- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.301
Yoğunlaştıramıyorum kendimi hiç bir şeye ciddi ciddi bana bir haller oldu bu ara. Sınavlar geliyor bir ton ders var ki zaten biliyor buradakiler İngilizce ve istemediğim bölüm oluşundan dolayı sıkıntılıyım, hani şimdiden başlasam çalışmaya ucu ucuna yetişecek zaten ama yok bir gram içimde bir şey. Bir de sınava girmeye karar verdim, edindim kitapların da bir çoğunu falan ama onlara da açıp bakmadım daha. Bir yılgınlık var ya bu aralar üstümde hadi hayırlısı
Yoğunlaştıramıyorum kendimi hiç bir şeye ciddi ciddi bana bir haller oldu bu ara. Sınavlar geliyor bir ton ders var ki zaten biliyor buradakiler İngilizce ve istemediğim bölüm oluşundan dolayı sıkıntılıyım, hani şimdiden başlasam çalışmaya ucu ucuna yetişecek zaten ama yok bir gram içimde bir şey. Bir de sınava girmeye karar verdim, edindim kitapların da bir çoğunu falan ama onlara da açıp bakmadım daha. Bir yılgınlık var ya bu aralar üstümde hadi hayırlısı
Napıyosunuuuuz bebeksiileeerr:87:
iyiyizzz yani ben en azındannn sen napıyosun bakıyım bebekkkk
en güzel şubat ayı 28 gün ne güzel
Napıyosunuuuuz bebeksiileeerr:87:
Şubatıda sevmiyorum ilk kez sevgililer günü onsuz geçicek
Sıkıntıdan patlamk üzereyim wallahi benSpor mu yapsam yapmasam mı diye düşünüyorum yürüyüş bandı bna bakıyo bn ona
Sen napıyosun nasılsn
Yaaaaaaaaaaaa evet ya bn onu unutmşm bizim ilk sevgililer günümüz olcaktı bide ama bn sacma buluyorm sevgililer gününü ondan atlamşmdır bu detayıHer gün sevgiliyiz sonucta bi günle kutlamak yetmez
İiyimm kuzuummm kendimi bunalıma sokmya çalsııyoum
hhahahha sorunluuu
Amann bosverBende sevdcğmle knusuyorum üzerimde bi böyle huzurszluk var . Buraya attım kendmi
Ben önemsiyorum ya hediyeler süprizler filan cici cici hosuma gdiyo
Yanına gelip gidince bin beter ediyor zaten o bir kesin de, Ezgicim sen azından 2-3 haftaya bir yanına gidip geliyorsun o bari tesellin senin. Bizde o durum yok, ben gidemezsem 6 ay var görüşmemize, gitsem bile ocak gibi falan kaçak yollarla tabi o da gidicem o da en az 3 ay demek şuan. Bunları düşündükçe darlanıyorum ben, düşünmemeye çalışıyorum işte ama pollyanna cılığa devam her zamanki gibi :26:
O üç aylar ilaç gibi geldi zaten, şuan bile 288 şafak, düşmemiş hali 383 olacaktı, kabus gibi
Oraları hayal bile edemediğimden daha bana bu zamanlar çok sıkıntılı geliyor, ekim çabuk geçer sevdiğim gelecek sonunda diyordum mübarek geçemedi bir türlü, hala daha iki gün var
Sevgilinle konusuyosn bu neyin huzursuzlugu Hazalcım yaYine ne buldun trip atck
Şımartılmayı seviyorum diyosnBna sacma geliyo o gün ya ne biliyim yani o süprizi hediyeyi fln baska bi günde yapabilr dye düşünüyorm ben ondan pek önem vermiyorm o güne
İfadesiz bi şekilde dolasmaktansa adı belli olsun
o yılgınlık bendede war canım bnmde sınawlar yakın ünw.sınawıda az kaldı mal gbi duruyorum elim gtmio cnm istemioo:26:
aa toparlan valla olma oyleeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?