düşünün senin dediğin gibi canım koskoca üç ay geçti diyorum ama işte askerlik olunca insan böyle bir garip oluyorr... ama inşallah biz kasım ortası gibi rahat olacağız inşallahhh sabah sekiz akşam beş çalışacakmış onu bekliyoruzz şimdi inşallah daha daha iiyi olur canım yaaaa:26:

Ne guzel sizin bzden daha az kalmis..ne kadar zamandir birliktesiniz.?kullanmiycam diyo ama ilerliyen zamanlarda durum neyi gosterir bilmiyorz tabi.bide doguda oldugu icn direk tunceliden gelemiyo oyle elazig ktm ye fln giriyo ugrasıtırıcı oluyor yani

Ay ben de geri kalmısımda okumasydım keske pksoljimde ani bir değişim yarattı allah kimseye yaşatmasın ya tüğlerm diken diken oldu

Astekler öyle oluyo ya egitimden snrası rahat korayda diyo adamlar baya rahat diye inş sizin içinde öyle olur

1.senemiz daha biziiim :) evet haklısın bakalım bakın karar verirsiniz bi süre sonra hayatım :)

inş bebeğimm rahatlayın iyice iyiceee ohhh :) oturunca bişeyler zaten zaman akıp gidiyooo

Ay ben de geri kalmısımda okumasydım keske pksoljimde ani bir değişim yarattı allah kimseye yaşatmasın ya tüğlerm diken diken oldu

Aynen bnmde öyle olmştu erkeklere bi kinlenmştim ama bugün tribimide attm kısa ve öz snra oda birligindeki muhabbetleri ekleyince üstüne dedm bundan snra 5sn de olsa bni arıcaksın yoksa tribin büyügünü yiceksin Oda diyo tmm ararım ama arayamazsam bil ki diger tombiklerden fırsat olmamştır diyo Gıcık işte napcksn

Selam kızlar ümitsizlikler sona erdiğine göreee herkesin şafaklar azalmış bakıyorum daa gözlerim kamaştı vallahiii

BEn ilk önce düşürenlerdenim iyikide düşürmüşüm çooook şükür sorun olmadan olay çözüldü hepimize hayırlı uğurlu olsunn

Nasılsınız bakalım herkesin keyifler yerinde mii

Okadar tripten sonra hala seni gıcık ediyo Alemsiniz yahu bende sinir oldum ama su an trip atamam yarınada geçer Allah kimseye yaşatmasın ama zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…