93/3 asker yolu bekleyenler

Bir söyleyeyim ama hiç sanmıyorum ya soracağını adam hiç ilgilenmiyor şafağıyla falan, hesap sende emin ellerde ben biliyorum sen askeriyeden bile daha iyi tutuyorsun benim günlerimi diyor

:):) Önünüzdeki engel şu askerlikte kalksık bence sizde hemen evlenirsiniz kızım bak benden size büyük tavsiyesi çok fazla uzatmayın sevgiliği bi an önce evlenin barklanın :):)
Bazen yaş konusu geçtimi benimki evlenmek için geç der bende evleneydin daha önce derim. Oda sende gizlenmiyeydin önce çıkaydın karşıma der :):):)

Bir söyleyeyim ama hiç sanmıyorum ya soracağını adam hiç ilgilenmiyor şafağıyla falan, hesap sende emin ellerde ben biliyorum sen askeriyeden bile daha iyi tutuyorsun benim günlerimi diyor

hahaha aynen saygında bana soruyo safak kac dıye bılmıyo hıc umru degıl
bu arada ızmırlı olarak sorym kamuflajı dusuk mu bızımkının hala pnt dusuk bel komutanları ızmırlı oldugun bellı oluyo dıyolarda hemen sızınde aynımı toplayamadık o kıcını bı onun hep dusuyo orda bıle duzelmedıyse hayatı boyunca duzelmez

Benimki sivildeyken de nefret ederdi o düşük bel olayından, kendi giymez bana da çok laf ederdiii hatta giyince
O yüzden bizim bel normal hizada

Bende cok uzatmak istemiyorum bagtıl inancım var bu konuda cok uzayınca ilişki yıpranıyo diye :44:
Ama şartlar nasıl gerektirrse ozamn evlencez bakalm
Askerden bi gelsinde onun planı snra yapılır diye düşünüyorm onada öyle diyorm ztn askerden gelsin öyle konusurz bunları diye hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…