93/3 asker yolu bekleyenler

:):) ayy beni güldürdün akşam akşam allah ta seni güldürsün emi :):) Çeyiz hazırlığı yavaş yavaş ilerlemekte ama yiğen hazırlığı hızlandı :):)

Aaaa öyle mi şimdiden allah analı babalı büyütsün darısıda senin başına olsn inş

valla asıl ben onu sorcaktım ya sız nasıl 10 oldu o anlamadım bızım 7 gundu dagıtım ıznı :S kı senınkı manısadan ankaraya 2 gun yol verıyolar falan ne blıyım sorarım ama anlamadım bende sızınkını ...

:):) ayy beni güldürdün akşam akşam allah ta seni güldürsün emi :):) Çeyiz hazırlığı yavaş yavaş ilerlemekte ama yiğen hazırlığı hızlandı :):)

Yeğen iyidir, candır baldır yaa
Benim de dünyalar şebeleği bir yeğenim var, beşinci ayımızı yarından sonra doldurucaz inşallah

Valla çıkış tarihi 11 ekim teslim tarihi 21 ekim bildiğin 10 gün izne geldi adam
Ve de dediğim gibi ayırmamışlar da 7 gün normal izin, 3 gün de yol izni falan diye yazmıyordu da, arkadaşlardan biri izin kağıdının fotoğrafını çekmişti de atmıştı face e ordan görmüştüm bende, onda ayrı ayrı yazıyordu yani

Şimdi ne desem bilemedim hiç bir kuvvet beni bu saatte dışarı çıkaramaz . Yemekle pek alakam yokturda :=)

yemek degılde tatlı olunca ıs annem dısardada o gelene kadar ohoo heryer kapanmıs olcak kesın o gezıyo ben evdeyım bızımde ev yapımız garıp

alla alla valla saygınınkını hatırlamyorumda gıdınce falan daha detaylı sorarım telefondada sorarım ama onu sordursun ordakı yazıcılara bazen yazıcılar ayarladıgından yanlıslık yapabılıyolaar cunku :26::26:

Çok sağol canım benim hepimizin başına ama önce bi teyze olayımda anne olmaya daha çok var :)

Bna sendende cok var ohoooo
gerci korayla önceden 4 5 sene snra evleniriz fln diyoduk ama bzmki gecen lafını etti bnde dedm daha cok var 4 5 sene diye oda diyo senin niyetin yok evlenmeye hrhlde Bende ne alakası var önceden hep öyle konusuyodk dedm Bna kalsa hemen evlensek ama sen istemiyomşsn dedi Bende istiyorm ama istemiyomş gibi görünüyorm dedm az deglsin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…