- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.801
Bende de yavaş yavaş belirtiler cıkmaya başladı ama bakalım huni seviyesine erişebilcek miyim
vallahi canım zor bir durum ama birlikte hayat geçireceğin biri olduğu için bence biraz da olsa karışabilirsin
bence evlilik konusunda şimdilik çok kafanı karıştırma canımsevgilin gelince fikirlerin tam oturur yerine bence
Erişme erişme dertsiz tasaız bitiremicez belli ama o seviyeye gelmeyelim hiç brimiz
onlar gelcek safakları sızı asırı rahatlatıcak oyle boyle degıl
evet ama ıste sızın oyle bı durumda sonucunuz evlenerek olması gerekıyor o da var...
Valla ben hep hayırlısı dedim bizim acemiliğimiz burdurdaydı amaişteherşey kısmet:26: 226 canım sen 93/2 misin?
Erişsemde sevgilim ceksin tasasını alalahYeni şapkam nasıl diye sorarım karşılamaya gittigimde
Gelemediler yahu bir türlü
93/3.safak 289bitiyo bgn..90ı hemen dustum tabi:)yolumuz uzun yinede
hadi ya nerde yapıyo ustalıgını ki cok mu sıkı birlik :26: Bnmkide daha tel işine girmedi garanti olsn diye ama arkadslarının cogu kullanıyo bakalm bide rahat:26: edebilcek miyiz
Ya ztn rahatları iyi olsun haberlerini alalımda diger şeyler teferruat kalıyo
Erkek arkadaşım 93/3 gitti usta birliği tunceli çıktı.
Ahahaha ay hiç güleceğim yoktu eceOda takar bitane merak etme tek taraflıolmuyo
Olsun bu günlere nası geldiysek öylede bitirirz:)
Tokat canım Bölge Komutanlığında çok fazla rütbeli asker olduğu için sıkı bide çok devrecilik var hiç kimse birbirinini çekemiyo herks açığını arıyo zor geçiyo yanii..Şimdi 4 gündür gece görevine geçti de daha rahatım diyo burda bi kaç hafta bekliycek devamlı olursa tel almyı düşünüyo da acele etme diyorum bendee 10 gün uzaması söz konusu sonuçta :26:kısmet hayırlısı deyip bekliyoruzz bakalımm:26:
Sizin nerde ustanızz??
saati ne zaman geriye alıyoduk ben geri kaldım asıl konudan saat kaçta geriye alcaktık
Hayırlısı olsun o zaman. Hoş geldin aramıza
Devrecilik her yerde var ama orda baya abartıya kacmşlar sanırım :26: Hiç anlamıyorm bu insanları herkes rahat rahat yapsın istedigini sende askersin oda asker ne var yani devrecilik yapıyosnUmarım rahat olurda kullanabilr telide ama dedigin gibi bnde bu konuda tedbirli konusuyorm acele etme diye cünkü 7 -10 gün arasında ceza alma ihtimali var onun yerine katlanırım günde 1 kez konusurm daha iyi :26:
Bende öle diyom herks aynı durumda yani nolck diyom ama senn bildiğin gibi değil burası diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?