- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.381
canım hosbulduk misafirlige gittik misafir geldi yogundum anca geldim yaniSana da canım, hoş geldin, yoktun sabahtan beri nerelerdesin
İyi akşamlar canım bizler iyiyiz daha hunileri takmadık başımızaSen nasılsın eşin nasıl ?
bayburt nasıl bi yermiş ece? daha ne kadar orada?
iyiyim canm esimlede 1 defa konustuk oda iyiymis sukurler olsunn
seninkinden naber nasıl gidiyormus askerlik
wala sorma canım yaa aynen tripten baş alamıo adamlar ama yine ii sabırlılarben bile bazen kendimi çekemiorum çekp gdesm gelio
Valla çeksinler çekecekler de yani, 12 ay adamları beklicez boru mu
yaa sorma
yarama bastın valla.
şimdi benim bu eşim pek hızlı bi delikanlıymış.
çok kızla "takılmış"
bununla gurur duymuyor tabi.
bi kızla sevgiliymiş.
beni yolda gördüğünde hayatında ilk kez "aşık" olmuş,
gitmiş o kızdan ayrılmış.
aradan bir süre geçtikten sonra da benim karşıma çıktı.
ama öncesinde de lisede falan böyle bi sürü kızlar var. benim küçükken bi oyun arkadaşı komşumuz vardı, öğrendim ki onunla bile çıkmış ya!
Ama 1 kere bile sadakatinden şüphe ettirecek en ufak bir hareketi olmadı
benim ilk sevgilim tabi bu arada beyefendi hazretleri. onun açısından sorun yok tabi
ya aynen, tuğgeneral gelecekmiş işte. yarınmış bizimkilerin denetimi. demek denizli genelinde denetim.
canım hosbulduk misafirlige gittik misafir geldi yogundum anca geldim yani
sen nasılsın neler yapıyon rahatmı askerin
iyiyim canm esimlede 1 defa konustuk oda iyiymis sukurler olsunn
seninkinden naber nasıl gidiyormus askerlik
Valla hızlılık olayına girersek kendi ağzıyla anlattı bizimki de öyleymiş lise yıllarında, artık kızlardan bunalıp ekiyordum falan diyor ağzını kırdığım
Onları çok takmıyorum da benden öncekini biraz kafama takıyorum ne yalan söyleyeyim, hani benimkinin yaptığı bir şeyden dolayı mı tabi ki de değil ama kız ergen yahu, face den fake hesap açıp eklemeler, fake hesaplardan gelen mesajlar falan bir İzmir'e falan gelse ağzıyla burnuna yer değiştirticem ama yok gelmiyor it
Ben de onu elime geçiremediğimden Aytaç'ı haşlıyorum ne yapayım sataşma durumlarında
Ama bayanların genetiğinde var bu olay, bizden öncekiler de olsalar dalga amaçlı bile olsalar istiyoruz ki kimse olmasın ama zor ya bu devirde, şimdi ben 23 yaşındaki çocuğa nasıl diyeyim ilk sevgilin olmam lazımdı diye, çok mantıksız
o olaylar kötüdür canım ben istemedm hiç zaten öle sewdiğim adama benden başkası bakmış dokunmuş olmasn die rabbimde gönlüme göre verdi biz birbirimz için ilk ve sonuz o bnm ilkm bnde onun ilkiyim allahın iznyle
Valla hızlılık olayına girersek kendi ağzıyla anlattı bizimki de öyleymiş lise yıllarında, artık kızlardan bunalıp ekiyordum falan diyor ağzını kırdığım
Onları çok takmıyorum da benden öncekini biraz kafama takıyorum ne yalan söyleyeyim, hani benimkinin yaptığı bir şeyden dolayı mı tabi ki de değil ama kız ergen yahu, face den fake hesap açıp eklemeler, fake hesaplardan gelen mesajlar falan bir İzmir'e falan gelse ağzıyla burnuna yer değiştirticem ama yok gelmiyor it
Ben de onu elime geçiremediğimden Aytaç'ı haşlıyorum ne yapayım sataşma durumlarında
Ama bayanların genetiğinde var bu olay, bizden öncekiler de olsalar dalga amaçlı bile olsalar istiyoruz ki kimse olmasın ama zor ya bu devirde, şimdi ben 23 yaşındaki çocuğa nasıl diyeyim ilk sevgilin olmam lazımdı diye, çok mantıksız
Anladım canım iyi yapmışsın, değişiklik olmuştur sana da
Biz de iyiyiz çok şükür, valla benim asker gereksiz rahat yahuu, hem seviniyorum rahat diye hem de gerilmeye başlıyorum artık zaman geçtikçe
o olaylar kötüdür canım ben istemedm hiç zaten öle sewdiğim adama benden başkası bakmış dokunmuş olmasn die rabbimde gönlüme göre verdi biz birbirimz için ilk ve sonuz o bnm ilkm bnde onun ilkiyim allahın iznyle
Ya bi ilişkiye başlarken ilkse hep öyle devam etcekmş gibi geliyo ama bazen etmeyebiliyo mesela koray bnm ikinci erkek arkadasm ondan önceki kişiyle 5 sene birlikteligim oldu ama yürümedi yani ona yapılabilcek bşy yokkiBen koray için ilkim ilk sevgilisiyim bnm içinde koray ilk olsun isterdim ama böylesi hayrlıymş diye düşünüyorum :26:
aynı duyguları taşıyoruz.
bizim eski sevgili de evlenmiş.
ama kız ayrıldıktan sonra bile aradı falan ama raşit hiç geri dönüp bakmadı.
bir de kızı gördük geçenlerde.
ben gördüm bak senin eskisi şurda dedim gösterdim bi de.
bizimki de döndü döndü baktı, gözlerini oyacaktım ya
kıskandırmak için kasten bakıyor, baktı sinirden kıpkırmızı oldum bi hoşuna gitti ki sormayın
ben eski sevgililere biraz iyi yönden bakıyorum.
en azından yontma işleminde rol alan yardımcı oyuncular kendileri.
ya tatlım boşver bırak rahat olsunlar.
inşallah bizim de böyle devam eder.
ayttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt napıyonuuuuzzz
ya olabilir kader bu yani ilk olupta 20 yıl sonra ayrılanlar war ben çaglanın dediğine yorup yaptm bu konuda şanslı adedebilirm yani kendimi bu devirde imkansız öle bi erkek yada bayan bulmak eli başka ele degmemiş olmak yani normal artk o yüzden bi adam 10 kişiyle çıkar ama karşısına biri çıkar ki 50 sene onu sewer bu olmaz diiil yani kimse yanlış anlamasn bu durumu ben kendi durumumu söledm :26:ya tabi herşeyin hayırlısı ama birbirimzn ilki olarak kalmayı nasip etsin allahım cümleyle birlikte banada
İlla ki herkes ister ama kısmetin önüne de geçilmez işte. Sevgilimden önce benim de en uzunu 1 ay süren abuk sabuk, çoluk çocuk işi ilişkim falan olmuşken ondan ilk olmayı bekleyemem ki, bazı konularda evet ilki olmayı dilerim ama ilişkimdeki favori dileğim sonu olmak, hele ki Aytaç için
Hem benim şöyle bir avantajım var aslında meselede, evet kulaktan dolma ondan bundan duyduğu şeylerle onu tüm sadakatimle beklememin zor olduğunu herkesin yapamayacağını bilecekti ama o son sevgilisi tarafından 5-6 ay ayakta uyutulmuş biri, şans eseri aldatıldığını öğreniyor, kız aynı anda başka biriyle daha sevgiliymiş o dönem, artık bir midir iki midir bilemiyoruz tabi de, durum bu yani. Bekleyişimin önemini ondan daha iyi kavrayabileyecek birinin olduğunu sanmıyorum bu sebeple, ancak kendiyle aynı durumu paylaşan biri olabilir belki
Amin canım sizin için ilk ve son ,bizim içinde son olur inş
eskisinden kötü tecrübe ama sonu senle oldugu için sıkıntı yok yaa bu kader yani sonumuzun ne oldunu bilemeyz ama tek dilegim rabbim kimseye beraberken aynı kalpte atarken ayrılık vermesin ayırmasnamiiiinnnn bundan 10 sene sonrada aynı sewgililerimzle eşimiz olarak bahsetmeyi nasp etsiinn allahm
Aynen öyle, eş meş durumlarına ben pek giremiyorum da 10 sene sonra bile yanımda olsun, sevgilim olsun istiyorum yani, ömür boyu değiştirmeyi istemediğim tek şey belki de o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?