93/3 asker yolu bekleyenler

Sabahtan stok yap bence sen
Ya da bizim arkadaşlar gibi gıcıklık olsun diye tam 21.59da yap alışverişini

İnsanlar knsmak icn ck konusuyor be cnm bn kmseye laf ettirmiyorum valla 5sene oluyo kmsenn sacma yorum yapma hakki yk..bu iliskiyi sn yasiyosun iyide olsa sana kotude olsa sana.kmseyi ilgilendrmiyo yani.cekemedignden knusan oluyo ck bilmisliginden konusani oluyo,knsmak icn knusani illa bi so sylemek icn knusani.neler var yani.sn yapman gerekeni fzlasiyla yapiosn.askerlik bttkten snra cicim ayi yaparsiniz bol bol:)

Çok haklısın valla hani bir laf var ya ağzı olan konuşuyor diye aynen öyle valla bilakis asker beklerken çıkıyor bir de bu tür
Yapıcaz canım ya yapmaz mıyız, kendisine de öyle diyorum zaten geldiğinde 15. ayımız kutlu olsun deme bana sakın Ağustosta diyorum 3. ayımızı kutlucaz daha

uykum yok ama erken kalkcam cok boktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan pof saygın 8de cıkıyo zırzır arıyo zaten uyanmamam mumkun degıl hahaha uyuyım ben artık kızlar cok tatlısınız ve cok ozlemısım bı daha arayı acmak asla asla yokk cok sevıyorum sızııı optummm xoxo

Heheh:)askerde gecen 12ayı bi kenara birakip kaldiginiz yerden devam:))askerlik bzn gereksiz geliyo.hemde engel herseye.

Bende de bir uyku var ki aslında sorma ama günlüğü yazamadım bir türlü ondan yatamıyorum, bitirsem ben de atıcam kendimi artık yatağa
Giderin bir hasret bakalım yarın netten
Açma tabi yaa yokluğun hissediliyor yani senin, hadi bakalım iyi geceler, biz de çok öptüüüük

Heheh:)askerde gecen 12ayı bi kenara birakip kaldiginiz yerden devam:))askerlik bzn gereksiz geliyo.hemde engel herseye.

Aynen öyle valla, canı sağ olsun da yarım kaldık be bir bakıma
Vatan borcu tamam da bu kadar uzun oluşu gereksiz bence, tamam düşürdüler falan ama hala bile çok 9 ay falan olmalıydı bence uzun dönem

Aynen öyle valla, canı sağ olsun da yarım kaldık be bir bakıma
Vatan borcu tamam da bu kadar uzun oluşu gereksiz bence, tamam düşürdüler falan ama hala bile çok 9 ay falan olmalıydı bence uzun dönem

İnsanin hayatindan zaman caliniyo resmen!geldiklernde artk o zamanin acısı çıkarılır insallah:)

95 miiiii 90 mıı cunku tam 460 tan dusmuyolar kı zaten 457 falandn dusuyolar

Valla canım yapılan açıklamalarda artık şafak 460 değil tam olarak 365 olacak diye söylemler vardı biz de o sebeple 95 düştük ki senin dediğin sevk tarihi muhabbeti, o herkeste olduğu için 95 bir sorun yaratmaz bence

ben 90 dustum aman 9 kalsın ya benım duscekse sonlarda bı anda bellı oluyo oyle dussun haha ama sanmıyorum sonucta oran hesaplıyolar 460dan dusmuyolar onlarında orda safak seylerı var sonucta 457 gunden falan dusuyolar 1 gun bıle orda atmadan cıkamazlar sonucta ondan dedım ben onu dusununce atmadım acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…