- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.781
Selam kızlar ümitsizlikler sona erdiğine göreee herkesin şafaklar azalmış bakıyorum daa gözlerim kamaştı vallahiii
BEn ilk önce düşürenlerdenim iyikide düşürmüşüm çooook şükür sorun olmadan olay çözüldü hepimize hayırlı uğurlu olsunn
Nasılsınız bakalım herkesin keyifler yerinde mii
Okadar tripten sonra hala seni gıcık ediyoAlemsiniz yahu bende sinir oldum ama su an trip atamam yarınada geçer Allah kimseye yaşatmasın ama zor gerçekten
selam devremmmmmnapıyoooooooonnnnn
Amin kimseye yaşatmasın bide okdr günü bekleyip öğrenmesi var yani neyseki öyle olmamış
Korayada dedim bugün böyle okdr günü beklemeden acıga cıkmş neyseki diye oda düşündü düşündü bn olsam kafama sıkardm bi tane dedi walla dedm cidden haklısın ama allah herşeyin sabrını veriyo oda bi çözüm degl ki işte
Selam kızlar ümitsizlikler sona erdiğine göreee herkesin şafaklar azalmış bakıyorum daa gözlerim kamaştı vallahiii
BEn ilk önce düşürenlerdenim iyikide düşürmüşüm çooook şükür sorun olmadan olay çözüldü hepimize hayırlı uğurlu olsunn
Nasılsınız bakalım herkesin keyifler yerinde mii
iyilik devrem gün saymaya devam sen napıyosun nasılsınn
Amin kimseye yaşatmasın bide okdr günü bekleyip öğrenmesi var yani neyseki öyle olmamış
Korayada dedim bugün böyle okdr günü beklemeden acıga cıkmş neyseki diye oda düşündü düşündü bn olsam kafama sıkardm bi tane dedi walla dedm cidden haklısın ama allah herşeyin sabrını veriyo oda bi çözüm degl ki işte
20 yasındayım bnde askerimde Ağrı' da aynı kaderi paylasıyoruz
ben o çocuğun hayatını elinden alırım geldiğinde öyle bişeey olamaz yani ama çok anlamadım tam ne olduğunu tek aldatılma oldugunu anladım o kadar nasıl olmus ne zaman olmus falan anlamadım :S
cocuk bildigin iki taraflı idare etmş işte yazık ya nasıl bi vicdan nasıl bi karaktermş cocuktaki
dogu olmasn die ck dua ettm.acemilik bilecikte olnca usta brligide az ck tahmin ediliyodu ztn..safak kac?
Tabi ki allah kuluna kaldıramıcağı yükü vermezmiş ama insan çok kötü oluyor ya. Yani ben allaha sükür böyle bisi yasamadım ama bi ara ayrılığımzoldu bazı probelmlerden dolayı. Tabi ben sorunun ne olduüunu bilmediğim için yıkılmıstım resmen. Amaherşeyi öğrend,m sonradan atlattık da o günleri hatta ayları unutamam ben hala gözlerim dolar aklıma geldikçe :26:
Kendimizi düşrmeme konusunda garantiye almştık ama kesinleşinde artk yelkenler foraaa dedik ve düştük
Bizler iyiy olmaya çalışıyorz wallahi ustalıgın acemiligini cekerken
Sen nasılsın
şeyma nasıl öğrenmiş peki bunu
şafak attırmacaaaaaaave izne gün sayıyorum işte geliyooo hihiih
Ayrılıgın iyisi kötüsü olmuyo ki işte her şekli insanı üzüp yıkmaya yetiyo
Telafisi olmayan ayrılıklar vermesin Allahım :26: Kısa süreli bile olsa insanı acayip etkisi altında bırakıyo.Askerlik gibi ayrılıklar bile insanı nasıl etkiliyo görülüyo hepimizden işte
Orasını pek anlayamadm sanırm 3 yıllık sevgilisi msj fln atmş bilemiyorm ama cocuk kabul etmş :26:
Bi<im mayısta gittiği için o zaman da anneler günü dolayısı ile bi kısalma mevzusu gündeeme gelmişti ve ben o zaman da havaya girmiştim ama o zaman bu kadar net dillendirilmemişti...Burdaki kızlar da bana kızmıştı hemen sevindiğim için şimdi yine haber çıkınca ilk kısaltan ben oldum ama bu sefer olduuuuu çok çok mutlu herkesler ne güüzeeell
Ahh ustalığın acemiliğiii bi acemilik kadar bunu da çekiceksiniz canımm bizim ustada 3.ayımız bitiyor yarın ama hala rahata eremedik malesef hala cep telimiz yok ve çömeez gibi eziyet çekiyoruz
Her kötülüğe rağmen iyiyiz yine de bunlara şükür
Aaa süpermiş bizimn kararsızlıklar içindede olsa gelmemeye karar verdi izin kullanmdan erkenden bitircez inşAllahh
Aynen öyle diyorum ya yakında huniyle gezcem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?