- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.241
Ben de keşke akıl etsem arada öyle sormayı yaa
Gündüzleri arıyor hep, en geç 3-4 gibi oldu ustaya gitti gideli, ne zaman sorsam bir şey yaptığımız yok ki boş boş oturup duruyoruz deyip duruyor, akşamları ne oluyor bilemem tabi de. Yani gitti gideli de öyle uzun uzadıya konuşmamız 10 dk falan oldu bizim daha, usta askere göre çok çok az ama sorun etmedim de. Bugün baya canım sıkıldı yani, acemideyken çok oldu sadece 2 dk konuştuğumuz ama hiç bu kadar ayak üstü değildi, dediğim gibi bir de onlardaydım ben annesi vardı yanımda çocuk napıyosun hayatım diyor ben iyiyim sen diyorum, hadi öpüyorum çok diyor bende diyebildim en fazla ama çok ayak üstü olunca fena canım sıkıldı ve ciddi ciddi konuşamadık akşam arar diye bekledim yani, aramayınca da kızdım, zaten canım burnumda
Attı şafak uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen burda atmasada saat 00.00
Tam denk gelmş aramasıda işte öyle oluncada huzursuz oluyo insan rahat konusamadm diye
Yarın arar rahat rahat konusursnz inş canım hem seninde sinirin gecmş olur
Hem ustadalar şuan ama ustanın acemisi oldukları için daha haberleşmelerimiz rahatlamadı.Koray diyo rahat olmama daha 2 3 ay var diye.İlla rahat olmk için bizim çatlamamızı bekliyo bu askeriye ztn
Hakikaten yaa burada niye geç atıyor böyle, bak buna da kızdım şuan
yessss düşmüyo burda
Canım sizin yine iyi be, bir saati falan gördünüz ben saat olayını geçtim ona ses ettiğim yoktu da daha bir de üstüne acemiliğini bile arayacağımız bir gün yaşayınca böyle bir garip oldum
Yarın sorucam ama akşam aramadın mı arayamadın mı gördün bak gün içinde konuşamadık dicem, umarım cevabı arayamadım olur. Bugün çok güzel şeyler duydum annesinden, baya mutlu ayrıldım evlerinden üstüne bu olmasaydı iyiydi, bir de yarın tuzu biberi olmaz inşallah, artık bir şeye de rahat rahat sevinmek istiyorum yani
Gece on iki den sonra attırmak için bir mesaj şafak çizelgesi ayarlayalım biz buraya, yarın bir ayar çekerim hatta ben ona, işimiz kk nın keyfine kaldıysa yandık gibi yani geçen saat 2,5 tu hala eski şafaklar yazıyordu
Dogru sende haklısın canım ama gecerli bi sebebi vardır bide akşamları egitimleri oluyo ondanda olabilr :26:
Annesinden neler duydun bakiyim merak ettim
eskıden dusuyoduda bozuldu artık olmuyo oyle eskıden atıyodu bılmıyorum suan neden boylede :S
Konuşuyorduk öyle konu bir havadan sudan oluyor bir Aytaç'a dönüyor falan, bir anda seni çok dinliyor ama danışmadan bir iş yapmıyor falan dedi. Bana da özellikle bu aralar hiç dinlemiyor gibime geliyor ( al dediğim çorap, içlik , jilet vs gibi şeyleri baştan almayıp da son gün koşuşturmamıza sebep olduğu için) ama sen niye öyle dedin ki Aysel teyze dedim. İşte daha önce bahsetmiştim galiba, dağıtım izni bayrama geldiğinden memleketlerinden ( İzmir değil ) babasının tarafı gelin de gelin, işte kurban kesicez cart curt diye baya ısrar ediyorlardı gitmeleri için babası da zaten tamamen bir memleket aşığı, buradaki evi Aytaç'a bırakıp memlekete kesin dönüş yapası var zaten emekli de, hani o da diyordu bayramda gideriz gibilerinden. Bu eylül ayında Aytaç'ın yanına ailesiyle birlikte ilk ziyarete gidişimizden konuşulan bir şey, benimki de orada tamam demişti bir an buna muhtemelen düşünmeden direk cevap verdi, tabi ben buna dumur ama ses etmedim orada. Sonradan tekrar açıldı konusu, işte amcamlar da çağırıp duruyorlar falan diyor ee dedim napıcan gidicen mi sen yok yaa ne işim var falan diyor ama hayır diyememe huyunu bildiğimden millete de ne dicem ben düşüncesi hakim valla hiç fedakarlık edemedim ben de zahmet olacak deyiverdim Annesi de onu dedi işte ilk önce, sen istememişsin yoksa giderdi o falan dedi, bende dedim bana da kendisinin niyeti olsa her türlü giderdi gibi geliyor dedim, bayram olacak da Aytaç oraya gitmeyecek haa sen dedin diye durdu falan dedi bi sevindim ben böyle
Sonra Aytaç'ın bavulu gideceği gün ayarladık biz, benim de ertesi gün yakın arkadaşım okulu için dönecekti çanakkaleye onu uğurlayamıcam diye sabahtan onunla vakit geçirip gittim Aytaçlar'a, 3 falandı varabildiğimde. Geldim işte ben oraya her şeyden habersiz ayarladık bavulunu. Bugün söylüyor annesi kaç defa geldim gittim odasına oğlum ayarlayalım mı artık valizini diye, ayarlarız anne Çağla bi gelsin de falan demiş kaç kere, annesi diyor fikirlerine çok güveniyor, danışmadan iş yapmıyor diye. Başkasından hele ki annesinden duyunca hoşuma gitti benim de ne bileyim
Ayyyyy ne güzel sözünden cıkmicak tabi aferim Aytaç a 10 puan aldı bendenAnnesinden duymanda ayrı bi hoş olmş demkki annesininde hoşuna gitmş
Bir kere daha izin vermedim ben onun memlekete gitmesine, annesinin hain kahkahalarını duydum resmen yaa ohh iyi oluyor sana bu kız senin hakkından gelecek diye
Herhalde öyledir yani yoksa böyle üstüne basa basa anlatmazdı gibime geliyor, dört buçuk saat oturduk kadınla yahuuu
Eşimin karakola yarın Tuğgeneral gelip teftiş edecekmiş. Ona hazırlık yapıyorlarmış, sizinkilerde durum ne?
Bugün bayram dolayısıyla rahat bırakmışlar mı?
İyi şey demiyo cadoloz gelin e bak oglumun herşeyine karışıyo diye
Demekki ogluna söz geciremediginden cok şikayetciymş seni çözüm yolu olarak görüyo napsın
Eşimin karakola yarın Tuğgeneral gelip teftiş edecekmiş. Ona hazırlık yapıyorlarmış, sizinkilerde durum ne?
Bugün bayram dolayısıyla rahat bırakmışlar mı?
Sabahtan bir 15 dk tören olmuş bir kişi şiir mi okumuş ne, sonra salmışlar. Şimdi kantindeyiz oturuyoruz öyle diyordu benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?