93/3 asker yolu bekleyenler

Benimki sivildeyken de nefret ederdi o düşük bel olayından, kendi giymez bana da çok laf ederdiii hatta giyince
O yüzden bizim bel normal hizada

hadı ya ay bızım yok o durmuyo ogrenemedı bı toplamayı askerde bıle ogrenmezse hıc ogrenmez zaten buyk ıhtımal yandım ben offff :26::26:

Bence bağtıl inanç değil gerçek bi ilişki ne kadar uzarsa o kadar yıpranır.Ben de bu yüzden diyorum canım. Tabiki hayırlısıyla önce askerlikleri bitsin de sonra planlar sıralanır :

Bence bağtıl inanç değil gerçek bi ilişki ne kadar uzarsa o kadar yıpranır.Ben de bu yüzden diyorum canım. Tabiki hayırlısıyla önce askerlikleri bitsin de sonra planlar sıralanır :

Aynen ztn şuan gözümde hiç bşy yok askerligi bi bitsin şuan başka bşy istemiyorm gerisi daha kolay olurmş gibime geliyo

İzin molası al sen snra 3 4 ay daha idare eder seni Snrada sevdicegin gelir takmadan halleder bitirrsinz

Yokya ben izni çıkardım gözden istemiyorum ben tekrar geri gönderemem oacıyı yasamak istemiyorum bidha:26: Erkenden gelsin temelli gelsin tekrar ilk günlere dönüp zır zır ağlamak istemiyorum

Bişey olmaz yaa, verdiğimiz gibi geri alıyoruz işte çocukları daha ne olsun

Dün yamştn hrhlde Çağla demşsin askerligi saymıyorm gelince başladıgımz yerden devam edip cicim aylarını yaşicaz diye
O lafını cok begendim bugün ona benzer bşyi koraya söyledim bna ne dedi tabiki gıcık olunca ozamn askerde sevgili olmuyo muyuz rahat mıyım baska tombiklere bakabilr miyim diyo fırsatcı

Koray'a de ki Ecetoş'um sen kk akşam zıvanadan çıkıyor, huni partisi kıvamında geziyoruz, valla o olmayan tombiklerin saçını başını yolarız hee bu kafayla

Yokya ben izni çıkardım gözden istemiyorum ben tekrar geri gönderemem oacıyı yasamak istemiyorum bidha:26: Erkenden gelsin temelli gelsin tekrar ilk günlere dönüp zır zır ağlamak istemiyorum

Umarım dayanabilrsin ama böylede :26:
Dayanamazsanda hep birlikte huni takıp gezeriz ya amaaaannnnn nolck sanki geldiklerinde normale döndürsünler hıh

Koray'a de ki Ecetoş'um sen kk akşam zıvanadan çıkıyor, huni partisi kıvamında geziyoruz, valla o olmayan tombiklerin saçını başını yolarız hee bu kafayla

Onuda dedim demez miyim Ozamanda diyo tam istedigim olur işte seni buraya anca böyle getirebilrm demkki diyo

Umarım dayanabilrsin ama böylede :26:
Dayanamazsanda hep birlikte huni takıp gezeriz ya amaaaannnnn nolck sanki geldiklerinde normale döndürsünler hıh

Dayanmamm lazım ece ya gün geçtikçe daha ağırlasıyo gibi geliyo :26: Aynennn gelsin bi 460 günde o beni çekcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…