- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.881
Yok bir de Ecetoşumuz var onların saat 12 yi geçtiğine göre dün itibariyle 4. ayları doldu sanırım
rekor onlarda yani, bende sanıyordum ben
aman cok sacma ya bence ılıskınde boyle bı fedakarlıkla baslarsan temellerı en saglam ılıskı olucaktır zaten :) cok ıyı olmus boyle olması
aa hadı ya onun nıck ne ben kızları cok sey yapamadım burası baya kalabalıklasmıs bak karısıyo hahaha
ooo 3. sıraya dustum be vaay hahaha
Valla değerimi anlaması için daha iyi bir fırsat ve fedakarlık olamazdı herhalde. Bir kızın yapabileceği şeylerin uç noktalarından biri bu ama görücez bakalım kıymet bilecektir diye düşünüyorum
Ohh maşallah, allah daha da uzun seneleri nasip etsin size inşallah
Teşekkür ederim yaa ilk defa bu kadar olumlu bir yaklaşım aldım biliyor musun, genelde denilen şey sevmeyi güvenmeyi ya da dediğin gibi zamandan çok yaşanılanların önemli oluşundan ziyade herkeste bir süre takıntısı var, iyi cesaret valla sendeki değecek mi bakalım falan gibi yıkıcı yorumlar yapıyorlar.
Ben seviyorum, güveniyorum ve bekliyorum. Boşa çıkarsa da çıkarmasa da canı sağ olsun, ben sonuçta üstüme düşeni fazlasıyla yapıyorum, tekrar teşekkür ederim gerçekten
Korec Ecetoş, aslında Ece ama niyeyse şuan bu saatte ona Ecetoş diyesim geldi, yarın bunları görünce çok gülecek bana
Hakikaten baya bir ilerleme kat ettin bir anda
bendede o var yanı eger kı bır gun bısey olursa allah korusun vıcdanen rahat olurum yanı bısey yapmadım bı yanlıs benden beklenmedık bı hareket bekledım duzgunce gıttım geldım yanına sureklı hıcbırseyını eksık etmedım aılesınden daha cok yanında oldum sız bıle az cok bılıyorsunuz bunları hatta :) ondan vıcdanın rahat olur yanı o cok guzel bısey gercekten ınsanın vıcdanının rahat olması bız yapalımda gerısı zaten gelır ondan ıyılık yap denıze at mantıgında bız suan ılıskımız ıcın buyuk bır fedakarlık ıyılık yapıyoruz umarım donduklerınde en guzel sekılde karsılıgını goruruz kı hepımız gorecegımıze ınandıgımızdan bekleyısteyız hakkımızda hayırlısı ve en guzelı olsun zaten
Ne demek rica ederim
Bnm dusuncem bu:)Bizim 5yil olucak iste aileler tanisiyo.evlilik tarihi knusuluyor ceyiz hazirligindayim bana bile hala ya askerden geldignde degisirse ayrilirsaniz diyolar.insnlar surekli bi genelleme pesnde.yillarca cikip illa mutlu son olucak diye birseyde yok.hersey kismet.herseyin hayirlisi.snn yaptiginida hrkes yapmaz beklemez yani..Allah hayirlisini nasip etsn siZe.onemli olan yapilanlarn kiymetini degerini bilmek.
Aynen öyle canım ben elimden geleni yapayım da o istiyorsa kıymet bilmesin benim vicdanım rahat olsun o bana yeter. Kalkıp ne yapsaydım yani biz 3 aydır birlikteydik o askere gittiği sıra ki ilk tanıştığımız gün söylemişti bana ağustosta askere gideceğini. Ne deseydim sen askere gidiyorsun hadi ayrılalım mı deseydim ? Güzel gidiyorken bir şeyler mutluyken ben niye beklemekten gocunayım ki ?
Dediğin gibi bende kıymet bileceklerine yürekten inanıyorum zaten de bir zahmet beklesinler yani daha canım cicim ayı yaşamamız gereken yerde omuzlarımıza sorumluluk aldık biz, sıkıyosa bilmesinler demek istiyorum yani
aa tamam bızım kız ben yenılerden bırılerı sandımda ondannn tamam bılıyorum onuuu aaa ılıskısının o kdaar oldugunu bılmıyodum vay be ıyıde sızın askerler zaten kac ay oldular gıdelı sımdı 4 ay nasıl oluyo 1 1.5ayylıkken o zaman cıkıyolar falndır herhalde e ıyıymıs super aman daha ıyı valla :)
hehe yok yok olmaz bısey o cok yenı dıyenlere ınat seneler boyu surcek uleyyyn
1,5 aylık falanmış herhalde onların başlayalı Koray gittiğinde. Bizim de 3. ay dolmak üzereydi işte. Erken gönderdik be biz bizim çocukları
bızde oyle 5 5.5 aylıktık gıttıgındee ayyyy
İnada bindirecekler işi dediğin gibi o olacak sonunda
Adamla daha şimdiden 3 ay dönümünü ayrı geçirdik yahuu, hüzünlendim bak yine
valla kımse yanlıs anlaamsın ama o cekememezlık gıbı gelıyo uzun ılıskıler mı ılla asker yolu bekleme modunda olur yanı cok sacma aman tırt bız ızmırlıyız ızmırın kızı herseyı yapaaar hahahaha ne demişleeer İZMİRİ GÖRMEDEN İZMİRLİ BİR KIZI SEVMEDEN İZMİRDE RAKI İÇMEDEN ÖLMEYİNN !!!
Hhahaha aman olsun ya bosver sızde donunce seneleri kutlucanız kızıııımmmmm
Yürü bee Ezgiiii, valla saati de geldi aslında açtırtcan bana bir büyük
hahah bende dusunmedım degıl valla ayyyy hahahaha yarına artıkkkk 10dan sonra ıckı satılmıyo cok sınır oluyorum !!!
Sizin orada uyuluyor mu yahu ona, bizim bu tarafta pek işlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?