- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.281
ayy o dert bizdede war ordakilerin yanında konuşuyo bazende komutan haricinde burdakilerin yanında konuşmaz gıcık gıcık:26:
Ayy sorma ya ben de hastayım altlı üstlü yani bir de yani yattım bütün hafta sonu evde. Sevindim iyi oluşuna ya askerinin de tekrardan çok çok geçmiş olsun. Biz de sabah konuştuk işte bir 10 dk kadar, çok şükür sağlığı da keyfi de rahatı da iyi benimkinin, yakında kazancı olacakmış iyice rahatlıcam diyor. Şimdilik yolunda çok şükür her şey
Siz baya da üst devresiniz, seninki de hala öyleyse demek ki ortamdan kaynaklı o zaman, bizde sorun yokmuş iyi bari
geçmiş olsn canım yaa wala aynen kaçgündür yatıyorum bnde saol cnm geçti çok şükür sewindm seninkide iimiş bari rahat olsunlar artk yaa bnmkide braz toplasn çavuş olcak daha rahat olcaz bi an önce olsun sıkıldm bu drurumdan wala özlüyorum atarlarm arttı kaç gündür dgru düzgün konuşamyoz filan :26:
h.b canım hastaydım kaç gündür giremedm ii olmaya çalışıyorum sen nasılsn seninki nasıl??
Şafağınız epeyi az canım böyle düşünüp motive etmeye çalış kendini gerçi son zamanlar çok daha yavaş geçiyor derler ya biz gelemediğimiz için henüz o evrelere çok da bir şey diyemicem :26:
En son ne zaman görüşmüştünüz siz, yani ne kadar oluyor en son birbirinizin yanında olalı ?
Geçmiş olsun tatlım ya havalar bozuk dikkat et kendine :26: Sevgilinde cıkmş sanırım hastaneden gözün aydın hadi bakalm
Bende iyiyim işte askerimde iyi çok şükür bi şikayeti yok
1.5 ayy oldu gideli iznden son iznimizi kullandık 6 aydan sonra canım son zamanlar berbat yaa geçmiyo bide durumlar böle olunca geçmio akşm oda zaman geçmio özledm filan sabret baya zor geçior diyo bi ilk gittiği zaman alışana kadar zor geçti bide şimdi ama o bnden daha sabırlı şöle atlatcaz aşkım böle gececk diye avutuyo kendinibi geliym kaçacan mı napcan bi an önce yanmda istyrm diyo
Diyorum ya nirvanaya ulaşıcaz yakında
Nasıl gözü korktuysa artık çocuğun, biz kızlar yok mu aslında çok fenayız yaaa
Bence söylediklerimiz bilinçaltına işliyo ama işlesin işime geliyo bnm şahsen
İkimizinki digerlerine göre yeni bi ilişki oldugu için yavaş yavaş ayarlarını düzelticez merak etme
Kıyamam ya kim bilir nasıl özlemiş de böyle diyor işte, geçmez geçmez ama bir anda plakalardasınız artık canım öyle düşün. Sizin terhisler çok çok yakın.
Benim içime daha şimdiden dert oldu, akşam 22.30 da 9. gün dolup 10. güne giricez son gördüğüm zamandan itibaren ama önümüzdeki zamanları düşün düşün bir hal oluyorum bende son günlerde. İnsanın en uzun görüşmeme süresi 15 gün olunca şimdiden nasıl geçecek demeye başladım bende
Kıyamam ya kim bilir nasıl özlemiş de böyle diyor işte, geçmez geçmez ama bir anda plakalardasınız artık canım öyle düşün. Sizin terhisler çok çok yakın.
Benim içime daha şimdiden dert oldu, akşam 22.30 da 9. gün dolup 10. güne giricez son gördüğüm zamandan itibaren ama önümüzdeki zamanları düşün düşün bir hal oluyorum bende son günlerde. İnsanın en uzun görüşmeme süresi 15 gün olunca şimdiden nasıl geçecek demeye başladım bende
aynen yaa grip gbi de diilde kötüydüm canımm saol çıktı bakalım bi kalan aylarıda atlatsaydık hayırlısıyla bakalım nasıl gidiyo hayat??
Ayyyy cok sıkıcı gidiyo ya zamanla kafayı bozdum gecmiyo diye kızıp duruyorm
Bide haftasonu taşınma işlerimiz var evde trafik yogun yani buaralarAnnemde sinir küpü gibi dokununca patlıyo ondan cok ortalarda dolanmıyorm annem cagırmadıkca patlicam sıkıntıdan
izinden dönünce öyle oluyor bende mesela o gelip ankaraya döndüğünde baya ağlamıştım nasıl geçicek allahım onsuz falan diye ok koymuştu ilk haftadan sonra ama alışıyorsun gene yani bizde şimdi 17snde geldiğinde 10 gün sonra gene gittiğinde gene affalıcaz baya bi alışmış olcam onla uyumaya sonra bi gidiyo tek başına kalıyosun falan zor oluyo ama düştü yani şurda şafaklara bak bi de 3 ay daha eklenmiş olaarak gittiğini düşün o zmaan çok koyuyo şimdi gene insanın içi rahatlıyo 3 ay düştü be olsun diye düşününce bile...
aynen yaa kuzum bnm bide konuşamıyoz yaa durumlarda atlatamadk baya zor gececek kalan aylarda allah büyük artk şükür yaa 130 dan 65 e düştük...sizinde bu aylar geçer ama son 2 3 ayy sıkar artk baya baya hemde:26:
Yanına gelip gidince bin beter ediyor zaten o bir kesin de, Ezgicim sen azından 2-3 haftaya bir yanına gidip geliyorsun o bari tesellin senin. Bizde o durum yok, ben gidemezsem 6 ay var görüşmemize, gitsem bile ocak gibi falan kaçak yollarla tabi o da gidicem o da en az 3 ay demek şuan. Bunları düşündükçe darlanıyorum ben, düşünmemeye çalışıyorum işte ama pollyanna cılığa devam her zamanki gibi :26:
O üç aylar ilaç gibi geldi zaten, şuan bile 288 şafak, düşmemiş hali 383 olacaktı, kabus gibi
Oraları hayal bile edemediğimden daha bana bu zamanlar çok sıkıntılı geliyor, ekim çabuk geçer sevdiğim gelecek sonunda diyordum mübarek geçemedi bir türlü, hala daha iki gün var
aynen benım oyle olmustu geldı gıttı safak zaten ohoooo falan dedım allahım nasıl geccek yuz yıl gıbı geldı bak ama dun ne ara bıttı ugun ldu haftanın 2 gunune gırdık saat olmus 3 4 bıttı gıttı falan hızlı gecmeye basladı kış hızlı gecıyo dusunmemeye calıs onları dusununce ınsan daralıy daralıyo kendını yıpratıyo ılla kı geccek olcak falan yanı ben artık slow muzık bıle dınlemıyorum kı kendımı moddan moda sokmuyorum dıye kı evet dedıgın gıbı gıttıgım halde yanı . o yuzden bosver hıc oyle seyler dusunme aynen oyle pollyanna moduna devammm bosver gerısını hayatım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?