- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.921
ben 90 dustum aman 9 kalsın ya benım duscekse sonlarda bı anda bellı oluyo oyle dussun hahaama sanmıyorum sonucta oran hesaplıyolar 460dan dusmuyolar onlarında orda safak seylerı var sonucta 457 gunden falan dusuyolar 1 gun bıle orda atmadan cıkamazlar sonucta ondan dedım ben onu dusununce atmadım acıkcası
Biz de şimdi yazdık bu tarihleri ama bizim hesaplayışımız bu yani, büyük ihtimalle kullanılmayan izin ( 3 gün mazeret izni ) düşülür allah korusun ama belki ceza durumu olur birkaç gün artar falan tam tarihler bunlar değil aslında yani kaba taslak şeyler
Askerlerinizz alıştımı yerlerine kızlar??
Ezelden alışkınmış benimki de haberimiz yokmuş. Benim beklentimin aksine gittiği gün daha, burası çok iyi çok rahat komutanları bir görsen şeker gibi insanlar, devrecilik de yok demeye başladı.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlaaaaaaaaaaaaaaaar
rahatsa sorun yok canım en önmlisi devrecilik olmaması telefon kullanır yakında
şafaklarınızda hooop indi işte ne güzel yemeyinde yanında yatın
ayt be bız senle bu saatte kalktıysak oh oh hahahahhh
Sabahın 9unda uyandım bende sasırdım kendimeee
arkadaslar askerlik düştü 90 günü düşelimmi artık.
Günaydın kızlarrrr
Kursta bi yandan yazıları oku bi yandan ders dinle darken yazamadm bi türlü
Okuduklarıma genel bi acıklama yapıyorm ozamn ehümehüm
Bizim ilişkimiz şöyle oldu aslında daha once başlayabilrdi ama o bna dedi yeni bi ilişkiden cıktın azcık kendini dinle zamanı geldiginde ve sen kendini hazır hissettiginde bna sna teklifi yapıcam tabi o arada biz konusuyorz ediyorz fln baktm hala teklif edicegi yok ama seviyorm ediyorm diyorz yaniöylede bi 2 ayımız gecti ztn 2 senedirde tanıyorz birbirimizi En son dedim artk bşyleri netleştrsek mi fln diye oda gıcık oldugu için teklif ediyosn bna sanırım dedi evet Kabul ediyorm dedi öyle gıcıklık yaptı etti en son sevgili olayına bagladık o günde 25 haziran oldugu için başlangıcımız o tarih oldu ama kökleri daha uzuna dayanıyo
Çağlacım bna Ecetoş demende ayrı bi güzeldi hatta derste görünce sırıttım hoca garip garip baktı yüzümeHer zamn diyebilrsin bi sakıncası yok bnm açımdan
Yeni gelen birisini gördm arada Hoşgeldi aramıza
ayy ıyıymıssssssss amaaaan olsun ya zamanın bılmemnenın onemı yok bence sevgı onemlı olan
Günaydın kızlarrrr
Bizim ilişkimiz şöyle oldu aslında daha once başlayabilrdi ama o bna dedi yeni bi ilişkiden cıktın azcık kendini dinle zamanı geldiginde ve sen kendini hazır hissettiginde bna sna teklifi yapıcam tabi o arada biz konusuyorz ediyorz fln baktm hala teklif edicegi yok ama seviyorm ediyorm diyorz yaniöylede bi 2 ayımız gecti ztn 2 senedirde tanıyorz birbirimizi En son dedim artk bşyleri netleştrsek mi fln diye oda gıcık oldugu için teklif ediyosn bna sanırım dedi evet Kabul ediyorm dedi öyle gıcıklık yaptı etti en son sevgili olayına bagladık o günde 25 haziran oldugu için başlangıcımız o tarih oldu ama kökleri daha uzuna dayanıyo
Çağlacım bna Ecetoş demende ayrı bi güzeldi hatta derste görünce sırıttım hoca garip garip baktı yüzümeHer zamn diyebilrsin bi sakıncası yok bnm açımdan
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlaaaaaaaaaaaaaaaar
Günaydın kızlarrrr
Sonunda evdeyim yorgunluktan bitmş vaziyetteyim ayyyhhh
Hoş geldin evineee
İyi yönünden bak hafta sonu bitiyor, bu senin için iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?