- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.941
Ya bi yandan haftasonu böyle hızlı geciyo diye seviniyorm bi yandanda cok yoruluyorm yaaa :26:
Sabh 8 de cıkıyorm evden 3.30 da anca geliyorm ölüm gibi
En iyi ben bilirim onu, pazartesileri mesela benim de evden 7,5 ta çıkarım akşam en iyi ihtimal 4,5 gibi ancak girerim
Meb şu okula kursa falan gitmek için gösterdiğimiz çabayı görse direk mezun eder elimize sertifika verir be bizim
Yok ya vermez dahada sürünelim diye saatleri daha erkene cekerler acımasız bunlar ya unv deyken sabh senin gibi 7.3 da cıkıp akşam 6 da evde oldugumu bilirim haftanın 4 günüNe günlerdi be
Doğru onu da yaparlar valla
Sıkıntı yaa bu okul düzeni hele ki benim gibi okul ile ev arası uzaksa, saat 9 daki ders için 6,5 da kalkılır mı yahu
En azından okuldan bari kurtulmuşsun da sen kursla arayı kapatıyorsun gerçi
Ömrüm kurslarda gecti bnm ya
Unv varkende haftasonları kursa giderdim ömrüm okumakla gecti yediler ömrümü yediler yaaaa
Hep bunlar kariyer aşkım yüzünden oluyo nese sonucu iyi olsunda razıyım
Bu sene benim de öyle olacak sanırım, ne sınavı bulduysam alayına giricem bu yıl
Kurs demişken ne sorucam bak sana yaa, gerçi seninkiyle biraz alakasız kalabilir ama bilgisayar işletmenliği sertifikası lazım bana. Araştırdım da bugün bir hayli bazı yerler buldum da fiyat açısından piyasası nedir bunun bir bilgin var mı ? Çünkü arasında dağlar kadar fark olan yerler buldum hangisine güvenmek mantıklı bilemedim
Halk eğitim kurslarından bile alabilrsin bna kalırsa tabi amacın öğrenmk deglde sertifika almksa :26:
Cok uçuk fiyatlara gerek yok bnce git bi görş kurslarla ztn kafanda bi düşünce oluşmaya başlar diye düşünüyorm
Baktım da gösterdikleri şeyler power point excel falan yani, bilmediğim pek bir şey yok gibi o açıdan sertifika amacı daha üst planda şuanda
Ben bir de onu araştırayım canım, teşekkür ettim
Ozamn ucuz olsun bi ton para vermeye ne gerek var dedgm gibi halk egitimi bi araştır hem ucuzdur bi cok yere göre diye düşünüyorm
Rica ederm
saygınla gene baya sacmaladık bugundeve bugununde sonuna geldık ıcerıye gırcek bırazdan hohohooh bu arada sızın saatler kac benım 16.25 dogru dımııı
Ah ah bu çarşı izinleri ne cabuk geciyo ya
Saatin dogru canım merak etme
kızlar bana sıyah duz bı elbıse bulabılcegım bıyer onerın ama uzun kol falan boyleee sıteden falan bı tan bulabılırmısınız aldıgım elbıseyı cok sevemedım suan yaaa
merhaba kızlarrr
bugunde bitti bir hafta sonu cok cabuk gecti
okulda haftaya kadar bitti cokk guzel gecti yine
sizler ne yaptınız nasılsınız askerleriniz nası
benimki derste 2 defa aradı icim gitti ama acamadım
sonra konustum ama sukurler olsun iyiymiş
allahım hayırlısı olsun herseyin
aynen ya bnmde haftasonu cabuk gecti keşke hep böyle gecse günler
Cok yoruldm ama ya canım cıktı resmen
Askermde iyiymş haftasonu ve daha acemiler diye rahatlarmş tabi spor fln yaptırıyolarmş sabhları ama haftaiçine göre daha boş bırakıyolarmş
oyle canım zaman bazen su bazende dakkalar bile gecmiyo
herseyin hayırlısı olsun allahım baska dertler vermesin
askerinde rahatmıs iyi vallahi
oyle canım zaman bazen su bazende dakkalar bile gecmiyo
herseyin hayırlısı olsun allahım baska dertler vermesin
askerinde rahatmıs iyi vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?