93/3 asker yolu bekleyenler

hehehe bizimkiler de öyle

Benim bu çocuğun yanında biri varken konuşamama huyunu ne yapıcaz yaa, konuşuyorduk ne güzel, çıktı geldi yanına arkadaşlarından biri ve nefret ettiğim cümlesi geldi ardından '' Diyor musun bir şey hayatım ''
Mehmet miymiş neymiş adı dövesim geldi çocuğu yaa

Dinliyomş ama sen farkında deglsin oda güzelmş Cok dik başlı olsaydı ztn sorun cıkardı öyle olması iyi bşy

Dinliyomş ama sen farkında deglsin oda güzelmş Cok dik başlı olsaydı ztn sorun cıkardı öyle olması iyi bşy

Ben de hep şikayetçiyimdir bir de dinlemiyor bu çocuk hiç beni gibilerinden
Yaa aslı şöyle gidip gelme konusunda bana sorun çıkaracak pek bir yere gitmediği için o mevzudan bir sıkıntımız pek yok da mesela son örneğimiz olarak Ankara'ya gideceği gün böyle bildiğin zorla değiştirttim üstündeki trikoyu, dedim bak o ince sabahın köründe inicen sen üşürsün kalın bir şey giy yok diyor giymiyor ama kaç kere söyledim bunu sonra artık yıldım bende artık aman be dedim senin iyiliğini düşünen de kabahat git istiyorsan tişörtle git diye çıktım yanından geçtim annesigilin yanına salona, baktım 5 dk sonra üstünde aldığım kazakla geldi oturdu yanıma, neyse sonra sabah arıyor 8,5 gibi indim de işte ben uyandırmayayım diye 5,5 ta aramadım falan diyor dedim nasıl hava üşümedin demi yok üşümedim de dedi, ee dedim de'si ne iyi ki seni dinleyip kazağı giymişim yoksa diğeriyle üşürdüm dedi bende böyle hain kahkahalarrr nihahahaa diye
sonra evci iznine geldiği zaman dönecek artık yerine, diyorum ki ol tıraşını evde ol ol, yok olmuyor gidince olurum diyor. Neyse sonra şuan askerlikte olan bir arkadaşı aradı şans eseri napıyon ne ediyon diye, o soruyor telefonda oğlum saçın sakalın uzun değil demi ol tıraşını izin dönüşü diye, o da yok olmadım orada olurum ya diyor artık sonra arkadaşı ne dediyse telefonu kapattı benimki sessizce gitti salondan geldi bir 10 dakikaya falan sinek kaydı şekilde, dayanamadım dedim artık sakal bırakıcam Aytaç lafımı bir kere söyleyince dinle diye dedim, aile yerlerde tabi o an

Sonunda yine senin dedigine cıkıyo yani başta dinlede kimseyi sıkıntıya sokma dimi
İnatçı seninki sanırım brz :26:

ayy çağla aynı durum evlenmemize rağmen hala birinin yanında konuşması değişiyor.
geçen gün aynısı bize de oldu.
ya ciddi konuşuyor, ya da hemen kapatıyorum diyor.

Sonunda yine senin dedigine cıkıyo yani başta dinlede kimseyi sıkıntıya sokma dimi
İnatçı seninki sanırım brz :26:

Aynen öyle oluyor her seferinde kendi de kabul ediyor ama bir kerede de bir dediğimi yaptığını görmedim daha
Biraz öyle ama bilmiyor ki o inatsa ben daha da inadım yani

Aynen öyle oluyor her seferinde kendi de kabul ediyor ama bir kerede de bir dediğimi yaptığını görmedim daha
Biraz öyle ama bilmiyor ki o inatsa ben daha da inadım yani

yavaş yavaş gördükce alışır dedigini hemen yapmaya
O inatlık durumu bizdede var ikimizde inadız ama bn az şirinlik yapınca bnm dedigim oluyo

ayy çağla aynı durum evlenmemize rağmen hala birinin yanında konuşması değişiyor.
geçen gün aynısı bize de oldu.
ya ciddi konuşuyor, ya da hemen kapatıyorum diyor.

Eşin üzerinde yaptığın 8 senelik ihtisas bile bu durumu değiştiremediyse bende ufaktan kabulleneyim o zaman yahu

En bariz örneği mesela geçen cumartesi sabah aradı, gribim diye sesim boğuk çıkıyor tabi. Ne oldu aşkım uyanamadın mı sen daha dedi, yok dedim hayatım gribim, ayyy kıyamam ben sana, işte dikkat et aşkım kendine falan filan diye ben nazlanıyorum o böyle kıyamam falan diyor sabah sabah aşk tazeliyoruz, çat birden ilaç aldın mı peki dedi ama ses tonu değişti böyle, aldım da senin yanına biri mi geldi yaa dedim, evet dedi. Nasıl da biliyorum ama dedim kendi kendime, utanıyorlar mı nedir ya da onca erkeğin içinde öyle canım cicimli konuşanlara takılıyorlar mı da ondan mı bir anda ya ciddileşip ya da telefonu kapatıyorlar valla anlayamadım :26:

yavaş yavaş gördükce alışır dedigini hemen yapmaya
O inatlık durumu bizdede var ikimizde inadız ama bn az şirinlik yapınca bnm dedigim oluyo

Aynen artık yavaştan kabullenmeye başladı zaten durumu, eskiden 5 defa söylemem gerekiyorsa bir şeyi şimdi 3 te anlaşıyoruz. Bir 5 ay sonra tek sefere iner bu sayı, sonra da ben söylemeden düşünce gücü okuma yöntemiyle daha demeden yapar, nirvanaya ulaşırız biz dee

hahahah çok güldüm, 8 senelik ihtisasım bu konuda işe yaramıyor gerçekten de

ya şimdi askeriye ortamında böyle nazik düşünceli olmak istemiyorlar bence. çevreye göstermeleri gereken bir erkeklik var ya!
hem bizimkinin anlattığına göre küfür falan çok varmış, her lafın sonunda küfür ediliyormuş kendi aralarında konuşurlarken

Aynen 8 ay snra kaş göz bakışlarla anlaşırsnz Snrada arkan dönükken bile ne demek istedigini anlar fln
Bizimki rüyasında bile bnm bakışlarımdan ne demk istedigimi anlayıp yaptıgını söylüyo yani o derece etkilemşm cocugu

Ahh o erkeklik taslayışları yok mu zaten ne geliyorsa başımıza ondan geliyor
Aynen dediğin gibi fazla bozukmuş o konuda milletin ağzı, ondandır da biz de bazen bunu göz ardı edip Sezen Cumhur Önal bekliyoruz karşımızda

ayy o dert bizdede war ordakilerin yanında konuşuyo bazende komutan haricinde burdakilerin yanında konuşmaz gıcık gıcık:26:

wala canım hastaydım kaç gündür giremedm kafayı kaldıramadm hiç askerimde bugün çıktı hastaneden iyiymiş konuştuk biraz sen nasılsın seninki nasıl neler yapıyosunuz bakalımmm

Ayy sorma ya ben de hastayım altlı üstlü yani bir de yani yattım bütün hafta sonu evde. Sevindim iyi oluşuna ya askerinin de tekrardan çok çok geçmiş olsun. Biz de sabah konuştuk işte bir 10 dk kadar, çok şükür sağlığı da keyfi de rahatı da iyi benimkinin, yakında kazancı olacakmış iyice rahatlıcam diyor. Şimdilik yolunda çok şükür her şey

Diyorum ya nirvanaya ulaşıcaz yakında
Nasıl gözü korktuysa artık çocuğun, biz kızlar yok mu aslında çok fenayız yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…