- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.021
Anladım anlamaz mıyııım, bu çocuk beni sabah değil akşam arasın yaa, gündüz geçiyor da bir şekilde akşamları geçmek bilmiyor hiç
hahahaha ayttt dımı yahu pazar bı de yanı saat 10 daha beeee anaaaaaaaaaaaaaaaaaa
alla alla valla saygınınkını hatırlamyorumda gıdınce falan daha detaylı sorarım telefondada sorarım ama onu sordursun ordakı yazıcılara bazen yazıcılar ayarladıgından yanlıslık yapabılıyolaar cunku :26::26:
Aminnn canımmm inşallahh
Darısı tüm isteyenlerin başına
Bna sendende cok var ohoooo
gerci korayla önceden 4 5 sene snra evleniriz fln diyoduk ama bzmki gecen lafını etti bnde dedm daha cok var 4 5 sene diye oda diyo senin niyetin yok evlenmeye hrhldeBende ne alakası var önceden hep öyle konusuyodk dedm Bna kalsa hemen evlensek ama sen istemiyomşsn dedi Bende istiyorm ama istemiyomş gibi görünüyorm dedm az deglsin diyo
Şekerli bişey mi istiyor yoksa özellikle tatlı mı şekerim :):)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:
2 gün daha tatil ztn nerde bu milletttttTavuk gibi erkenden mi yatıyolar anlamadm ki peh
2 gün daha tatil ztn nerde bu milletttttTavuk gibi erkenden mi yatıyolar anlamadm ki peh
hahahaha dımı ya of vallaaksam olunca kafayı yıyoz
Bir söyleyeyim ama hiç sanmıyorum ya soracağını adam hiç ilgilenmiyor şafağıyla falan, hesap sende emin ellerde ben biliyorum sen askeriyeden bile daha iyi tutuyorsun benim günlerimi diyor
çikolatalı şeyler yemek hatta şuan kendimi çikolataya boğmak
hahaha aynen saygında bana soruyo safak kac dıyebılmıyo hıc umru degıl
bu arada ızmırlı olarak sorym kamuflajı dusuk mu bızımkının hala pnt dusuk bel komutanları ızmırlı oldugun bellı oluyo dıyolarda hemen sızınde aynımı toplayamadık o kıcını bı onun hep dusuyo orda bıle duzelmedıyse hayatı boyunca duzelmez
Akşamın ayrı bir olayı var artık niyeyse herkeste bir huni potansiyeli seziyorumm
Balkona çıkıp bağırcam birazdan az kaldıNe oldu kız avazın çıktığı kadar bağırıyon
Bu isyankar durum sıkıntıdan mı yoksa geldiler mi yine sana Hazalcım
Ayy çikolata dedinde işler değişti. Şimdi bi kutu çikolata olsa hiç fena olmaz yani.
Ezgi yaa gece gece bu yapılırmı şimdi ayıp ama :)
:):) Önünüzdeki engel şu askerlikte kalksık bence sizde hemen evlenirsiniz kızım bak benden size büyük tavsiyesi çok fazla uzatmayın sevgiliği bi an önce evlenin barklanın :):)
Bazen yaş konusu geçtimi benimki evlenmek için geç der bende evleneydin daha önce derim. Oda sende gizlenmiyeydin önce çıkaydın karşıma der :):):)
Balkona çıkıp bağırcam birazdan az kaldı
Canım sıkılıyo ya :26::26: İçim daraldı valla:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?