- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #4.981
eşimle konuştum.
haftasonu bişey yapılmıyormuş.
sabah kalkıp kahvaltı etmişler sonra öğlene kadar yatmış uyumuş. oh ne güzel askerlik dedim ben de!
evet cnm oyle tabı sımdı oyle 30 degıl artık bızım kalan gun soyle sımdı 10 gun gelcek ya kalan 4 gun kalıyo mesela mazeret ıznıyle beraber 7 gun kalıyo tek mesela ondan ızınlerınıze ellemeyın bence yanı dusme safaktan kalsın kaba taslak boyle sonlara yakın bı duscen of offfff hahah
Al benden de o kadaaaar
Ya bir de ne dicem Ezgi sen daha tecrübelisin bu konuda, dağıtım iznindeyken sevgilimin izin kağıdına baktım da ben direk 10 gün izin yazmışlar, yol vs diye bir ayrım yoktu o takıldı kafama, şimdi ne kadar izin kullanmış olduk ki biz, benim bildiğim 7 gün veriliyor dağıtım izni
Of:18::26: anladın dimi ne kadar sıkıldığımı
Bayram olduğu için öyle yapmıslar sanırım benmki öyle demisti :26: Direk atladım ama
Yani ne olmuş oldu bu durumda, kaç gün izninden kullandık biz yani :26:
O konuda bi fikrim yok ama şöyle; Bizim 7 gündü dağıtım izni 2 gün yol izni vardı 5 gün. Ve suanda 25 gün iznimiz kalmıs. İizinleride sanırım askerliğin düsmesiyle düsürdüler 19 gün kalmıs oluyo:26:
Fena kafam karıştı benimde yaa, gerçi her şey bitti de sanki ağustos ayı gelmiş de izin düşme telaşında gibiyim ama kafamı takacak başka bir şey bulamadım herhalde bu ara
Bosver bencede slman bana saatlerce anlattı bu konuları benhala sorarım anlayamıyorum ne yapiyim
Yok bana biri bir kere anlatsa daha da unutmam ben ama anlatacak biri yok ki şu sıra hep internetten okuduğumlayım yani
Valla çok karısık geliyo bana
Baştan bana da öyle geliyordu hatta şu sevk tarihi muhabbetini falan bile bir türlü anlayamıyordum ama bir girdik işin içine tamam, askere gitmeyen çoğu erkekten daha iyi bildiğim ve açıklayabileceğim şeyler vardır yani
Ozaman bundan sonra merak ettiğimiz şeyleri direk sana soruyoruuz
O kadar da değil canım, unutmayalım ki kasımcılar hala gelmediğine göre topiğin hala çömezlerinden biriyim ben de
Ama dedim ya ne kadar izin kullandık onu ben bile anlayamadım
Kızlarrrrrrrrrrrrrr
Çeyizlerin hepsini hallettin sanırım hiç görünmüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?