93/3 asker yolu bekleyenler

hoşgeldin tripcannn

hepimiz tripcanız ya...

ben 3 gündür benimkini eski sevgilisiyle görüyorum rüyamda.
sonra arayıp eşime patlıyorum.
nasıl beni onunla aldatırsın, ne biçim şeyler yapıyosun diye.

yazık böyle oluyor çocuk.
hayatım ben ne yaptım, sen kendin çıkarıyorsun bu saçma şeyleri diyince de
BEN KAFAMDAN MI UYDURUYORUM diye olay çıkarıyorum.

Bu sabah aradığında "Sen ne haltlar karıştırıyorsun ile başladım, seni beni sevmiyorsun zaten ile devam ettim, Beni aldatmayı aklından bile geçirirsen SENİ ÖLDÜRÜRÜMle bitirdim.

Benim hatunun dünyada eşi benzeri yok diyor eşim de, Türünün son örneği misin sen diyor gıcık şey ya

Sizin 8 senelik ilişkide ne ara fırsat buldu da eski sevgili yaptı yaa
Ben o konuda biraz ( aşırı derecede ) takıntılıyım da ohh ne güzel Hande de bari o dert yoktur diyordum 8 seneyi duyunca

Rüyadanda triplenen bi seni bide Hazalı gördm burda ama seninki zirveymş cidden

Sizin 8 senelik ilişkide ne ara fırsat buldu da eski sevgili yaptı yaa
Ben o konuda biraz ( aşırı derecede ) takıntılıyım da ohh ne güzel Hande de bari o dert yoktur diyordum 8 seneyi duyunca

yaa sorma
yarama bastın valla.
şimdi benim bu eşim pek hızlı bi delikanlıymış.
çok kızla "takılmış"
bununla gurur duymuyor tabi.
bi kızla sevgiliymiş.
beni yolda gördüğünde hayatında ilk kez "aşık" olmuş,
gitmiş o kızdan ayrılmış.
aradan bir süre geçtikten sonra da benim karşıma çıktı.

ama öncesinde de lisede falan böyle bi sürü kızlar var. benim küçükken bi oyun arkadaşı komşumuz vardı, öğrendim ki onunla bile çıkmış ya!

Ama 1 kere bile sadakatinden şüphe ettirecek en ufak bir hareketi olmadı

benim ilk sevgilim tabi bu arada beyefendi hazretleri. onun açısından sorun yok tabi

bizimkilerinde denetimi warmış yaa amaan denetlemektende bıkmadılar

ya aynen, tuğgeneral gelecekmiş işte. yarınmış bizimkilerin denetimi. demek denizli genelinde denetim.

Son düzenleme:

bilmem artk yaa sabah kızıodu bnm hastaneden çıkmamı beklemişler herlade die geçen paşa gelmişde şimdiki kim bilmiorm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…