- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.341
Su grubu hep böyle oluyo demekki bende Kafamda kurma yeteniğine sahibimdir bizde iyi film yazarı olur
Adalet güzel bölümdür diye duydum ben ama niye değiştirmek istiyordun sen :26:
degiştirmek diil örgün okumak ve hedefimi gerçekleştrmek istiorum...
Senin burcun neBende kafamda cok kurarım bi senaryolar yazarım hiç sorma ufacık bşyden bide yani
Yengeç canımAynen diyorum ya ik dakika da film yazarım valla tabi bide duygusallık aşırı alınganlık kıskançlık bütün özelliklerini tasıyorum kesinlikle
aaa yengeçlerle süper anlaşrımburcumun her özelligini taşıyorm diyebilrm bnde
Evett o yüzden bu kadar tripcanım iste
Bnde cok tripliyimdir ama uzatmam işteMesela az önce korayla konustuk tel caldı actım alo bitanemmm dedim fatma fatmaaa diyo bna Anlamadm dedm.Ece sen misin canım napıyosn dedi gıcık seni var ya döve döve bayıltırım ne fatması dedim gülmeye başladı gelde trip atma buna şimdi ama uzatmadm işte
Ztn trip konusunda seni kimse gecemez Hazalcım
Bnde cok tripliyimdir ama uzatmam işteMesela az önce korayla konustuk tel caldı actım alo bitanemmm dedim fatma fatmaaa diyo bna Anlamadm dedm.Ece sen misin canım napıyosn dedi gıcık seni var ya döve döve bayıltırım ne fatması dedim gülmeye başladı gelde trip atma buna şimdi ama uzatmadm işte
Ayyy çok güldüm aksam aksamya fatma heBen olsam kapatmıstım telefonu kökten Yok ya aslında durduk yere rip atana biri değilim ama bişey istediğim gibi olmazsa belli ederim diyelim Bide alıngan olunca hemen kırılıveriyorum hassasım yani
Ayyy çok güldüm aksam aksamya fatma heBen olsam kapatmıstım telefonu kökten Yok ya aslında durduk yere rip atana biri değilim ama bişey istediğim gibi olmazsa belli ederim diyelim Bide alıngan olunca hemen kırılıveriyorum hassasım yani
Böyle gıcık bi sevgilim var işte napiyim alıştm bnde uzatmıyorm tribimi
Ya dogru diyosun istedigim bşy olmayınca bnde hemen belli ederm olana kadarda düzelmem kolay kolay ama cok alıngan deglm ondan kurtarıyorm bn sanırım.Bide sizin baya oldu ya görüşmeyeli onunda bi hassasiyeti vardır bnce
Evett o yüzden bu kadar tripcanım iste
bi tripcanda burda war hazal ne kadar tripli bilmem ama bnde bnm üstüme yok diyebilirim yaniii
Hahhahhahah
Eşim bana TRİBAL ENFEKSİYON adını taktı, buna ne dersiniz
Gıcık mıcık çok tatlıı bi ilişkiniz var hep diyorum bunuuYani öyle gizlemem içmde kalmaz yani söylerim belli ederim bilsin onagöre davransın evet alıngan olunca bide haklısın Öncedende böyleydim de hani kafamda bi stresim yoktu sorunum yoktu 5 dakika sürerdi anca Neyse buda geçici bi atlaatlm da şu dönemi:26:
Bende öyleyim işte içim dışım birdir içimdeki neyse hemen yüzümden anlaşılır hiç saklayamamBna göre iyi bu ztn içime atsam bni bogar o durum en iyisi bilsin çözsün sorunu isterim yani
Ayrıca 5dk lıksa,bşy olmaz canım ya aynen gelince herşey eskiye döner ztn yeterki gelsinler
all bendende o kadar baya aynıymışız bu konularda hazalcım
İçim şişti ekonomi sözlüğüne bakmaktan
bir size dönüş yapayım dedim, tripcanlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?