93/3 asker yolu bekleyenler

selam devremmmmm napıyoooooooonnnnn

Okadar tripten sonra hala seni gıcık ediyo Alemsiniz yahu bende sinir oldum ama su an trip atamam yarınada geçer Allah kimseye yaşatmasın ama zor gerçekten

Amin kimseye yaşatmasın bide okdr günü bekleyip öğrenmesi var yani neyseki öyle olmamış
Korayada dedim bugün böyle okdr günü beklemeden acıga cıkmş neyseki diye oda düşündü düşündü bn olsam kafama sıkardm bi tane dedi walla dedm cidden haklısın ama allah herşeyin sabrını veriyo oda bi çözüm degl ki işte

ben o çocuğun hayatını elinden alırım geldiğinde öyle bişeey olamaz yani ama çok anlamadım tam ne olduğunu tek aldatılma oldugunu anladım o kadar nasıl olmus ne zaman olmus falan anlamadım :S

Kendimizi düşrmeme konusunda garantiye almştık ama kesinleşinde artk yelkenler foraaa dedik ve düştük
Bizler iyiy olmaya çalışıyorz wallahi ustalıgın acemiligini cekerken
Sen nasılsın

Tabi ki allah kuluna kaldıramıcağı yükü vermezmiş ama insan çok kötü oluyor ya. Yani ben allaha sükür böyle bisi yasamadım ama bi ara ayrılığımzoldu bazı probelmlerden dolayı. Tabi ben sorunun ne olduüunu bilmediğim için yıkılmıstım resmen. Amaherşeyi öğrend,m sonradan atlattık da o günleri hatta ayları unutamam ben hala gözlerim dolar aklıma geldikçe :26:

ben o çocuğun hayatını elinden alırım geldiğinde öyle bişeey olamaz yani ama çok anlamadım tam ne olduğunu tek aldatılma oldugunu anladım o kadar nasıl olmus ne zaman olmus falan anlamadım :S

cocuk bildigin iki taraflı idare etmş işte yazık ya nasıl bi vicdan nasıl bi karaktermş cocuktaki

Ayrılıgın iyisi kötüsü olmuyo ki işte her şekli insanı üzüp yıkmaya yetiyo
Telafisi olmayan ayrılıklar vermesin Allahım :26: Kısa süreli bile olsa insanı acayip etkisi altında bırakıyo.Askerlik gibi ayrılıklar bile insanı nasıl etkiliyo görülüyo hepimizden işte

Kendimizi düşrmeme konusunda garantiye almştık ama kesinleşinde artk yelkenler foraaa dedik ve düştük
Bizler iyiy olmaya çalışıyorz wallahi ustalıgın acemiligini cekerken
Sen nasılsın

Bi<im mayısta gittiği için o zaman da anneler günü dolayısı ile bi kısalma mevzusu gündeeme gelmişti ve ben o zaman da havaya girmiştim ama o zaman bu kadar net dillendirilmemişti...Burdaki kızlar da bana kızmıştı hemen sevindiğim için şimdi yine haber çıkınca ilk kısaltan ben oldum ama bu sefer olduuuuu çok çok mutlu herkesler ne güüzeeell

Ahh ustalığın acemiliğiii bi acemilik kadar bunu da çekiceksiniz canımm bizim ustada 3.ayımız bitiyor yarın ama hala rahata eremedik malesef hala cep telimiz yok ve çömeez gibi eziyet çekiyoruz

Her kötülüğe rağmen iyiyiz yine de bunlara şükür

Aynen öyle diyorum ya yakında huniyle gezcem ben

hadi ya nerde yapıyo ustalıgını ki cok mu sıkı birlik :26: Bnmkide daha tel işine girmedi garanti olsn diye ama arkadslarının cogu kullanıyo bakalm bide rahat:26: edebilcek miyiz
Ya ztn rahatları iyi olsun haberlerini alalımda diger şeyler teferruat kalıyo

Aaa süpermiş bizimn kararsızlıklar içindede olsa gelmemeye karar verdi izin kullanmdan erkenden bitircez inşAllahh

bizde gittik geldik o konuda ama birazcık sıkıldı şimdi çok gelirsen şöyle böyle yaparız diye planlarda yapılınca iyice şimdi aklı burda kaldı gelmezse içine dert olcak ondan gelsin dedik madem hem en azından yıl dönümüde aradan çıkçak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…