93/3 asker yolu bekleyenler

o yılgınlık bendede war canım bnmde sınawlar yakın ünw.sınawıda az kaldı mal gbi duruyorum elim gtmio cnm istemioo:26:

aa toparlan valla olma oyleeeee :)

Şubatıda sevmiyorum ilk kez sevgililer günü onsuz geçicek

Yaaaaaaaaaaaa evet ya bn onu unutmşm bizim ilk sevgililer günümüz olcaktı bide ama bn sacma buluyorm sevgililer gününü ondan atlamşmdır bu detayı Her gün sevgiliyiz sonucta bi günle kutlamak yetmez

Yaaaaaaaaaaaa evet ya bn onu unutmşm bizim ilk sevgililer günümüz olcaktı bide ama bn sacma buluyorm sevgililer gününü ondan atlamşmdır bu detayı Her gün sevgiliyiz sonucta bi günle kutlamak yetmez

Ben önemsiyorum ya hediyeler süprizler filan cici cici hosuma gdiyo

Amann bosver Bende sevdcğmle knusuyorum üzerimde bi böyle huzurszluk var . Buraya attım kendmi

Sevgilinle konusuyosn bu neyin huzursuzlugu Hazalcım ya Yine ne buldun trip atck

Ben önemsiyorum ya hediyeler süprizler filan cici cici hosuma gdiyo

Şımartılmayı seviyorum diyosn Bna sacma geliyo o gün ya ne biliyim yani o süprizi hediyeyi fln baska bi günde yapabilr dye düşünüyorm ben ondan pek önem vermiyorm o güne

Ayyy daha 90 günlük değil askerlerimiz, ne kadar uzun diyoruz.
Allahtan 90 gün kısaldı.
Napardık yoksa yaaaa

Oraları hayal bile edemediğimden daha bana bu zamanlar çok sıkıntılı geliyor, ekim çabuk geçer sevdiğim gelecek sonunda diyordum mübarek geçemedi bir türlü, hala daha iki gün var

ne pis bi aymış.
sevdiceklerimiz geldi gitti hala bu ay bitmedi.
daha 2 gün var öf.
kasımı da oldum olası sevmem.
nasıl geçireceğiz bu günleri ya.

yok kuzm ya trip atmıyorum bu defa da dün gece konustuk ya işte hala onun seyi var geçmiyo gibi durdu gibi anlıcağın hala aynı pskolojdeyim

Kızzzlaaarrr formumuzu korumak lazm diyorm ve ben spora kacıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…