93/3 asker yolu bekleyenler

Orası da öyle tabi. Zaten dedim ya iznini kullandığı dönemde fikirleri hala daha değişmemiş olursa ben de açık açık bahsedicem yani endişelerimden. Bakalım onları duyunca ne diyecek

Tokat canım Bölge Komutanlığında çok fazla rütbeli asker olduğu için sıkı bide çok devrecilik var hiç kimse birbirinini çekemiyo herks açığını arıyo zor geçiyo yanii..Şimdi 4 gündür gece görevine geçti de daha rahatım diyo burda bi kaç hafta bekliycek devamlı olursa tel almyı düşünüyo da acele etme diyorum bendee 10 gün uzaması söz konusu sonuçta :26:kısmet hayırlısı deyip bekliyoruzz bakalımm:26:

Sizin nerde ustanızz??

saati ne zaman geriye alıyoduk ben geri kaldım asıl konudan saat kaçta geriye alcaktık

Devrecilik her yerde var ama orda baya abartıya kacmşlar sanırım :26: Hiç anlamıyorm bu insanları herkes rahat rahat yapsın istedigini sende askersin oda asker ne var yani devrecilik yapıyosn Umarım rahat olurda kullanabilr telide ama dedigin gibi bnde bu konuda tedbirli konusuyorm acele etme diye cünkü 7 -10 gün arasında ceza alma ihtimali var onun yerine katlanırım günde 1 kez konusurm daha iyi :26:

Bende öle diyom herks aynı durumda yani nolck diyom ama senn bildiğin gibi değil burası diyo

Bende öle diyom herks aynı durumda yani nolck diyom ama senn bildiğin gibi değil burası diyo

Aman ya askeriyenin dogru düzgün bi işi var mı acaba Biz tabikide bilemeyiz ama nasıl bi psikolojiye sahipler anlayamıyorm
Biri başlatıyo snra acemilerde ustalaştkca zamanında bizede yapmşlardı diyip onlarda yeni gelene yapıyolar askeriyede her tarafında aynı şey mevcut Kac tane arkadasım harp okulundan ayrıldı devrecilik yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…