- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.041
Benimki sivildeyken de nefret ederdi o düşük bel olayından, kendi giymez bana da çok laf ederdiii hatta giyince
O yüzden bizim bel normal hizada
Bende cok uzatmak istemiyorum bagtıl inancım var bu konuda cok uzayınca ilişki yıpranıyo diye :44:
Ama şartlar nasıl gerektirrse ozamn evlencez bakalm
Askerden bi gelsinde onun planı snra yapılır diye düşünüyorm onada öyle diyorm ztn askerden gelsin öyle konusurz bunları diye hayırlısı olsun hakkımızda
hadı ya ay bızım yok o durmuyo ogrenemedı bı toplamayı askerde bıle ogrenmezse hıc ogrenmez zaten buyk ıhtımal yandım ben offff :26::26:
Balkona çıkıp bağırcam birazdan az kaldı
Canım sıkılıyo ya :26::26: İçim daraldı valla:26:
hahah yaa of soyle olcaktı ayyyy bayılzammmm :26::26:
Al bndende okdr ya saatte 11 e geliyo hadi kızlar hunileri takalım
Bence bağtıl inanç değil gerçek bi ilişki ne kadar uzarsa o kadar yıpranır.Ben de bu yüzden diyorum canım. Tabiki hayırlısıyla önce askerlikleri bitsin de sonra planlar sıralanır :
hadı ya ay bızım yok o durmuyo ogrenemedı bı toplamayı askerde bıle ogrenmezse hıc ogrenmez zaten buyk ıhtımal yandım ben offff :26::26:
Aynen ztn şuan gözümde hiç bşy yok askerligi bi bitsin şuan başka bşy istemiyorm gerisi daha kolay olurmş gibime geliyo
Ben diyorum sana bak 2 3 ay sonra temeli takcam ben onu gidişat iyi değil benim
Yolda geliyor bile. Zaman geçtikçe yaklaşıyorsunuz :):):
İzin molası al sen snra 3 4 ay daha idare eder seniSnrada sevdicegin gelir takmadan halleder bitirrsinz
Bişey olmaz yaa, verdiğimiz gibi geri alıyoruz işte çocukları daha ne olsun
Al bendende o kadar yaaa avazım çıktığı kadar "YETER GEL ARTIK " diye bağırasım var
Dün yamştn hrhlde Çağla demşsin askerligi saymıyorm gelince başladıgımz yerden devam edip cicim aylarını yaşicaz diye
O lafını cok begendim bugün ona benzer bşyi koraya söyledim bna ne dedi tabiki gıcık olunca ozamn askerde sevgili olmuyo muyuz rahat mıyım baska tombiklere bakabilr miyim diyo fırsatcı
Yokya ben izni çıkardım gözden istemiyorum ben tekrar geri gönderemem oacıyı yasamak istemiyorum bidha:26: Erkenden gelsin temelli gelsin tekrar ilk günlere dönüp zır zır ağlamak istemiyorum
Koray'a de ki Ecetoş'um sen kk akşam zıvanadan çıkıyor, huni partisi kıvamında geziyoruz, valla o olmayan tombiklerin saçını başını yolarız hee bu kafayla
Umarım dayanabilrsin ama böylede :26:
Dayanamazsanda hep birlikte huni takıp gezeriz ya amaaaannnnn nolck sanki geldiklerinde normale döndürsünler hıh
Onuda dedim demez miyimOzamanda diyo tam istedigim olur işte seni buraya anca böyle getirebilrm demkki diyo
Ezgi kız çok fenasın gece gece benide krize soktun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?