- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.001
:):) ayy beni güldürdün akşam akşam allah ta seni güldürsün emi :):) Çeyiz hazırlığı yavaş yavaş ilerlemekte ama yiğen hazırlığı hızlandı:):)
Ya bir de ne dicem Ezgi sen daha tecrübelisin bu konuda, dağıtım iznindeyken sevgilimin izin kağıdına baktım da ben direk 10 gün izin yazmışlar, yol vs diye bir ayrım yoktu o takıldı kafama, şimdi ne kadar izin kullanmış olduk ki biz, benim bildiğim 7 gün veriliyor dağıtım izni
Aaaa öyle mi şimdiden allah analı babalı büyütsün darısıda senin başına olsn inş
kızlaaaaaerrrrrrr napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlaaaaaerrrrrrr napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bosver onuda anlarız yakındaDaha neler görücez bakalım
:):) ayy beni güldürdün akşam akşam allah ta seni güldürsün emi :):) Çeyiz hazırlığı yavaş yavaş ilerlemekte ama yiğen hazırlığı hızlandı:):)
takılıyorıuz yavru kuş sen napıyonnn:=)
Ayyyyyhh kimsenin sesi cıkmıyo ya ezgi dürt şunları
Yeğen iyidir, candır baldır yaa
Benim de dünyalar şebeleği bir yeğenim var, beşinci ayımızı yarından sonra doldurucaz inşallah
valla asıl ben onu sorcaktım yasız nasıl 10 oldu o anlamadım bızım 7 gundu dagıtım ıznı :S kı senınkı manısadan ankaraya 2 gun yol verıyolar falan ne blıyım sorarım ama anlamadım bende sızınkını ...
ıyıyım bende evdeyım oturuyorum bısey yapmıyorum cok fena canım tatlı ıstıyo cıkıp almam lazımda cıkmaya usenıyorum
Bende öle tahmin ediyorum büyük bi sevinçle ve dört gözle tüm aile bekliyoruz. 1 ayımız kaldı doğuma Allah'ın izniyle. İlk yiğenim
Şimdi ne desem bilemedim hiç bir kuvvet beni bu saatte dışarı çıkaramaz . Yemekle pek alakam yokturda :=)
Valla çıkış tarihi 11 ekim teslim tarihi 21 ekim bildiğin 10 gün izne geldi adam
Ve de dediğim gibi ayırmamışlar da 7 gün normal izin, 3 gün de yol izni falan diye yazmıyordu da, arkadaşlardan biri izin kağıdının fotoğrafını çekmişti de atmıştı face e ordan görmüştüm bende, onda ayrı ayrı yazıyordu yani
Allah analı babalı, anneanneli dedeli, teyzeli enişteli büyütsün canım
Sağ salim doğsun da gelsin inşallah
Çok sağol canım benim hepimizin başına ama önce bi teyze olayımda anne olmaya daha çok var :)
Sıkılıyoruuuuuuummmmmmmmmmm!
yemek degılde tatlı olunca ıs annem dısardada o gelene kadar ohoo heryer kapanmıs olcak kesın o gezıyo ben evdeyım bızımde ev yapımız garıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?