93/3 asker yolu bekleyenler

Biz de şimdi yazdık bu tarihleri ama bizim hesaplayışımız bu yani, büyük ihtimalle kullanılmayan izin ( 3 gün mazeret izni ) düşülür allah korusun ama belki ceza durumu olur birkaç gün artar falan tam tarihler bunlar değil aslında yani kaba taslak şeyler

aynen aynen aman bosver kaba taslakk kalsın

Ezelden alışkınmış benimki de haberimiz yokmuş. Benim beklentimin aksine gittiği gün daha, burası çok iyi çok rahat komutanları bir görsen şeker gibi insanlar, devrecilik de yok demeye başladı.

rahatsa sorun yok canım en önmlisi devrecilik olmaması telefon kullanır yakında
şafaklarınızda hooop indi işte ne güzel yemeyinde yanında yatın

rahatsa sorun yok canım en önmlisi devrecilik olmaması telefon kullanır yakında
şafaklarınızda hooop indi işte ne güzel yemeyinde yanında yatın

Hattı yanında zaten yakında halledicem telefon işini diyor bir de kaloriferci olacak kursu bitince, rahatıma diyecek yok diyor
Aslında hem seviniyorum rahatı yerinde diye ama askeriyede kalma isteğini daha da perçinleyecek bu durum ona da üzülüyorum ne yalan söyleyeyim

Günaydın kızlarrrr
Kursta bi yandan yazıları oku bi yandan ders dinle darken yazamadm bi türlü
Okuduklarıma genel bi acıklama yapıyorm ozamn ehümehüm
Bizim ilişkimiz şöyle oldu aslında daha once başlayabilrdi ama o bna dedi yeni bi ilişkiden cıktın azcık kendini dinle zamanı geldiginde ve sen kendini hazır hissettiginde bna sna teklifi yapıcam tabi o arada biz konusuyorz ediyorz fln baktm hala teklif edicegi yok ama seviyorm ediyorm diyorz yani öylede bi 2 ayımız gecti ztn 2 senedirde tanıyorz birbirimizi En son dedim artk bşyleri netleştrsek mi fln diye oda gıcık oldugu için teklif ediyosn bna sanırım dedi evet Kabul ediyorm dedi öyle gıcıklık yaptı etti en son sevgili olayına bagladık o günde 25 haziran oldugu için başlangıcımız o tarih oldu ama kökleri daha uzuna dayanıyo
Çağlacım bna Ecetoş demende ayrı bi güzeldi hatta derste görünce sırıttım hoca garip garip baktı yüzüme Her zamn diyebilrsin bi sakıncası yok bnm açımdan

Yeni gelen birisini gördm arada Hoşgeldi aramıza

ayy ıyıymıssssssss amaaaan olsun ya zamanın bılmemnenın onemı yok bence sevgı onemlı olan

ayy ıyıymıssssssss amaaaan olsun ya zamanın bılmemnenın onemı yok bence sevgı onemlı olan

Aynen zamanın bi önemi yok bnce önemli olan sevgi ki bnce iki taraf içinde imtahan gbi bşy oluyo askerlikte kısa sure bile olsa beklenebiliyomş gibi

Dün fena çene çaldık biz ancak bitirmen çok normal
Önemli olan denildiği üzere takvimden düşen yaprak parçaları değil, yaşananlar paylaşılanlar
Dün esti bir anda yaa ne oldu anlayamadım, derim derim bundan sonra hep derim

Hosbuldummm:)))

Sonunda evdeyim yorgunluktan bitmş vaziyetteyim ayyyhhh

Hoş geldin evineee
İyi yönünden bak hafta sonu bitiyor, bu senin için iyi

Ya bi yandan haftasonu böyle hızlı geciyo diye seviniyorm bi yandanda cok yoruluyorm yaaa :26:
Sabh 8 de cıkıyorm evden 3.30 da anca geliyorm ölüm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…